Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

smagu pasiskaitineti kiek jusu vaikuciai jau pazenge, mano vyrukas tai druckis, tai ne viska dar daro. Sveria 9 kg 68 cm ugis, vartosi tik ant soniuku, kojyciu dar nerado, vat rankyte tai geros drauges ir i burnyte ir pasigrozeti gerai. Turim jau viena dantuka, nykstis vietoj ciulptuko nusiraminimui burnoj sukinejasi, nes ciulptuko nepripazysta. Daug dainuoja guguoja, net uzsimigdo dainuodamas. Spardosi su kojytem ir jau labai sestis nori.
Atsakyti
Tokiu metu labai yra didele pagunda sodinti kudiki. Maniske irgi patenkinta kai truputi pamankstini. Bet gydytojai neleidzia iki puses metu ir apskritai reikia laukti, kada kudikis pats atsises, nuo tada ir galima sodinti. Parasykite atvirai, ar laikotes tokio nustatymo? Ka manote? g.gif
Atsakyti
siaip specialiai nesodinu savo dukrytes, bet ji isitverus i lovytes krastus ir pati atsiseda. manau vaikas geriau zino uz daktarus kada jam ka galima. jei jegos leidzia tai kodel gi ne...?! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA#1 @ 2008 01 30, 21:05)
siaip specialiai nesodinu savo dukrytes, bet ji isitverus i lovytes krastus ir pati atsiseda. manau vaikas geriau zino uz daktarus kada jam ka galima. jei jegos leidzia tai kodel gi ne...?!  smile.gif

jei pati sedasi ir anksciau, tai viskas tvarkoje... bet jei ne, tai bent jau iki sesto tipo negalima sodinti. Reikia laukti. Mano drauge lauke iki 8 men, tada ir atsisedo ir po 5 dienu atsistojo
unsure.gif
Atsakyti
tai jei uz nieko nesilaiko griuna. gydytoja sako taip negerai, guldyt iskarto reikia, bet neklausau as jos... gal ir blogai darau...
Papildyta:
8 menesiai tai kaip ir daugoka...
Atsakyti
QUOTE(TJolke @ 2008 01 30, 19:59)
Tokiu metu labai yra didele pagunda sodinti kudiki. Maniske irgi patenkinta kai truputi pamankstini. Bet gydytojai neleidzia iki puses metu ir apskritai reikia laukti, kada kudikis pats atsises, nuo tada ir galima sodinti. Parasykite atvirai, ar laikotes tokio nustatymo? Ka manote? g.gif

as tai savo vaiko nesodinu,nes taip pat manau viskas savo laikui.Kai vaikas bus psiruoses atsisesti,tai ir atsises,pats.O be to,mano yra laimingas,kai ant zemes vartosi,sliauzoja,gali laisvai judeti biggrin.gif
Atsakyti
tikra tiesa,mes lankome manksteles, nes vaikas gime isitempes, tai mankstintoja patare nesodint ir nestatyt. vaikas turi pats viska padaryt, nes per anksti sodinami ir statomi vaikai, gali turet stuburo problemu. pirmiausia vaikas turi ismokt sliauziot, tada ismoksta atsisest po to stojasi, o jei stojasi is sedimos padeties, nepasliauziojes, per didele apkrova stuburui. g.gif tai va kaip man aiskino...
Atsakyti
QUOTE(MONRO @ 2008 01 31, 13:50)
tikra tiesa,mes lankome manksteles, nes vaikas gime isitempes, tai mankstintoja patare nesodint ir nestatyt. vaikas turi pats viska padaryt, nes per anksti sodinami ir statomi vaikai, gali turet stuburo problemu. pirmiausia vaikas turi ismokt sliauziot, tada ismoksta atsisest po to stojasi, o jei stojasi is sedimos padeties, nepasliauziojes, per didele apkrova stuburui.  g.gif  tai va kaip man aiskino...

o mano pirmoji dukra iskat atsistojo, nemokejo nei sliauzioti, nei sedeti blink.gif ir niekas del to neperspejo, kad negalima g.gif

