Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

QUOTE(Tuliuke @ 2008 02 13, 15:03)
Sedeti bando, bet mama blogiete dar neleidzia smile.gif

o nuo kiek liko kazin galima mazytem sedet? blush2.gif mano irgi jau nori sesti bet skaiciau kad negalima ax.gif

QUOTE(shrekiuke @ 2008 02 14, 15:10)
Sveikos Mamytės. Mane domina vienas dalyjas. Mano panelei dabar 5 mėn ir savaiė tuoj bus. Man draugė sakė, kad beveik visi leliukai 5, 6 mėn kiša kojytes į burnytę. Sakykit, ar jūsų kiša mažyliai? Nes mano mažoji, net į savo kojytes labai nerealguoja, jei aš paduodu, ji pasižiūri ir paleidžia, bet tkrai nesiruošia kišt į burnytę. Ar tai blogai ar čia mano draugė nusipezėjo?

musu jau nuo 4men rado kojytes,bet nevisada ima,dazniausiai kai guli nuogu uzpakaliuku thumbup.gif ,manau tikrai nereik pergyvent-vieniem gal patinka kitu vaikuciu ir nedomina-manau tavoji randa kas idomiau uz kojytes buna mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba shrekiuke! Mano mazyliui 5 men ir 4 dieneles. Bet maniskis taip pat mekisa i burnyte kojyciu, jis geriau koki skuduriuka as savo rubelius pagreiz nei kojytes lotuliukas.gif As manau nieko cia baisaus kiekvienas mazylis daro savaip! NESIKAUDINK bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=shrekiuke,2008 02 14, 17:10]
Sveikos Mamytės. Mane domina vienas dalyjas. Mano panelei dabar 5 mėn ir savaiė tuoj bus. .....

Viskas cia gerai. Mums jau tuoj sesi men. ( liko 7 d.) , o kojytes i burnyte kisame tik dabar, vos kelios dienos. Ir nieko tokio, jei butume nekise. Masazuotoja buvo numaciusi, kad didele mergaite, gali ir nepasiekti. Uztenka vartyti, ciupineti rankytemis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TJolke: 15 vasario 2008 - 15:02
Sveika shrekiuke, ne vien tik tavo mazylis nesidomi taip kojytem...Mano mazoji taip pat net nebando kisti... rolleyes.gif nieko baisaus ka moka vieni mazyli,kitiems tai neidomu... g.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]Ir as taip manau godute kiekvienas mazylis savaip, jie nevienodi! blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
mus irgi buvo nugasdine, kad nekisa kojyciu i burnyte, bet atejo laikas ir dabar viskas tvarkoj, kiekvienas mazylis yra individualus ir nereikia jaudintis ax.gif kai nores tai ir pasigaus tas savo kojytes tongue.gif

nesijaudinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievast @ 2006 04 27, 07:01)
Vakarais labai pasiilgsta tevelio tai kai ji pamato net akytes nusvinta  thumbup.gif

Maniskis irgi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 02 15, 11:43)
maniskis taip pat mekisa i burnyte kojyciu, jis geriau koki skuduriuka as savo rubelius pagreiz nei kojytes lotuliukas.gif 

Kazi maniskis per lasinukus pasieks su kojyte iki burnos lotuliukas.gif
Atsakyti
mano irgi turi daug lasinuku lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskis irgi turi lasinuku thumbup.gif ,o ir kojites neilgos nepasiekia burnites ax.gif ,bet mes del to neliudim lotuliukas.gif ir jus neliudekit,cia tikrai ne problema nono.gif
Atsakyti
aciukas paprastoji kad nuramini. thumbup.gif As ir manau kad cia neproblemele lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nataly @ 2008 02 14, 17:27)
Labas mamites su valentino diena jus. Gero jums Valentino. shrekiuke maniskis kisa i burna kojite, bet nemanau kad tai didele beda jai nekistu. Pas daktore dar nebuvome. Bet sveriau jau pas mus 10kg. ir 2 dantukai apacioj. Pas dukra dar anksiau islindo.

na nieko sau pasiekimai! jau 2 dantys!!! blink.gif oho!...o mes vis laukiam stebuklo-kada gi apsivers ir kojyte pats kis i burnyte... apie dantis-ner ir kalbos...
Atsakyti
sveikos,mamytės. mes taip pat norim prisijungti prie 5 o mėn bendraamžių. kojas savo tai au atradom ir mes, bet vartytis tai tingim dar,netyča kai kada apsiverčiam nuo pilvo ant nugaros,o sėstis tai visai dr nebandom,bet aš manau kiekvienam savas laikas. Turim vieną dantį. Pradėjom valgyt daržovienę, bet labai ilgai ''kramtom'',kol nuryjam arba išspjaunam. o šiaip dar mp pakanka,sveriam 7,800 o ūgis 71 cm.
Atsakyti