Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

daktare nerode pratimuku???? blink.gif
manksteles padeda.
mes kiekviena ryta su savo mazyle darom pratimukus,ir ji viska daro men.greiciau sripri mergyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miegaliukeee @ 2008 02 05, 13:19)
daktare nerode pratimuku???? blink.gif
manksteles padeda.
mes kiekviena ryta su savo mazyle darom pratimukus,ir ji viska daro men.greiciau sripri mergyte smile.gif

mum irgi nerode,as turiu knygute kur pratymai kudikiams tai is ten ir darom mirksiukas.gif

saunuoliai jus esate 4u.gif
Atsakyti
mums ir nerode g.gif , nu mes vyksim pas ja greitai paprasysime kad parodytu 4u.gif Jus saunuoliukai. O kada mamytes galvojate krikstinti savo mazylius? g.gif
Papildyta:
Nepergyvenk dijanute mes irgi dar nesivartome, bet sestis labai nori, kelia galvyte laiko laiko pavargsta budingst lotuliukas.gif atgal, ir vel is naujo. Nieko tokio mes ir greitai vartysimes tikiuosi, visi mazyliai individualus thumbup.gif O kaip jus valgote? Musiskis nori daug bet jam neduodu, tai i domu kaip jusu vaikuciai? Labai aciu kad pasidalinate mintimis thumbup.gif
Atsakyti
mes vitamina D aliejini geriam, bet nieko tik laukia issiziojes, kai paimu buteliuka lotuliukas.gif , o tilteli tai turbut visi vaikai daro ir nenoriu tiketi, kad jau cia rachitas g.gif , turbut tos masazistes nelabai irgi viska zino mirksiukas.gif , o manksteles darom ir visai patinka, tik labai gaila ziureti, kai reikia taskus spausti verysad.gif , o 2.gif visai nepatinka schmoll.gif , valgom irgi daug, bet neduodu labai, po truputi, kad nepersivalgytu, nes po to reikes fitness3.gif
Atsakyti
Ir as taip galvoju, nera cia ko nerimauti schmoll.gif . Musu leliukai saunus thumbup.gif
Atsakyti
aciu Donaldziuk 4u.gif
mes valgom kas tris val.tai iseina mum 6 kartus i diena,bet mes labai sunkiai su visokiausiais issidirbinejimais ir zaidimais biggrin.gif ,ismokom liezuvi rodyti ,tai dabar visiems rodom tongue.gif
o krikstyti ruosiames geguzes men.
doh.gif doh.gif doh.gif o kad mano valgytu gerai ,jam nera svarbus maistas schmoll.gif
Atsakyti
klausykit mamytes norejau paklausti g.gif , kaip cia jums paaiskinti g.gif ar Jusu mazuliai kai pakeliat i virsu ar imant nuo lovos kryziuoja kojytes ar ne blink.gif , nes mano tai kryziuoja ir daktaras sake , kad taip neturetu buti schmoll.gif , bet ,kad mano ir didysis kryziavo g.gif ir dabar nieko vaiksto tiksliau laksto doh.gif , nes "vaikscioti" nemoka biggrin.gif ir nezinau kaip cia yra nes visokiu nesamoniu buvau prisigalvojusi blush2.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif Nu mano nedaro taip, bet manau kiekvienas vaikutis auga savaip bigsmile.gif Bet ir nevisa laika daktarai buna teisus doh.gif Negalvok pacio blogiausio, o tuo labiau kad ir pyrmas vaikelis taip dare g.gif
Viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Velinka @ 2008 02 06, 21:52)
klausykit mamytes norejau paklausti g.gif , kaip cia jums paaiskinti g.gif  ar Jusu mazuliai kai pakeliat i virsu ar imant nuo lovos kryziuoja kojytes ar ne blink.gif , nes mano tai kryziuoja ir daktaras sake , kad taip neturetu buti  schmoll.gif , bet ,kad mano ir didysis kryziavo g.gif  ir dabar nieko vaiksto tiksliau laksto doh.gif , nes "vaikscioti" nemoka biggrin.gif ir nezinau kaip cia yra nes visokiu nesamoniu buvau prisigalvojusi blush2.gif

gydytojas sako ''neturetu buti'', o ka siulo???? jei jis daktaras tai turi daugiau ka pasakyti, mankstas rasyti, kaip nesodinti ar neguldyti patarti ar dar ka...???? g.gif
Atsakyti
gydytojas liepe smegenu ekoskopa pasidaryti doh.gif , tai buvau labai issigandusi, nes vandenliges pozymiu pastebi schmoll.gif , bet kai padarem tyrimus visus, tai viskas thumbup.gif ir gydytojas kuris dare ekoskopa pagalvojo kad mums stupid.gif sake,kad net tokiu pozymiu nera g.gif
Atsakyti
Zinai kartais tie daktarai doh.gif , Aciu dievui kad jums viskas gerai. As irgi net susimasciau po tavo zinutes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 02 07, 19:36)
Zinai kartais tie daktarai doh.gif , Aciu dievui kad jums viskas gerai. As irgi net susimasciau po tavo zinutes mirksiukas.gif

Tai va kartais jau taip pasakys g.gif , kad paskui gali ir sau liga isivaryti begalvodamas doh.gif , nes per savaitgali tai vos neisprotejau kai pasake , kad taip daro verysad.gif , kad tai negali buti schmoll.gif gerai, kad dabar yra privaciu ligoniniu, nes taip tai eiles po du menesius klinikose, o i privacias paskambini ir gali ta pacia diena priimti clap_1.gif cia tai pliusas
Atsakyti