Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

QUOTE(Truta @ 2007 09 23, 11:48)
Na, merginos, dziaugiausi, dziaugiausi savo mergina, kad miega naktimis labai gerai, o va pries keleta dienu suejo 5 men, tai keleta dienu naktimis sokineju prie lovytes po keliolika kartu, kol pasiemu galiausiai pas save. Taip ir nesuprantu, ko nori: nei valgo, nei geria, kai pasiulai, o zirzia, verkslena, nors tu ka...
Gal tikrai viduriniojo amziaus krize?  doh.gif  lotuliukas.gif

na maniske irgi buvo ideali iki 3.5 men, paskui staiga "sugedo". Tik jos tas verkslenimas tai toks nestiprus, per miegus, jei speju nuramint ir neisiverkia, beje nuramint sekasi su ciulptuku, vel iminga, tada po valandos vel zirzaliukai... O nuo gimimo ciultuko ne pro kur neeme... Pasirodo, kad pirmas dantukas greit atsirado, tai tas verkslenimas karts nuo karto iki dabar tesiasi (dukrytei jau 7 men) nes tie dantukai vienas po kito vis auga, jau turi tris, dar dvieju laikiam smile.gif

kantrybes!!! nezinau, kaip jums mamytes, bet kai mano protiniai dantys augo, tai is skausmo galima sienomis laipioti, todel ir tuos leliukus suprantu, gaila ju verysad.gif
Atsakyti
as tai jau pripratus, kad mano kletskas keliasi kelis kart per nakti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritulia123 @ 2007 09 23, 16:48)
na maniske irgi buvo ideali iki 3.5 men, paskui staiga "sugedo". Tik jos tas verkslenimas tai toks nestiprus, per miegus, jei speju nuramint ir neisiverkia, beje nuramint sekasi su ciulptuku, vel iminga, tada po valandos vel zirzaliukai... O nuo gimimo ciultuko ne pro kur neeme... Pasirodo, kad pirmas dantukas greit atsirado, tai tas verkslenimas karts nuo karto iki dabar tesiasi (dukrytei jau 7 men) nes tie dantukai vienas po kito vis auga, jau turi tris, dar dvieju laikiam  smile.gif

Taigi va, pasidejavau, kad vaikas pagedo, verkia neaišku, dėl ko, o šiandien dieną vėl rėkia, rėkia, neaišku, dėl kokios priežasties, burna išžiota - ogi žiūriu: lyg ir brūkšniukai dantenose matosi. Paėmiau metalinį šaukštuką - kaukšt kaukšt garsas girdisi ... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Truta @ 2007 09 24, 01:30)
Taigi va, pasidejavau, kad vaikas pagedo, verkia neaišku, dėl ko, o šiandien dieną vėl rėkia, rėkia, neaišku, dėl kokios priežasties, burna išžiota - ogi žiūriu: lyg ir brūkšniukai dantenose matosi. Paėmiau metalinį šaukštuką - kaukšt kaukšt garsas girdisi ...  thumbup.gif

Kaip jums linksma clap_1.gif Mes dar neturim,bet su dideliu nekantrumu laukiam savo dantukų flirt.gif
Atsakyti
mums šiandien 5 mėnesiai birthday.gif , nelabai kas pasikeitė. tik kasdien vis kitas grimasas susigalvoja- tai viršutinę lūpą prikandus tupi, tai apatinę, tai liežuvį rodo biggrin.gif , tilteliu riečiasi, irnesakyk.gif ai visokius triukus krečia žodžiu. daug spygauja, urzgia. naktį miega be prabudimų. maudosi kasdien. lauke miega kasdien. kartelį nuo aukštos pagalvės pati atsisėdo, tai taip nustebo unsure.gif biggrin.gif . pradeda atrast kojytes tongue.gif pieno neturiu, tai mūsų racionas kiek kitoks, jau ragaujam mėsą su daržovėm ax.gif labai skanu rolleyes.gif
Atsakyti
na mano sunus laabaai jau daug seilejasi, bet dantuku dar neturi.valgo yvairiausias kosytes. nori sestis, bet dar neleidziu. nakty keliasi kas dvi val valgyti ir labai tuo mane "pradziugina" visai nesenai ismoko sliauzti, bet ne y prieky o atgal biggrin.gif laibai nepatinka savos ausytes, nes jei su rankytem suranda iskart plesia
Atsakyti
QUOTE(mantuke @ 2007 09 27, 19:21)
laibai nepatinka savos ausytes, nes jei su rankytem suranda iskart plesia

