Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 10 03, 00:11)
stai ir mano leliukui jau penki menesiai auga zavus vyrutis kaip nekeista ramus netgi sakyciau linksmas, snekutis musu, miega gerai (ir spjaudausi per peti smile.gif ), tik va labiau uz viska nori sedeti ir stoveti tai leidziu po kelias minutes bet retai manau dar mazas bo kai pasodini tai taip jau netvirtai sedeti ir pasedejes kelias minutes pradeda kuprintis. Valgo tik mano pienuka, bet jei netycia pamato ka nors valgant tai taip jau stebi jog dingsta apetitas, dantuku dar neturim bet jau laukiam nes kumstukas maziuko skaniausias maistas, netgi valgydamas paleidzia kruti ir kisa i burnyte rankyte. Siaip tai trumpai tariant mano mazylis idealiai atitinka pagal sio laikotarpio nustatymus toks jis idealiai is vadovelio. smile.gif

Net pavydu, kad vaikutis toks geras blush2.gif Nors ir mano maziuke diena abai linksma, energinga, daug juokiasi, visur nori dalyvauti, viena likti kambaryje nemegsta, o tarp zmoniu jauciasi kaip zuvis vandeny, labai faina mergyte. Problemos prasideda nakti - prabunda ir prabunda. Ir kas ja apsedo nesuprantu. Matyt, kai kuriems vaikuciams tokiame amziuje tai budinga, nes jau nemazai mamyciu ir cia, forume, ir tarp pazistamu, pasakojo, kad ju vaikuciams panasiu metu atsitinka tas pats - ima blogai miegot, daznai prabunda.
O jus saunuoliai, ir toliau taip 4u.gif
Atsakyti
o as galvojau kad gal jis koks nesveikas kad toks ramus, bet jam viskas normaliai tik jis puikiausia moka zaisti vienas jeigu pameta zaisliuka tai apsvertes ant pilvo kazkokiu budu ta zaisliuka pasiima ir toliau zaidzia pradeda knerzet tik kai valgyt nori ar niekaip nepasiima zaisliuko va ir dabar guli ant lovos ir girdziu kaip kalba smile.gif ir zaisliukais barskina bet beabejo jis taip pat labai megsta demesi o kai tetos padeda kalbinti ir ant ranku nesioti tai juokui nera ribu, taciau moka ir vienas apsiieiti. va su mergyte buvo viskas priesingai net is kambario negaledavau i tualeta nueiti jau nekalbu apie valgi, o naktim kas dvi valandas keldavosi.
Esu girdejusi kad antras vaikas buna ramesnis as kol kas i suos remus telpu tik su baime laukiu dantuku.
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 10 03, 12:15)
o as galvojau kad gal jis koks nesveikas kad toks ramus, bet jam viskas normaliai tik jis puikiausia moka zaisti vienas jeigu pameta zaisliuka tai apsvertes ant pilvo kazkokiu budu ta zaisliuka pasiima ir toliau zaidzia pradeda knerzet tik kai valgyt nori ar niekaip nepasiima zaisliuko va ir dabar guli ant lovos ir girdziu kaip kalba smile.gif ir zaisliukais barskina bet beabejo jis taip pat labai megsta demesi o kai tetos padeda kalbinti ir ant ranku nesioti tai juokui nera ribu, taciau moka ir vienas apsiieiti. va su mergyte buvo viskas priesingai net is kambario negaledavau i tualeta nueiti jau nekalbu apie valgi, o naktim kas dvi valandas keldavosi.
Esu girdejusi kad antras vaikas buna ramesnis as kol kas i suos remus telpu tik su baime laukiu dantuku.

