Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

Mums jau gerokai virs 5 men. 4u.gif
Sveriam 9100g ir esam 75cm thumbup.gif
Nuo 4men valgom grudu kosytes ir kazkur nuo 4,5men drazovienes o prie viso to geriam tik MP, na dar skanaujam sulciu, arbatu mirksiukas.gif Apetitu nesikundziam,skundziasi mama kad kiek uztaiso darzovieniu tiek suvalgo - baisu permaitinti blush2.gif
Jau kokias 2savaites kaip mokam vartytis, tai labai patinka, ypac kai laikas miegoti. Paguldai ant sono ir tik bac - jau ant pilvo. Nuo pilvo ant nugaros apsiversti sunkiau bet pasistengus iseina. Kai ismokom vartytis nemegstam buti nesiojami nes truksta erdves ir vietos pasireiskimui, daug zaidzia paguldytas ypac ilgai isbuna ant pilvo. Zaisluku nelaikom, ciupinejam ir zaidziam su tais kurie pakabinti, bet uztat labai lengvai mokam issimti ir issideti soske biggrin.gif Sestis tai jau visai neidomu, daug idomiau stoveti, tik kad kojos dar sunkiai laiko, nors pastacius buna tiesut tiesuteles. Pasodintas laiko tiesia nugaryte bet nesedi pats virsta i prieky.
Dantu neturim ir kol kas nera pozymiu kad greitu metu bus ax.gif Nakty miegam gerai, uzmiega apie 22h, 3-4h pavalgo, bevalgydamas nuluzta ir poto dar ismiega iki 9h, o buna kad 9h pavalges dar iki kokios 11h pasnaudzia biggrin.gif
Labai megstam maudyti - maudomes kas antra diena.
Mokam sypsotis ir labai daug sypsomes. Mokam burgzti, cypti, spiegti, krankti, ziopcioti be garso, sakyti amamamamam ir tycia pakoseti thumbup.gif Svetimu jeigu jie ateina po viena nebijo, bijo daug zmoniu, garsios muzikos nemegsta, nors buitiniai garsai tokie kaip dulkiu siurblys, skalbimo masina, dziovintuvas ar mikseris negasdina.
Atsakyti
Matukui 5 mėn ir 1 d., sveria 8200g, ūgis 67 cm, valgo tik MP, paragavo banano, bet nepatiko sad.gif naktį miega ramiai, kelias pavalgyt 2-3 kartus (anskciau uztekdavo 1-2 kartu sad.gif )
Vartosi nuo nugaros ant pilvuko vikriai, mėgsta gulėti ant pilvuko ir žaisti su žaisliukais. Gulėdamas ant nugaros gaudo kojas, rankutemis paima zaisliukus, pasiima ir isideda soske smile.gif Pradejo cypauti, spygauti, rekauti.
Atsakyti
Oho, kokie čia visi vyrukai didžiuliai, mes nors gimėmė 4200g, bet dabar 5,5 mėn. sveriam 7600g. O kiek jusų mažiukai suvalgo košytės per vieną kartą? g.gif Maniškė kažkur suvalgo 100-110g, ar neperdaug? Ir kiek sulčių vienu kartu duodate? Aš duodu apie 50ml. blink.gif
Atsakyti
tik mazylis mamai neduoda nakti pamiegoti, nes keliasi kas 2 valandas ir praso pasimt i lova ir valgyt. tai toks ir miegas. kartai ir uzmingu bemaitindama doh.gif . net kartais vaikas savo lovytej miegot nebenori. O kaip jum sekasi nakty pamiegoti? ar jus miegat su vaiku?
[/quote]

