Sveikos,mūsiškis apstojo augti,5mėn.8,300kg.Pastebėjau,kad jis silpnesnis,negu buvo sesė jo amžiaus na,bet juk sako,kad dauguma berniukų viską vėliau pradeda daryti ir sėdėti ir vaikščioti ir kalbėti...tikiuosi,kad viskas bus gerai...jis šiek tiek tinginiukas
labutis visos mamytes, mano suneliui be 10d 5 men, bet jis nesivarto, tik pilvuka kele . Sukauja klykauja . O tai normalu
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 02 01, 17:38)
labutis visos mamytes, mano suneliui be 10d 5 men, bet jis nesivarto, tik pilvuka kele . Sukauja klykauja . O tai normalu
laba donaldziuk o tu mankstinai savo suneli?
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 02 01, 17:38)
Donaldziuk, nepergyvenk, prades vartytis tai prisiminsi tuos gerus ramius laikus, kai ramiai guledavo maniskis 5men. 9d. ir nesivarto tik tiltelius ir laivelius daro paguli ant pilvo ir pradeda su nosim zeme baksnot, adijaliukus valgyt, supyksta ir baras ant manes sedet labai nori ir gyd. sake aceit jau pasiruoses, galim sodint po biski o ir gulincioj padety nebebuna beveik...nes kai pasodinu tai paguldyt jau ner sansu toks koncertas buna, kad stoga kelia
Ne nemankstinau
nu as net isigandau galvoju cia visu jau vartos o mano mazylis ne Galvoju gal per storuliukas jis svere 4men ir sav 8.200 ir ugis 66.5 Bet tiltelius daro ir adieliuka labai griauzia. Jis ramus man surmulio nekelia, retai kada suverkia
Mano angeliukas rieciasi, juda, kruta, toks aktyvuolis. Isodinus i kedute - nesykle, nebenori sedeti ramiai, remiasi alunemis ir ziuri, kas bus. Tuomet pasiulau zaisliuka, bet pastaruoju metu dziaugiasi blizgiu popieriumi ar reklaminemis skrajutemis. Jam idomu jas glamzyti, klausytis, kaip ceza.
Lankem masaziukus...kaip jis baresi. Isvadino ji baravykiuku, kad vien raumenys, nieko negalima padaryti. Dabar su vyru kasdien masazuojam ir pastebim vis daugiau ir ivairesniu judesiu. Kai pagalvoju... ir mano ir vyro mama vis sakydavo - nelaikyk, nugaryte pavargs, tegu guli, po to greit pripras ant ranku, negalesi nieko padaryti... teko nuolat graziai papriestarauti.
Lankem masaziukus...kaip jis baresi. Isvadino ji baravykiuku, kad vien raumenys, nieko negalima padaryti. Dabar su vyru kasdien masazuojam ir pastebim vis daugiau ir ivairesniu judesiu. Kai pagalvoju... ir mano ir vyro mama vis sakydavo - nelaikyk, nugaryte pavargs, tegu guli, po to greit pripras ant ranku, negalesi nieko padaryti... teko nuolat graziai papriestarauti.
Musiske tai tik ant sonu vartosi ir tai tuo nelepina, o stai ''tilteli'' tai istisai daro - ta prasme pilva kelia ir rieciasi. Taip vos neiskrenta is automobilines kedutes, nes per siltus rubus nebeuztenka dirzu uzsegimui.
Idomu, ka reiskia tas pilvo kelimas, ''i ka cia veda'', gal sliauzti prades??? Gal kas zinot?
Idomu, ka reiskia tas pilvo kelimas, ''i ka cia veda'', gal sliauzti prades??? Gal kas zinot?
musu ir taip daro atrodo kaip sportininkas . As manyciau tuoj sesis gal ar vartytis prades
Na ūsiškiui labai nebedaug trūsta, kad jau pats apsiverstų, bet taip pat dar nesivarto
musu leliukai greitai vartysis
[COLOR=green] LAbukas
mums 5 menesiukas sukakos po 5 dienu, mazule vartoso puikiai, bet tik nuoga, ir kuo daugiau ant jos sluoksniu tuo sunkiau vartytis, o jei nurengi tai kaip kulverstukas varo. Labai daug juokias ir daro visokias grimasa. Siaip iki siol megstamiausias uzsieminmas maudytis - vanduo GERIS
mums 5 menesiukas sukakos po 5 dienu, mazule vartoso puikiai, bet tik nuoga, ir kuo daugiau ant jos sluoksniu tuo sunkiau vartytis, o jei nurengi tai kaip kulverstukas varo. Labai daug juokias ir daro visokias grimasa. Siaip iki siol megstamiausias uzsieminmas maudytis - vanduo GERIS