Kai prisimenu, tai tikrai, ir mano antras vaikas buvo labai ramus, o su pirmu vargau taip, kaip su treciu , savo mazaja princese - ir daznai reikejo maitint, ir naktim blogai miegojo. O antrasis buvo visiskai ramus, pats vienas guledavo, zaisdavo, kai pavargdavo, tyliai ramiai uzmigdavo, as tik kas tris val pakeisdavau vystyklus ir pamaitindavau, ant ranku beveik nereikejo imti, o stai pirmasis sunus ir jauniausioji dukryte labai megsta demesi ir guleti pati sau sutinka retai smile.gif Jai svarbu, kad as bent sedeciau salia, tada dar paguli. O antrasis sunus, atsimenu, guledavo ramiai vienas atskirame kambaryje. Beje, dabar, kai pirmieji vaikai jau dideli, galiu pasakyti, kad viskas apsiverte atvirksciai - jaunesnysis sunus yra hiperaktyvus ir nenusedi ramiai nei minutes, lenda visiems i akis, labai daug kalba, linkes ikyreti ir nemegsta buti vienas. O vyresnysis, kaip paaiskejo paaugus, serga lengva autizmo forma ir visiskai nepastebi ar salia jo yra zmoniu, ar ne, kartais keleta valandu nepastebi, kad namuose liko vienas. Tai va, kokie skirtingi buna tie vaikuciai ax.gif
Atsakyti
truputi pagasdinai smile.gif nes mano dukryte nerealiai aktyvi negaleciau pasakyti ar hiper aktyvi, nes nezinau kaip tai atrodo, bet dabar tai nenustygsta vietoje stai kad ir dabar vienuolika valandu vakaro mazylis jau miega vyras taip pat o mergyte kas penkiolika minuciu ateina paziuret ka veikiu, arba jei kas nors sukrebzda ir pan. tai bijau pagalvot kas bus jei sunutis bus dar aktyvesnis...
Bet nors svoris nukris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 10 03, 22:57)
truputi pagasdinai smile.gif nes mano dukryte nerealiai aktyvi negaleciau pasakyti ar hiper aktyvi, nes nezinau kaip tai atrodo, bet dabar tai nenustygsta vietoje stai kad ir dabar vienuolika valandu vakaro mazylis jau miega vyras taip pat o mergyte kas penkiolika minuciu ateina paziuret ka veikiu, arba jei kas nors sukrebzda ir pan. tai bijau pagalvot kas bus jei sunutis bus dar aktyvesnis...
Bet nors svoris nukris smile.gif

Nesigasdink, tikrai nera del ko. Kol kas is tavo aprasymo, manyciau, akd dukryte tiesiog labai energinga ir judri, o tai dar ne hyper aktyvumas lotuliukas.gif Ir tai, kad ji nemiega kai tevelis su broliuku (ar sesute? blush2.gif ) miega, irgi greiciausiai reiskia tik tiek, kad dukryte - peleda smile.gif Kai vaikai buvo maziukai, labai vargau su sia problema, nes vyresnysis (mano letasis ir ramusis vaikas) buvo peleda, ir neuzmigdavo iki 2-3 val nakties, o mazasis (tas be galo aktysvus nenuorama) buvo ir tebera vyturys - kai buvo maziukas eidavomiegot 7-8 val vakaro ir 5-6val jau budavo ant koju, o vyresnysis is nakties miego pradedavo budintis tik 11-12val dienos, kai mazasis jau miegodavo pietu miega bigsmile.gif Va ten tai buvo gyvenimelis - as amzinai neissimiegojus, nakti numigdavau tik 3-4 val, diena kai vaikai uzmigdavo pietu miegelio, krisdavau kartu, nes jei nenumigdavau, vakare budavau kaip lunatike - as pati vyturys, ir iki vaiku gimimo eidavau miegot ne veliau 9val vakaro, todel jau gimus pirmajam vaikui - peledziukui, pasidare sunku, o po antrojo isvis nors nusisauk doh.gif Bet nieko, palaipsniui pavyko suvienodinti abieju rezimus, nors ir labai sunkiai. O hyper aktyvusis mano sunus po siai dienai vyturys ir labai daug miega tiek diena, tiek nakti, nes del savo aktyvumo kol nemiega, jis taip nuvargsta, kad jam reikia poilsio ir miego kur kas daugiau nei kitiems vaikams. Ir darzelyje, ir mokykloje visi stebedavosi - darzelyje jam neuztekdavo vieno pietu miego - numigdavo dar koki karteli iki jo, o po pietu miego ilgai neprabusdavo, jei ateidavau pasiimti anksciau, rasdavau dar mieganti, kai kiti vaikai senai budavo sukile. Ir pradejes lankyti mokykla, siurpino klases aukletoja savo sugebejimu uzmigti pasidejus galva ant suolo vidury pamokos. Ir viskas tik del to, kad jis LABAI aktyvus - viskuo domisi, visur jo pilna, viska reikia matyt, girdet, zinot, visur kisa savo trigrasi, komentuoja, aplamai tai savo elgesiu erzina palinkinius blink.gif Ir nuo to savo energingumo labai pavargsta, daug labiau nei kiti, todel ir miegot uzsimano dazniau.O tavo dukrytei tikriausiai ne tai, nesijaudink 4u.gif
Atsakyti
Mums 5mėn. clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
aciu uz gerus zodzius truputi lyg ir nerimdavo retkarciais sirdute del hyper aktyvumo nes esu girdejusi, jog tai nera labai gerai.
