mums siandiena ypatinga diena - isdygo dantukas ir neturejom jokiu dideliu nusiskundimu, gal siektiek labiau susirzes, bet daugiau nieko smagu
Musu mazutelis , svera 8600g, ugis 72cm. labai judrus ir guvus vaikutis, smagiai zaidzia su kojytem, jas ragauja
apsivercia ant pilvuko, sedi, nori jau ir stotis
valgo MP, bet pradejau duoti ir darzovyciu trintu, nes labai jau ciapsi, kai mato ka nors valganti, griebia uz lekstes, uz saukstu, labai jau jam patinka valgyti su visias kartu bendrai prie stalo
maudomes kasdiena, nes labai patinka
apsivercia ant pilvuko, sedi, nori jau ir stotis
valgo MP, bet pradejau duoti ir darzovyciu trintu, nes labai jau ciapsi, kai mato ka nors valganti, griebia uz lekstes, uz saukstu, labai jau jam patinka valgyti su visias kartu bendrai prie stalo
maudomes kasdiena, nes labai patinka
O mums jau 5 men ir 12 dienų. Sveriam tai nedaug, palygint su kitais leliukais - tik 7400 Smulkus ir delikatnas, kaip mano draugė pavadino.
Vartytis pritingim, išmokom tik nuo pilvo ant nugaros ir tai retokai, kai ūpas yra . Gal kažkaip ypatingai reikia mokinti?
Užtat kalbam tai jau kalbam, am am, ma-ma . Tėtis vieną dieną paniūniavo , tai sūnus atsiliepė, tada dar kartą, Kipriukas paklausė ir vėl atsiliepė. Nusprendėm - bus daininkas
Vartytis pritingim, išmokom tik nuo pilvo ant nugaros ir tai retokai, kai ūpas yra . Gal kažkaip ypatingai reikia mokinti?
Užtat kalbam tai jau kalbam, am am, ma-ma . Tėtis vieną dieną paniūniavo , tai sūnus atsiliepė, tada dar kartą, Kipriukas paklausė ir vėl atsiliepė. Nusprendėm - bus daininkas
QUOTE(pingpongute @ 2008 01 21, 19:20)
O mums jau 5 men ir 12 dienų. Sveriam tai nedaug, palygint su kitais leliukais - tik 7400 Smulkus ir delikatnas, kaip mano draugė pavadino.
mano vaikas siek tiek vyresnis bet vartosi taip pat labai retai manyciau ypatingo nieko daryti nereikia. mes tik kiekviena diena rytais sportuojame, taciau nei kojyciu dar neragaujame nei vartomes, kaip kiti leliukai taciau labai nori sedeti ir stoveti turi visus matyti ir dalyvauti pokalbiuose, guguoja mazai, bet leidzia ivairiuasius garsus, tartum gasdintu sveriam mes 9200 (pries 3 sav), gal biski trukdo greiciau judeti
o mes sveriam 8400g ir 68cm ugio nebemokam gulet ant nugaros, tik paguldai is kart ant pilvo , a atgal nemoka , ai dar budamas ant pilvo apsisukt kokiu tai budu sugeba, jei ilgesniam laikui palieku ant kilimelio, ziu ir apsisukes i televizoriu
Sveiki. Mums 5 men ir 1 d. Sveriame 8.9 kg, ugis - 69.5cm. Nuo 4 menesio priaugom 400 g. ir 4.5 cm. Esame dideles, bet ne storos. Daug kas giria grazu tvirta kudikeli (mergaite). Musu pediatre sake, kad viskas gerai: tai kas, kad nesivartome ant nugaros ( uztenka ir ant soniuku), tai kas, kad neuztenka jegu isikabinus i ranka atsisesti ( svarbu sugriebiam pirstukais ir bandom). Ir toliau liepe maitinti tik MP. Uzteks dar to gero ir nebus cia jokios tragedijos su 6 menesiu - tipo ka darysit, jei ims ir nieko nevalgys nes netiks... Ne per 1 diena viskas pasikeicia. Ir dar - na tai kas, kad keliasi per nakti ''100 kartu'' (p.s. ryte jauciasi zvali.) ir desine puse vystosi geriau ( rankyte geriau makaluoja, sukasi ant sono geriau). Iki puses metuku - viskas cia normalu. Nuo 6 men jei kas nepasikeicia skirtos ir mankstos ir kt.
Kovodamos su ziemos ligomis ir visokiais virusais augsime toliau. Ir jums sekmes. p.s.L. gera ir pripazinta musu pediatre. Tikiu jos tiesmukais atsakymais, jauciasi, kad l.kaupia zinias, megsta naturaluma.
