Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

QUOTE(Velinka @ 2008 02 06, 20:52)
klausykit mamytes norejau paklausti g.gif , kaip cia jums paaiskinti g.gif  ar Jusu mazuliai kai pakeliat i virsu ar imant nuo lovos kryziuoja kojytes ar ne blink.gif , nes mano tai kryziuoja ir daktaras sake , kad taip neturetu buti   schmoll.gif , bet ,kad mano ir didysis kryziavo g.gif  ir dabar nieko vaiksto tiksliau laksto doh.gif , nes "vaikscioti" nemoka biggrin.gif ir nezinau kaip cia yra nes visokiu nesamoniu buvau prisigalvojusi blush2.gif

as tai net neatkreipiau demesio blink.gif

pastebejau kad pas maniski atsiranda ant kojiciu tokios kaip sausos demeles,tepu po maudyniu vaikisku kremuku,kas cia galetu buti gal pas kazka taip buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dijanute: 08 vasario 2008 - 10:04
Labas mamytės.
Aš truputi susinervinus paskutiniu metu. Mano mažius guvus vaikutis, pastoviai išsišiepęs kai jį kalbina ir be galo gerai besijaučiantis ant rankų, pas bet ką doh.gif biggrin.gif Vartosi nuo nugarytės ant pilvuko be problemų, bet visiškai nenori sėstis g.gif Ta prasme, rankytėmis neprisitraukinėja. Kai už petukų keli tai riečiasi, bet pats rankutėm trauktis nenori. Kas čia, gal rankutės per silpnos? g.gif Vaikštom į mankštas, nežinau gal ką padės unsure.gif
Atsakyti
A mum uz keliu dieneliu ir 5 men thumbup.gif .
Gebejimai: vartomes jau pilnu tempu, vienos palikt nebegalima net 1 min, bandom sestis, tai pats fainiausas dienos uzsiemimas, jau pastacius ant zemes nueinam puse kambario.Viska ciulpam ir i burna kisam, jei daiktas padetas toliau besivartydami pasiekiam ji.Pasodinta islaikom tiesia nugaryte ir galvyte.Intensyviai bendraujam su veidrodziu.Kai nesioja mama ar tetis rankos buna istiestos i prieki kad viska kas pakeliui but galima paliesti ar i burna isikisti.Kalbos nors vezimu semk.Zmoniu dar nebijom, skiriam seimos narius, daznai pasaukus vardu atsisukam.Nakties miegelio ismiegam ~10val, bet diena miegam mazai, gal tik 1,5-2 val bendrai.Valgom MP, bet jau bandom kosyte.Sveriam 7,5 kg ir esam 68 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drasita: 08 vasario 2008 - 10:44
QUOTE(toscana @ 2008 02 08, 10:29)
Labas mamytės.
Aš truputi susinervinus paskutiniu metu. Mano mažius guvus vaikutis, pastoviai išsišiepęs kai jį kalbina ir be galo gerai besijaučiantis ant rankų, pas bet ką doh.gif  biggrin.gif  Vartosi nuo nugarytės ant pilvuko be problemų, bet visiškai nenori sėstis g.gif  Ta prasme, rankytėmis neprisitraukinėja. Kai už petukų keli tai riečiasi, bet pats rankutėm trauktis nenori. Kas čia, gal rankutės per silpnos? g.gif Vaikštom į mankštas, nežinau gal ką padės unsure.gif

pas mus irgi rankytes per silpnos truputi ax.gif , bet vaikstom i mankstas, tai masazuotoja sake kad pades mirksiukas.gif, nes sestis irgi nori, bet tik kai uzeina tinginys lotuliukas.gif , tai nepriversi prisitraukti, guli ir lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums dar nera lygiai 5 men, bet greitai bus 4u.gif . Valgom MP ir pradedam ragauti avizine kose. Siaip nepatiko spjove lauk, bet siandien pamaisiau su bananu tai wub.gif puikiai suvalge ir verkt pradejo, kad daugiau nedaviau blink.gif . Siaip banana mes jau seniai paragaujam ax.gif . Reiks kazkada neuzilgo gal ir kitas kosytes (darzoviu ) pabandyti. O nuo kokiu jus pradejot? Gal is viso tik savo pienuku maitinat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborga2 @ 2008 02 08, 14:28)
Mums dar nera lygiai 5 men, bet greitai bus  4u.gif . Valgom MP ir pradedam ragauti avizine kose. Siaip nepatiko spjove lauk, bet siandien pamaisiau su bananu tai  wub.gif  puikiai suvalge ir verkt pradejo, kad daugiau nedaviau  blink.gif . Siaip banana mes jau seniai paragaujam  ax.gif . Reiks kazkada neuzilgo gal ir kitas kosytes (darzoviu ) pabandyti. O nuo kokiu jus pradejot? Gal is viso tik savo pienuku maitinat?  smile.gif