blink.gif lotuliukas.gif
maniškei irgi seilės upeliais, o dantukai dar negreit bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mantuke @ 2007 09 27, 19:21)
na mano sunus laabaai jau daug seilejasi, bet dantuku dar neturi.valgo yvairiausias kosytes. nori sestis, bet dar neleidziu. nakty keliasi kas dvi val valgyti ir labai tuo mane "pradziugina" visai nesenai ismoko sliauzti, bet ne y prieky o atgal  biggrin.gif laibai nepatinka savos ausytes, nes jei su rankytem suranda iskart plesia

Mes taip pat ausytes plėšom lotuliukas.gif Iki paraudonavimo.Jau kaip isikabins doh.gif vos atplėši.Ir dažniausiai kaip MP geria.
Bėgam mes jau į sekančią pakopą.Šeštas mėnesiukas jau už durų mūsų laukia bigsmile.gif
Atsakyti
na va,galvojau, ką čia maniškis sugalvojo, ausis lupinėtis g.gif pasirodo, čia jų mėgstamas užsiėmimas bigsmile.gif
Atsakyti
O as jau buvau pradejus nerimauti, kad mano mazylis staiga naktimis pradejo blogai miegoti blush2.gif O pasirodo, ne as viena tokia nelaimele blink.gif Kantrybes, mamytes rolleyes.gif Kai zinai, kad " ne vien man taip", daug lengviau buna tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kasandra81 @ 2007 10 02, 18:55)
O as jau buvau pradejus nerimauti, kad mano mazylis staiga naktimis pradejo blogai miegoti blush2.gif  O pasirodo, ne as viena tokia nelaimele blink.gif  Kantrybes, mamytes rolleyes.gif  Kai zinai, kad " ne vien man taip", daug lengviau buna tongue.gif
user posted image

Nugi tikrai lengviau - kai dukriuke pradejo blogai miegot, sunerimau ar kuo neserga, o dabar kai zinau, kad tokiu neramiu vaikuciu yra visai nemazai, nerimas apslopo - vadinasi, tai "amziaus krize" is kurios anksciau ar veliau maziuliai isaugs wub.gif Ka gi, palengvejo, nuotaika pagerejo, belieka apsisarvuot kantrybe ir laukti kada krize praeis hihihi.gif . Nors mazyte abejone ar tai ne blogas iprotis, pripratimas, vis tiek lieka blush2.gif Bet salin abejones ir STIPRYBES visoms mamytems 4u.gif
Atsakyti
stai ir mano leliukui jau penki menesiai auga zavus vyrutis kaip nekeista ramus netgi sakyciau linksmas, snekutis musu, miega gerai (ir spjaudausi per peti smile.gif ), tik va labiau uz viska nori sedeti ir stoveti tai leidziu po kelias minutes bet retai manau dar mazas bo kai pasodini tai taip jau netvirtai sedeti ir pasedejes kelias minutes pradeda kuprintis. Valgo tik mano pienuka, bet jei netycia pamato ka nors valgant tai taip jau stebi jog dingsta apetitas, dantuku dar neturim bet jau laukiam nes kumstukas maziuko skaniausias maistas, netgi valgydamas paleidzia kruti ir kisa i burnyte rankyte. Siaip tai trumpai tariant mano mazylis idealiai atitinka pagal sio laikotarpio nustatymus toks jis idealiai is vadovelio. smile.gif
Atsakyti