Kovodamos su ziemos ligomis ir visokiais virusais augsime toliau. Ir jums sekmes. p.s.L. gera ir pripazinta musu pediatre. Tikiu jos tiesmukais atsakymais, jauciasi, kad l.kaupia zinias, megsta naturaluma.
Sveikos mamytes, norejau jusu paprasyti kokio receptuko. as savo leliui verdu darzoviene ir jai labai patinka, bet noreciau meniu pakeisti ir padaryti kokia kosyte, tik nezinau kokia virti.
P.S. esu jauna mano del to ir nemoku
P.S. esu jauna mano del to ir nemoku
o mum 5 menesiai tik kita sekmadieni, bet mokam jau labai daug megstamiausias ir vienintelis zodis(neskaitant trumpesniu garsu ir klyksmu) "abuba", linksmiausias uzsiemimas su teciu zaisti zmogu vora, skaniausias mamos pienas, nes del alergijos iki 6 men kitoks maistas uzdraustas. jei guli, tai tik ant pilvo. pati ridinejasi nuo pilvo ant nugaros ir atvirksciai, sliauzia atbula, sonu arba ratu isikibus i lovyte keliasi,bando sestis, bet be kitu pagalbos neissedi- virsta ant sono, stojasi ir laikoma ant pirstu galiuku zingsniuoja, iesko pamesto daikto, jei ka nors paslepiu po ranksluosteliu, zino, kad ji patraukus tas daiktas vel atsiras, kandziojasi, nors dantu dar ir nera, spjaudosi moka istraukt ir isikist i burna soske, zaidzia su kojom, ryte pabudus bando praplesti man akis(kartu miegam. miega nuo 20 iki 8h, nakti valgo 2 kartus), o kai atsimerkiu issisiepia ir kazka tauska arba rekia "abuba!". labai megsta maudytis ir kompanija- viena nebuna, nebent kelias minutes, kol nagrineja koki dar nematyta daikta. krykstauja girdedama muzika, maivosi, patinka sukuotis, nors plauku turim neperdaugiausiai
QUOTE(MAMA#1 @ 2008 01 28, 22:43)
o mum 5 menesiai tik kita sekmadieni, bet mokam jau labai daug megstamiausias ir vienintelis zodis(neskaitant trumpesniu garsu ir klyksmu) "abuba", linksmiausias uzsiemimas su teciu zaisti zmogu vora, skaniausias mamos pienas, nes del alergijos iki 6 men kitoks maistas uzdraustas. jei guli, tai tik ant pilvo. pati ridinejasi nuo pilvo ant nugaros ir atvirksciai, sliauzia atbula, sonu arba ratu isikibus i lovyte keliasi,bando sestis, bet be kitu pagalbos neissedi- virsta ant sono, stojasi ir laikoma ant pirstu galiuku zingsniuoja, iesko pamesto daikto, jei ka nors paslepiu po ranksluosteliu, zino, kad ji patraukus tas daiktas vel atsiras, kandziojasi, nors dantu dar ir nera, spjaudosi moka istraukt ir isikist i burna soske, zaidzia su kojom, ryte pabudus bando praplesti man akis(kartu miegam. miega nuo 20 iki 8h, nakti valgo 2 kartus), o kai atsimerkiu issisiepia ir kazka tauska arba rekia "abuba!". labai megsta maudytis ir kompanija- viena nebuna, nebent kelias minutes, kol nagrineja koki dar nematyta daikta. krykstauja girdedama muzika, maivosi, patinka sukuotis, nors plauku turim neperdaugiausiai
Smagu už jus Gražus aprašymas, o mergytė matosi skuba viską daryti
as tik skaitau kiek daug jusu vaikiukai sveria.mano gime 2760,o dabar sveria 7kg.,(bet uztai tustinasi 2-3 kartus i diena ir po daug vos telpa pamperse ,tikrai neviduriuoja)
mano irgi gime mazyte-2.962kg. dar svertis nebuvom, bet turetu but 7kg. kas menesi priauga pakankamai svorio, tai as del to visai nesijaudinu. mazi vaikai ir turi but mazi
Papildyta:
dekuj neveltui su vyru stengiames, kad jai niekuomet nebutu nuobodu
Papildyta:
QUOTE(pingpongute @ 2008 01 29, 12:53)
Smagu už jus Gražus aprašymas, o mergytė matosi skuba viską daryti
dekuj neveltui su vyru stengiames, kad jai niekuomet nebutu nuobodu