Pacioj pradzioj sakiau, kad miegos mano mergina atskirai. Kai gime, miegojo kartu, po to trumpam buvo isgabenta i savo lovyte. Veliau, kai prasidejo pilvelio bedos, vel pas save pasiemem, nes man pastoviai glostyti pilva palinkus prie lovos visai nesinorejo. Na, o dabar, vel ji man valgo kas 2-3 valandas, tai as net nebekeliu jos i lovyte. Nes kol pasikeli, kol pasiimi ir tada atgal. Ai, gal ir blogai, bet man smagu su ja miegoti smile.gif Ir paprasciau - tai is vienos puses priguli, tai is kitos. Taip ir maitinames visa nakti smile.gif Net teciui pasiuleme kita kambari, kad normaliai issimiegotu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Marijatu,2008 01 11, 16:30]
tik mazylis mamai neduoda nakti pamiegoti, nes keliasi kas 2 valandas ir praso pasimt i lova ir valgyt. tai toks ir miegas. kartai ir uzmingu bemaitindama doh.gif . net kartais vaikas savo lovytej miegot nebenori. O kaip jum sekasi nakty pamiegoti? ar jus miegat su vaiku?
[/quote]
Pacioj pradzioj sakiau, kad miegos mano mergina atskirai. Kai gime, miegojo kartu, po to trumpam buvo isgabenta i savo lovyte. Veliau, kai prasidejo pilvelio bedos, vel pas save pasiemem, nes man pastoviai glostyti pilva palinkus prie lovos visai nesinorejo. Na, o dabar, vel ji man valgo kas 2-3 valandas, tai as net nebekeliu jos i lovyte. Nes kol pasikeli, kol pasiimi ir tada atgal. Ai, gal ir blogai, bet man smagu su ja miegoti smile.gif Ir paprasciau - tai is vienos puses priguli, tai is kitos. Taip ir maitinames visa nakti smile.gif Net teciui pasiuleme kita kambari, kad normaliai issimiegotu 4u.gif
[/quote]
oi kokia panasi situacija i maniske drinks_cheers.gif mes ir teti "isgrudom" i kita kamabary, bet del to abu nusprendem, kol maitinsiu nakti, kad tetis galetu isimiegoti, nes juk darbe su uztinusiom akim nesedes doh.gif miega su manimi mano mazius ir buna kad net 4 kartus keliasi pavalgyti. lovyteje miega diena ir visikai nepriestarauja, o kaip elgtusi nakti tai net nezinau, nes net nebandziau guldyti g.gif. manau nereikia anksciau laiko pergyventi, juk nemiegos tie musu vaikai iki 20 metu su mumis lovoje lotuliukas.gif (tikiuosi g.gif )
Papildyta:
QUOTE(Andza @ 2008 01 11, 10:00)
Oho, kokie čia visi vyrukai didžiuliai, mes nors gimėmė 4200g, bet dabar 5,5 mėn. sveriam 7600g. O kiek jusų mažiukai suvalgo košytės per vieną kartą? g.gif  Maniškė kažkur suvalgo 100-110g, ar neperdaug? Ir kiek sulčių vienu kartu duodate? Aš duodu apie 50ml.  blink.gif

mano vaikutis ir gime 4240 thumbup.gif , dabar sveriam 9kg thumbup.gif , bet as taip daug dar neduodu kosiu g.gif . maitinu dar mamos pienu ir pusryciams duodu pora arbatiniu sauksteliu vaisiu tyres arba banano, pietums apie 40-50gr darzovienes, vakarienei grudu koses apie 60g. o sulciu ipilu i buteliuka apie 40g ir nuo pietu visa diena gurksnoja. taciau nuolatos dar gauna MP smile.gif manyciau kad jei kyla dideliu abejoniu tai rekia tartis su daktare. g.gif as gal ir duociau daugiau, bet kolkas maniskis suvalgo tik tiek ax.gif
Atsakyti
Musu Emiliukas jau tikras vyras smile.gif Nuo 4 men jau valgo darzoviene, nuo 4,5 kruopu koses ir vaisiu tyreles. Sveria 8,6kg. O suvalgo tikrai nemazai. Tiek darzovienes tiek vakare kruopu koses po 190 g.Jau vaiksto isikibes i ranka ir gana gerai smile.gif . Nakti miega gerai, tik kad vat vakare sunku uzmigdyti. Be 24 val ne krust biggrin.gif . Toks musu vyrutis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nedaj: 11 sausio 2008 - 21:54
mano sunelis tai miega savo lovyteje,bet pas mus miegamajame.Tik is pradziu,kai ji parsivezeme is ligonines,tai mano vyras 2 savates laisva turejo,tai miegojo pas mus per viduri biggrin.gif O kai jam bus metai,tada gales savo kambaryje miegoti
Atsakyti
As tai kol kas neskubu labai maitinti papildomu maistu. pagrinde MP, o karta i diena valgo darzoviu kose, kuria tik nesenai pradejau duoti. Tai morka, tai bulve, o po to jau pradesiu maisyti. Kruopu tai dar apskritai nesiuliau. O su atsigerimu tai is vis beda. Buvo cia pries savaite pirma karta susirgus, tai reikejo daug skysciu duoti, o nei is buteliuko, nei is puodelio nemoka gerti. Tai pasinaudojau kazkurios mamytes patarimu girdyti is svirksto. Suveike puikiai biggrin.gif Ir dabar, kai pamato svirksta, is karto ziojasi. Tikiuosi, nesusiformuos neteisingas poziuris i svirkstus tongue.gif