mes tai nuo 3.5 men. pradejom valgyti obuolius, bananus, o nuo 4 su biskiu tai ir koses visas valgem ir darzoviu ir su mesa essen.gif ir labai patiko, net misiniu nenorejo valgyti, o dabar tai visas is eiles valgom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dijanute @ 2008 02 05, 14:22)
mum irgi nerode,as turiu knygute kur pratymai kudikiams tai is ten ir darom mirksiukas.gif

saunuoliai jus esate 4u.gif

as galvojau,kad visos daktares(seseles) parodo,kaip reikia mankstinti. g.gif

Papildyta:
QUOTE(Velinka @ 2008 02 08, 16:44)
mes tai nuo 3.5 men. pradejom valgyti obuolius, bananus, o nuo 4 su biskiu tai ir koses visas valgem ir darzoviu ir su mesa  essen.gif ir labai patiko, net misiniu nenorejo valgyti, o dabar  tai visas is eiles valgom thumbup.gif

ir mesos jau nuo 4men. davei????? blink.gif
as tai dar laukiu keliu dienu bus 6men ir tik tada bandysiu duoti smile.gif
Papildyta:
na jau tuoj keliausim i 6 men.susitiksim ten ikikiki ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miegaliukeee @ 2008 02 08, 17:19)
as galvojau,kad visos daktares(seseles) parodo,kaip reikia mankstinti. g.gif

Papildyta:
ir mesos jau nuo 4men. davei????? blink.gif
as tai dar laukiu keliu dienu bus 6men ir tik tada bandysiu duoti smile.gif
Papildyta:
na jau tuoj keliausim i 6 men.susitiksim ten ikikiki ax.gif  biggrin.gif

taip daviau smile.gif , tik aisku nelabai daug, bet vis tiek blush2.gif as ir pirmu taip mirksiukas.gif ir nieko drutas uzaugo thumbup.gif
ir valgo viska is eiles, nera tokio maisto, kad jam nepatiktu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velinka: 08 vasario 2008 - 17:27
Sveikutes 4u.gif ,mes pradejome nuo 4 men ragauti vaisiu terele,nuo 4,5 darzoviu,o dabar jau valgom su vistiena,kalakutiena ir uzsigeriam MP.Suneliui labai patinka. essen.gif
Atsakyti
QUOTE(dijanute @ 2008 02 08, 11:01)
as tai net neatkreipiau demesio blink.gif

pastebejau kad pas maniski atsiranda ant kojiciu tokios kaip sausos demeles,tepu po maudyniu vaikisku kremuku,kas cia galetu buti gal pas kazka taip buvo g.gif

mano mergina tai taip berdavo, labai atkreipk demesi i maista , ka duodi ,gali buti kad kazko netoleruoja vaikiukas.
Atsakyti
labutis. mes pradejom nuo 4men, pirma valgem morkytes paskui morkytes su bulve, o dabar labai skaniai valgom moliuga su bulvyte, bet ir vaisine kokia tyrele paragaujame thumbup.gif
Atsakyti
Labutis visoms!
Siandien mums 5 men. lygiai bigsmile.gif Bet esam labai sunerime-nesivarto vyrukas apsoliuciai lotuliukas.gif padedamas net nebando.darem ir masazus,kiekviena diena mankstinames,visaip bandom paverst,bet nors tu ka-ne pro kur. Ne nebezinau ka ir daryt verysad.gif Ar normalu taip?Man atrodo,kad ne.Cia kai paskaiciau kaip visi vartos... net geda daros ir visai stogas vaziuoja-kaip neramu,kad taip...Patarkit-ka daryt? Sedas tai labai noriai ir pastovi prilaikomas gal minute,bet apie vertimasi-ner kalbos.Na,gal smulkmenele-sveria jis 9 kg. ... Kas pamato-tai visi stebis-koks druckis! Ugis 70 cm. Nuo gimimo jis per 5 men. priaugo 6 kg. ir 20 cm. tai gal kai toks druckis ir sunku apsiverst.Net nebezinau... Maitinu tik MP.
Atsakyti