Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

Sveikos,mūsiškis apstojo augti,5mėn.8,300kg.Pastebėjau,kad jis silpnesnis,negu buvo sesė jo amžiaus verysad.gif na,bet juk sako,kad dauguma berniukų viską vėliau pradeda daryti ir sėdėti ir vaikščioti ir kalbėti...tikiuosi,kad viskas bus gerai...jis šiek tiek tinginiukas ax.gif
Atsakyti
blink.gif labutis visos mamytes, mano suneliui be 10d 5 men, bet jis nesivarto, tik pilvuka kele schmoll.gif . Sukauja klykauja biggrin.gif . O tai normalu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 02 01, 17:38)
blink.gif  labutis visos mamytes, mano suneliui be 10d 5 men, bet jis nesivarto, tik pilvuka kele schmoll.gif . Sukauja klykauja biggrin.gif . O tai normalu unsure.gif

laba donaldziuk biggrin.gif o tu mankstinai savo suneli?
Atsakyti
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 02 01, 17:38)
blink.gif  labutis visos mamytes, mano suneliui be 10d 5 men, bet jis nesivarto, tik pilvuka kele schmoll.gif . Sukauja klykauja biggrin.gif . O tai normalu unsure.gif

Donaldziuk, nepergyvenk, prades vartytis tai prisiminsi tuos gerus ramius laikus, kai ramiai guledavo rolleyes.gif maniskis 5men. 9d. ir nesivarto tik tiltelius ir laivelius daro smile.gif paguli ant pilvo ir pradeda su nosim zeme baksnot, adijaliukus valgyt, supyksta ir baras ant manes biggrin.gif sedet labai nori ir gyd. sake aceit jau pasiruoses, galim sodint po biski smile.gif o ir gulincioj padety nebebuna beveik...nes kai pasodinu tai paguldyt jau ner sansu unsure.gif toks koncertas buna, kad stoga kelia rolleyes.gif
Atsakyti
Ne nemankstinau blink.gif
Atsakyti
nu as net isigandau galvoju cia visu jau vartos o mano mazylis ne verysad.gif Galvoju gal per storuliukas jis svere 4men ir sav 8.200 ir ugis 66.5 blink.gif Bet tiltelius daro ir adieliuka labai griauzia. Jis ramus man surmulio nekelia, retai kada suverkia thumbup.gif
Atsakyti
Mano angeliukas rieciasi, juda, kruta, toks aktyvuolis. Isodinus i kedute - nesykle, nebenori sedeti ramiai, remiasi alunemis ir ziuri, kas bus. Tuomet pasiulau zaisliuka, bet pastaruoju metu dziaugiasi blizgiu popieriumi ar reklaminemis skrajutemis. Jam idomu jas glamzyti, klausytis, kaip ceza. tongue.gif
Lankem masaziukus...kaip jis baresi. Isvadino ji baravykiuku, kad vien raumenys, nieko negalima padaryti. Dabar su vyru kasdien masazuojam ir pastebim vis daugiau ir ivairesniu judesiu. Kai pagalvoju... ir mano ir vyro mama vis sakydavo - nelaikyk, nugaryte pavargs, tegu guli, po to greit pripras ant ranku, negalesi nieko padaryti... teko nuolat graziai papriestarauti. g.gif
Atsakyti
Musiske tai tik ant sonu vartosi ir tai tuo nelepina, o stai ''tilteli'' tai istisai daro - ta prasme pilva kelia ir rieciasi. Taip vos neiskrenta is automobilines kedutes, nes per siltus rubus nebeuztenka dirzu uzsegimui.
Idomu, ka reiskia tas pilvo kelimas, ''i ka cia veda'', gal sliauzti prades??? Gal kas zinot? g.gif

Atsakyti
musu ir taip daro bigsmile.gif atrodo kaip sportininkas thumbup.gif . As manyciau tuoj sesis gal ar vartytis prades g.gif
Atsakyti
Na ūsiškiui labai nebedaug trūsta, kad jau pats apsiverstų, bet taip pat dar nesivarto ax.gif
Atsakyti
musu leliukai greitai vartysis thumbup.gif
Atsakyti
[COLOR=green] LAbukas
mums 5 menesiukas sukakos po 5 dienu, mazule vartoso puikiai, bet tik nuoga, ir kuo daugiau ant jos sluoksniu tuo sunkiau vartytis, o jei nurengi tai kaip kulverstukas varo. Labai daug juokias lotuliukas.gif ir daro visokias grimasa. Siaip iki siol megstamiausias uzsieminmas maudytis - vanduo GERIS thumbup.gif
Atsakyti