daktare nerode pratimuku????
manksteles padeda.
mes kiekviena ryta su savo mazyle darom pratimukus,ir ji viska daro men.greiciau sripri mergyte
QUOTE(Miegaliukeee @ 2008 02 05, 13:19)
daktare nerode pratimuku????
manksteles padeda.
mes kiekviena ryta su savo mazyle darom pratimukus,ir ji viska daro men.greiciau sripri mergyte
manksteles padeda.
mum irgi nerode,as turiu knygute kur pratymai kudikiams tai is ten ir darom
saunuoliai jus esate
mums ir nerode , nu mes vyksim pas ja greitai paprasysime kad parodytu Jus saunuoliukai. O kada mamytes galvojate krikstinti savo mazylius?
Papildyta:
Nepergyvenk dijanute mes irgi dar nesivartome, bet sestis labai nori, kelia galvyte laiko laiko pavargsta budingst atgal, ir vel is naujo. Nieko tokio mes ir greitai vartysimes tikiuosi, visi mazyliai individualus O kaip jus valgote? Musiskis nori daug bet jam neduodu, tai i domu kaip jusu vaikuciai? Labai aciu kad pasidalinate mintimis
Papildyta:
Nepergyvenk dijanute mes irgi dar nesivartome, bet sestis labai nori, kelia galvyte laiko laiko pavargsta budingst atgal, ir vel is naujo. Nieko tokio mes ir greitai vartysimes tikiuosi, visi mazyliai individualus O kaip jus valgote? Musiskis nori daug bet jam neduodu, tai i domu kaip jusu vaikuciai? Labai aciu kad pasidalinate mintimis
mes vitamina D aliejini geriam, bet nieko tik laukia issiziojes, kai paimu buteliuka , o tilteli tai turbut visi vaikai daro ir nenoriu tiketi, kad jau cia rachitas , turbut tos masazistes nelabai irgi viska zino , o manksteles darom ir visai patinka, tik labai gaila ziureti, kai reikia taskus spausti , o visai nepatinka , valgom irgi daug, bet neduodu labai, po truputi, kad nepersivalgytu, nes po to reikes
Ir as taip galvoju, nera cia ko nerimauti . Musu leliukai saunus
aciu Donaldziuk
mes valgom kas tris val.tai iseina mum 6 kartus i diena,bet mes labai sunkiai su visokiausiais issidirbinejimais ir zaidimais ,ismokom liezuvi rodyti ,tai dabar visiems rodom
o krikstyti ruosiames geguzes men.
o kad mano valgytu gerai ,jam nera svarbus maistas
mes valgom kas tris val.tai iseina mum 6 kartus i diena,bet mes labai sunkiai su visokiausiais issidirbinejimais ir zaidimais ,ismokom liezuvi rodyti ,tai dabar visiems rodom
o krikstyti ruosiames geguzes men.
o kad mano valgytu gerai ,jam nera svarbus maistas
klausykit mamytes norejau paklausti , kaip cia jums paaiskinti ar Jusu mazuliai kai pakeliat i virsu ar imant nuo lovos kryziuoja kojytes ar ne , nes mano tai kryziuoja ir daktaras sake , kad taip neturetu buti , bet ,kad mano ir didysis kryziavo ir dabar nieko vaiksto tiksliau laksto , nes "vaikscioti" nemoka ir nezinau kaip cia yra nes visokiu nesamoniu buvau prisigalvojusi
Labutis Nu mano nedaro taip, bet manau kiekvienas vaikutis auga savaip Bet ir nevisa laika daktarai buna teisus Negalvok pacio blogiausio, o tuo labiau kad ir pyrmas vaikelis taip dare
Viskas bus gerai
Viskas bus gerai
QUOTE(Velinka @ 2008 02 06, 21:52)
klausykit mamytes norejau paklausti , kaip cia jums paaiskinti ar Jusu mazuliai kai pakeliat i virsu ar imant nuo lovos kryziuoja kojytes ar ne , nes mano tai kryziuoja ir daktaras sake , kad taip neturetu buti , bet ,kad mano ir didysis kryziavo ir dabar nieko vaiksto tiksliau laksto , nes "vaikscioti" nemoka ir nezinau kaip cia yra nes visokiu nesamoniu buvau prisigalvojusi
gydytojas sako ''neturetu buti'', o ka siulo???? jei jis daktaras tai turi daugiau ka pasakyti, mankstas rasyti, kaip nesodinti ar neguldyti patarti ar dar ka...????
gydytojas liepe smegenu ekoskopa pasidaryti , tai buvau labai issigandusi, nes vandenliges pozymiu pastebi , bet kai padarem tyrimus visus, tai viskas ir gydytojas kuris dare ekoskopa pagalvojo kad mums sake,kad net tokiu pozymiu nera
Zinai kartais tie daktarai , Aciu dievui kad jums viskas gerai. As irgi net susimasciau po tavo zinutes
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 02 07, 19:36)
Zinai kartais tie daktarai , Aciu dievui kad jums viskas gerai. As irgi net susimasciau po tavo zinutes
Tai va kartais jau taip pasakys , kad paskui gali ir sau liga isivaryti begalvodamas , nes per savaitgali tai vos neisprotejau kai pasake , kad taip daro , kad tai negali buti gerai, kad dabar yra privaciu ligoniniu, nes taip tai eiles po du menesius klinikose, o i privacias paskambini ir gali ta pacia diena priimti cia tai pliusas