QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 10 03, 00:11)
stai ir mano leliukui jau penki menesiai auga zavus vyrutis kaip nekeista ramus netgi sakyciau linksmas, snekutis musu, miega gerai (ir spjaudausi per peti ), tik va labiau uz viska nori sedeti ir stoveti tai leidziu po kelias minutes bet retai manau dar mazas bo kai pasodini tai taip jau netvirtai sedeti ir pasedejes kelias minutes pradeda kuprintis. Valgo tik mano pienuka, bet jei netycia pamato ka nors valgant tai taip jau stebi jog dingsta apetitas, dantuku dar neturim bet jau laukiam nes kumstukas maziuko skaniausias maistas, netgi valgydamas paleidzia kruti ir kisa i burnyte rankyte. Siaip tai trumpai tariant mano mazylis idealiai atitinka pagal sio laikotarpio nustatymus toks jis idealiai is vadovelio.
Net pavydu, kad vaikutis toks geras Nors ir mano maziuke diena abai linksma, energinga, daug juokiasi, visur nori dalyvauti, viena likti kambaryje nemegsta, o tarp zmoniu jauciasi kaip zuvis vandeny, labai faina mergyte. Problemos prasideda nakti - prabunda ir prabunda. Ir kas ja apsedo nesuprantu. Matyt, kai kuriems vaikuciams tokiame amziuje tai budinga, nes jau nemazai mamyciu ir cia, forume, ir tarp pazistamu, pasakojo, kad ju vaikuciams panasiu metu atsitinka tas pats - ima blogai miegot, daznai prabunda.
O jus saunuoliai, ir toliau taip