Atsakyti
Sveikos mamytes. bigsmile.gif
mano mazajai jau penki menesiai,greitai bega tie menesiukai lotuliukas.gif
valgo ne MP verysad.gif ,bet auga gerai biggrin.gif darzoviu kosytes suvalgo 150,ir jau duodu kruopu kosyte,labai megsta bananus,obuoliukus tongue.gif
vartosi tik nuo pilvuko ant nugarytes.juokiasi daug,guguoja,o ypac,kaip reikia miegoti:),jau pati lenkiasi sedeti,bet dar neatsiseda smile.gif ,kaip paiimi uz rankyciu iskart stojasi bigsmile.gif Ji labai buna laiminga,kaip prilaikoma vaiksto po kambarius:),nakti ismiega 8h.
Atsakyti
Mano panele jau vartosi ir nuo pilvo ant nugaros ir atvirksciai, jau ant lovos nepalieku, patiesiu ant zemes tai jai kambario ploto neuztenka... biggrin.gif
Daug "snekam", cypaujam, kvatojam...valgom kol kas tik darzoviene, bet greitai duosiu paragauti ir kruopu....dar valgom obuoliuka, banana.....
Mokam issiimti ir vel isideti ciulptuka, pries uzmiegant megsta pazaisti....uzmiega apie 22val, o keliames 7val...nakti biski pasimuistom, bet idedu ciulptuka ir nurimsta...kai paimu uz rankyciu, iskart stojasi....labai nori sedeti...tyrineja savo kojytes... smile.gif
Stai mes kokios.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(luckylein @ 2008 01 12, 23:37)
mano sunelis tai miega savo lovyteje,bet  pas mus miegamajame.Tik is pradziu,kai ji parsivezeme is ligonines,tai mano vyras 2 savates laisva turejo,tai miegojo pas mus per viduri  biggrin.gif O kai jam bus metai,tada gales savo kambaryje miegoti

Kažin ar jis tada norės į savo lovytę g.gif .Man su dukra taip buvo,dabar jai 4m ir iki šiol naktį prabudusi savo lovoj atšlepsi pas mus doh.gif
Atsakyti
Sveikutes mamulytes!Musu mazyliui jau 5men ir 26 dieneles. thumbup.gif Kazkaip labai jau greitai auga tos musu atzaleles.Musu spindulelis taip pat vartosi jau ant pilvuko,tik nelabai pavyksta atgal ant nugarytes sugryzti biggrin.gif ,kisasi abi kojytes vienu metu i burnyte thumbup.gif ,kai pastatai ant zemes tai labai nori eiti.Atrodo kad galetu tai jau vienas bektu clap.gif clap.gif clap.gif Valgom mes darzoviene tai jau nuo 4men smile.gif ,jau ir sultyciu atsigeriam.Musu taip pat didelis ciauskutis yahoo.gif Miega tai nuo pirmu dieneliu savo lovyte,kazkaip priprato ir net nesikesina pas mus i viduriuka biggrin.gif
Atsakyti