O dabar jaunelei jau 5men ir 2sav, tai ji jau visai gerai sliauzioja thumbup.gif Kartais biski pasodinu, bet neilagai blush2.gif
Atsakyti
kiekvienas vaikas yra individualus, nera kategoriskos taisykles, kad visi darys viska vienodai, paprasciausiai nereikia visko daryti per anksti, kai ateis laikas, jei viskas gerai, vaikas pats susitvarkys. o kad seniau niekas nieko nemoke, tai tokie buvo laikai, dabar vaiko raidai daugiau demesio skiriama rolleyes.gif
Atsakyti
as taip pat sutinku, kad kiekvienas vaikas yra individualus, kai jam reikes tada jis ir darys viska smile.gif bet jau as taip manau, mes taip pat lankome masazus ir gydytojas kuris paskyre juos labai jau pagal knygas ziurejo ka daro ir ko nedaro mano maziukas g.gif tai isejau is kabineto visa verysad.gif , nes tokia nuomoone susidare, kad musiskis nieko nesugeba doh.gif , o dabar ir sestis nori ir uodega kelia sliausti thumbup.gif , tik dar su rankytem nelabai gaunasi perdeti, vartomes tai jau nuo keturiu menesiu ir labai patinka lotuliukas.gif , snekos kaip vandens tik leisk rekauti, o jei dar brolis pakalbina tai jau visai thumbup.gif . Valgom keses nuo keturiu menesiu ir misinuka, nakti viena karta keliames , kartai ir nereikia mirksiukas.gif visiems labai biggrin.gif
Atsakyti
buvom sia sav. tam vadinamam korekcijos kabinete, na kur visa vaiki "iskrato" ka daro ko nedaro. iskart pasiguodziau, kad va taip yra liudnai pas mumi, mes dar nesivartom, tai buvau smagiai isjuokta blush2.gif nu sako tos mamos nori, kad vaikas gimtu, stotu ir eitu biggrin.gif viskas savo laiku, o vartytis drasiai pradet gali ir 7 men taip kad laiko dar daug rolleyes.gif o seip viska ima-griebia-ciupineja, kalba visokiom pasaulio kalbom, viskas liux thumbup.gif
paskaitineju, kad jusu mazyliai jau net ropneja ir stovi isikibe tai ooo.. verysad.gif musiskis savo storaja turbut ir pakels tik 7 men. as taip ir susitaikiau su ta mintim, kad druckiai (10.5kg ir 70cm.) gimnastais tampa veliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausre_ @ 2008 02 01, 16:08)
buvom sia sav. tam vadinamam korekcijos kabinete, na kur visa vaiki "iskrato" ka daro ko nedaro. iskart pasiguodziau, kad va taip yra liudnai pas mumi, mes dar nesivartom, tai buvau smagiai isjuokta blush2.gif nu sako tos mamos nori, kad vaikas gimtu, stotu ir eitu biggrin.gif viskas savo laiku, o vartytis drasiai pradet gali ir 7 men taip kad laiko dar daug  rolleyes.gif  o seip viska ima-griebia-ciupineja, kalba visokiom pasaulio kalbom, viskas liux  thumbup.gif 
paskaitineju, kad jusu mazyliai jau net ropneja ir stovi isikibe tai ooo.. verysad.gif musiskis savo storaja turbut ir pakels tik 7 men. as taip ir susitaikiau su ta mintim, kad druckiai (10.5kg ir 70cm.) gimnastais tampa veliau smile.gif

biggrin.gif Pritariu, nes maniskis ir is tokiu tongue.gif . sestis tik baisiai nori, bet as ir nesodinu, nes gyd sake kad per anksti, pats turi viska daryti. Taciau kartais paimu uz rankyciu kai nori sestis, jis atsiseda ir biski ilgiau palaikau, kol pats ir gulasi. Manau, kad taip ir reikia. Beje dar vakar buvom pas chirurge, padare echoskopija kojyciu, sake viskas tvarkoj ir jei nori sestis galima sodinti po truputi, kol pats atsises.
Atsakyti