Sveikutes mamytes,
mums neseniai suejo irgi 5menesiukai Pasiziurejau kad Pakapukos sunelis ta pacia diena gimes kaip mano dukryte
Musu pasiekimas kad neseniai pradejo vartytis bet dazniau pradejo keltis naktimis
Donaldziuk o jus tikrai druckiai mes tai eisim 19 skiepintis tai suzinosim kiek sveriam
Jo tikri mes druckiai Bet ir musiskis pradejo nakti keltis valgyti, o seniau tai knargdavo, tai ir mamytei duodavo pamiegoti, o dabar
Papildyta:
saulute tai kad 5 men nera skiepuko . Ar taip koki skiepins
Papildyta:
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 02 12, 18:21)
labuka. niu va grizom is daktaro sverem 9.400, o ugis 69cm. As klaausiau daktaro ar reikia nerimauti, nes mes nesivartome, tai jis sake iki 6 men vartysimes. Sakau mes druckiai, tai jis kvatojos is musu sako turbut nematei druckiu . nes mes nakti kelemes valgyti
musu druckiui tai gyd. bande ligu paieskot, kodel taip svoris auga naktim jau senai nevalgo, ismiega 9-11 val. "bezprabudna" , o sveria 10.5 kg. ir 70cm ir vis dar nesivarto...kumpiukai persunkus turbut
mano mazulis dar nesivarto...mum 5.5 menesio. uztat naktimis miega
QUOTE(virgutej @ 2008 02 11, 20:01)
Labukas. Mano berniukas verciasi nuo nugarytes ant pilvuko nuo 3men. bet nuo pilvuko tai tik nesenai pastebejom ir as jo nemankstinau labai didziuojuos juom
manoji atsivarte irgi nuo tryju , tai dabar vartytis nebenori jai tik sedet ir stovet bet va ant puoduko pasodinau siandien , tai labai nepatiko jai , sedejo sedejo ir nuo puodo persisukus vertesi ir graziai nutume keturpescia o po to atsigule tai ir prasidejo , visa diena bandymus daro , pasodini , pasedi ir pukst is sedimos padeties ant pilvo na sonu ji ten kazkaip pasivercia , o gulet tai nepatinka visai
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 02 12, 17:29)
Jo tikri mes druckiai Bet ir musiskis pradejo nakti keltis valgyti, o seniau tai knargdavo, tai ir mamytei duodavo pamiegoti, o dabar
Papildyta:
Papildyta:
Tai va musu irgi ismiegodavo visa nakti,o kas dabar pasidare tai nesuprantu ir isryto anksti keltis pradejo 6-7val
As ne LT gyvenu o cia skiepas nuo 5ik6men tas antras daromas tik va tuberkuliozes uzsisakiau,bet ziuriu kad tarp tu skiepu net menesis bus nepraejas-gal negerai sakau
QUOTE(Ausre_ @ 2008 02 12, 21:10)
musu druckiui tai gyd. bande ligu paieskot, kodel taip svoris auga naktim jau senai nevalgo, ismiega 9-11 val. "bezprabudna" , o sveria 10.5 kg. ir 70cm ir vis dar nesivarto...kumpiukai persunkus turbut
vaikiukas,nu ir ko tie gydytojai nori,lai dziaugiasi kad auga o del vartymosi ateis laikas ir apsivers kaip ruoniukas
QUOTE(auduse @ 2008 02 13, 00:29)
manoji atsivarte irgi nuo tryju , tai dabar vartytis nebenori jai tik sedet ir stovet bet va ant puoduko pasodinau siandien , tai labai nepatiko jai , sedejo sedejo ir nuo puodo persisukus vertesi ir graziai nutume keturpescia o po to atsigule tai ir prasidejo , visa diena bandymus daro , pasodini , pasedi ir pukst is sedimos padeties ant pilvo na sonu ji ten kazkaip pasivercia , o gulet tai nepatinka visai
mano irgi gulet nenori,o sedet dar nesedi ui tie leliukai kokie nekantrus.O taviske jau sedi pati?
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 02 12, 17:21)
labuka. niu va grizom is daktaro sverem 9.400, o ugis 69cm. As klaausiau daktaro ar reikia nerimauti, nes mes nesivartome, tai jis sake iki 6 men vartysimes. Sakau mes druckiai, tai jis kvatojos is musu sako turbut nematei druckiu . nes mes nakti kelemes valgyti
oho kokie jus dideli
mano grazuole jau irgi vartosi i visus sonus ir puses zvygauja,cypauja, ciumpa uz zaisliuko."Kalboje" atsiranda skiemenu "be", "me", "gu".Sedeti bando, bet mama blogiete dar neleidzia
QUOTE(skaiste @ 2008 02 11, 14:30)
man gydytoja sake (mano panele irgi keliasi apie 5-6 kartus) kad mergyte nori isitikinti, kad mama salia (miegame kartu),kad pienukas salia, tada nurimsta ir vel miega . Sako galima pabandyti vaikuti atpratinti - neduoti valgyti ir tiek aisku gali verkti ar panasiai , bet as geriau duosiu. o jau ir duodu po du kartus is tos pacios kruties vis man keltis nereikia taip daznai
Sia savaite vaikstom i masazus tai sunelis matyt labiau pavargsta ir nakti maziau keliasi,o kai atsikelia duodu vandens,vietoj pieno ir jisai uzmiega,Tai dabar maitinu du kartus ,o veliau bandysiu visai nakti nemaitint
sveikos
mes tai nakti viena karta keliames valgyti ir miegoti einam kokia 8 val. todel ryte anksciau keliames 7 val , bet uztai nakti iki 4 val. ismiega , o tada keliames it toliau puciam i aki
mes tai nakti viena karta keliames valgyti ir miegoti einam kokia 8 val. todel ryte anksciau keliames 7 val , bet uztai nakti iki 4 val. ismiega , o tada keliames it toliau puciam i aki
Sveikos Mamytės. Mane domina vienas dalyjas. Mano panelei dabar 5 mėn ir savaiė tuoj bus. Man draugė sakė, kad beveik visi leliukai 5, 6 mėn kiša kojytes į burnytę. Sakykit, ar jūsų kiša mažyliai? Nes mano mažoji, net į savo kojytes labai nerealguoja, jei aš paduodu, ji pasižiūri ir paleidžia, bet tkrai nesiruošia kišt į burnytę. Ar tai blogai ar čia mano draugė nusipezėjo?
Labas mamites su valentino diena jus. Gero jums Valentino. shrekiuke maniskis kisa i burna kojite, bet nemanau kad tai didele beda jai nekistu. Pas daktore dar nebuvome. Bet sveriau jau pas mus 10kg. ir 2 dantukai apacioj. Pas dukra dar anksiau islindo.