O siaip manau priprasiu, juk prie viskop priprantama. stebindavo mane anksciau kaip vyresni zmones gali taip mazai miegoti, bet dabar matau kad ir man pakanka astuoniu valandu, as prabundu o mano visi trys maziukai dar miega tai sugebu ir save susitvarkyti ir pusryteli paruosti kas anksciau mistika atrode.
Atsakyti
Svoris 9,300 kg ūgis 66,5cm
mokam:
sakyti brrr, ir spjaudyti.
po truputį mokomės sėdėti, tačiau svyram į šonus biggrin.gif
valgo MP ir ragaujam tyreles. labiausiai patinka slyvos. taip pat valgom, obuolių-bananų tyrele. pagremžtą obuoliuką. į ranką ima baronkytę ir čiulpia, tačiau labai greitai ją paleidžia iš rankų. Nepatinka daržovių košytės. nei mamos virtos nei pirktinės.
Labai atskiria svetimus žmones nuo savų.
Ant šono nesiverčia, bet jau beveik gaunasi smile.gif
Naktį keliasi 1-2-3 katrelius, bet iš karto pavalgius vėl užmiega.
Dantukų dar neturim bigsmile.gif
Tuštinasi 1-2 kartus per savaitę
Vitaminą D geriam po 3 lašus per dieną.
Atsakyti
clap.gif šiandien mums 5 mėn. birthday.gif
Sveriam 7,260, ūgis 67 cm.
Dantukų dar neturim, bet jau greitai turėtų prasikalti
Valgom vaisių, daržovių, bei kruopų košeles
Vartytis dėja dar nemokam
Mėgstam daug šnekėti, ypač vakare kai laikas miegoti garsiai ir ilgai šnekam ax.gif
Išmiegam visą naktį jau nuo 2,5 mėn.
Vakar pasidarėm skiepuką tai net necyptelėjo. thumbup.gif
Atsakyti
Mums rytoj penki menesiukai. Anksčiau miegojom gerai naktim, o paskutiniu metu tai pabunda valgyt 2 val. nakties ir paskui budrauja panelė, tai biški vargina, bet aišku ne kiekvieną naktį. Labai norim sedėt, stotis, bet neleidžiu, dar ankstoka. O vat vartytis tai jau nuo kokių 3 mėnesių, tai neįmanoma: vartotosi ir vartosi, tai kai pavalgo pasodinu i spec.kedutę, nes iskart verčiasi ir buna atpila. Valgom tik mamos pienuką, bet jau greit ragausim košę. Daug šnekam, reikalaujam dėmesio, skiriam savus nuo svetimų.
Atsakyti
Labutis. Na mes pirmadieni sulaukem 5 menesiuku. Galim pasigirti tuo, kad jau turim du dantukus, suradom savo kojytes ir su jom zaidziam..Tik gaila kad su vartymusi aptingom..tai dabar nesivartom..
Valgom mamytes pieneli bet ir tikro maisto - darzoviu kosiu ir vaisiu tyreliu. Ragavom ir grikiu koses vaikams su pienu... Apetitu nesiskundziam - ka paduodu - ta ir kemsa smile.gif
Naktys nera lengvos - keliames kas 3 valandas valgyti, o kartais ir dazniau...
Dabar sveriam 8 kg o ugis 64.5cm
Atsakyti
mums antradieni suejo 5 menesiai... thumbup.gif mes daug kalbam, rekaujam..ir reguojam i varda.. biggrin.gif vartytis dar nemokam, bet lovyteje mokam suktis pagal laikrodzio rodykle biggrin.gif
valgom misineli, koseles ir tyreles, bei banana biggrin.gif vitanimo D duodu 1 lasiuka.. smile.gif
Atsakyti