Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

QUOTE(linabalt @ 2007 09 19, 17:36)
As irgi bandziau viburcol, tai ta nakti gerai miegojo, bet kita diena pastebejau, kad uzpakaliukas isbertas, praejo kelios dienos kol berimas dingo. Tikriausiai viburcol alergizavo  verysad.gif  Labai gaila, noreciau vel ji isbandyt ir isitikint, kad tikrai nuo jo geriau miegojo, ne sutapimas gavosi. O maniske ant pilvuko nemiega - bandziau nakti ja pati paguldyt ant pilvuko, tai pradejo blaskytis ir issibudino. Aplamai ji jautriai miega. O masaziukai nepadeda - kai jau pradeda per miegus verkti, tai nepadeda niekas - turiu paimt ant ranku stacia, tada ji atsirugsta, nurimsta, padeda galvyte man nat petirs, uzsnusta, tada jau galiu guldyt salia saves ir maitint, kad miegotu toliau. Nes jei tokia uzsnudusia paguldau i lovyte, iskart vel verkia. Taip ir miegam kasnakt trise - mamytet, tevelis ir dukryte. Vargina be proto, bet ka daryt nezinau.

nu man nuo tos zvakutes nieko neisberia (gal tu pabandyk po puse zvakutes deti ) mirksiukas.gif bet kad ramesne tampa tai tikrai bet dedu tik todel kad vaikuciui butu ramiau jau blogiausiu atveju kai verkia kokias dvi valandas doh.gif bet siaip tai pastebejau kad keiciasi tie miegojimo iprociai kartais miega labai gerai kartais prastai cia jau nezinosi kas tam vaikuciui nakti skauda g.gif be to sia savaite turejome mes masaziukus tai pirmus kartus zinok labai prastai miegojo bet veliau masaziste pradejo ramesnius masaziukus daryti tai nuo to laiko pradejo geriau miegoti biggrin.gif gal kazka ten mano mazajai padare blush2.gif ir jus pasibandykite gal jums irgi koks raumenuku tonusas padidejes g.gif nu bet vienas tai tikrai aisku kad ilgai tai nesites ir mamytei reikia tik kantrybe apsisarvuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2007 09 19, 12:49)
Nugi va, vargstam daugiau kaip menuo su pilvuku naktimis. Tikiuosi, greit praeis. O jums tikriausiai isties dantys  thumbup.gif Nagi nagi, kada jie pasirodys? Mes jau irgi laukiam dantuku, tik kol kas ju nesimato. Dantenytes lyg ir senai pabrinke, bet dantu ner... O gal cia dantukai taip sunkiai lenda, o ne pilvukas naktim virkdo mano maziuke? Na, ateitis parodys kuo viskas baigsis. Musu ugis siuo metu 69cm, o svori matavom pries dvi sav - buvo 8.3kg. Dabar bus daugiau, tik nezinau kiek. Zinau tik, kad dukriuke akivaizdziai sunkeja ir dideja su kiekviena diena lotuliukas.gif Ir rubelius sparciai isauginejam, ir ant ranku mamyte vis sunkiau nulaiko...

tai jus mus vejates svoriu,o mes jus ugiu lotuliukas.gif
oi tie dantukai,isvargins leliukus ir ju mamytes doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovillee: 20 rugsėjo 2007 - 16:01
Linabalt, kaip sekasi, ar daugiau maisto padejo ramiau miegoti?

As dabar darau taip - vakarienei duodu darzoviu koses ir MP, tai pradejo ismiegoti nuo 21val iki 3val nevalges, tik porakart per ta laika turiu nueit soskyte ikist ir ant soniuko paverst (miega kitam kambary). Paskui paimu pas save i lova, duodu MP, tada jau ramiai nebemiega - prasideda vartymaisi, zirzimai per miegus, tai sugalvojau laikyti jam mieganciam rankutes, nes jis jomis mosikuojasi ir issibudina. Tai kai laikau svelniai paspaudus, jis pasimuisto ir uzmiega, miega gana ramiai kokia valanda ar dvi, paskui vel viskas is naujo...

Aisku, tas rankyciu laikymas reiskia nepatogu miega mamai, bet vis geriau, nei sokinet visa nakti...

Bandziau masazuot pilvuka, kaip kazkas patare - nelabai kas pasijaute..
Lavandu vonios dar nebandziau, pabandysiu..
Atsakyti
as rankutes irgi laikydavau, paskui pradejau vystyti nakciai, tai visi neramumai baigesi, jis tikriausiai taip daug saugiau jautesi ax.gif o dabar kai pats vartosi, tai miega ant pilvo ir visi budinejimaisi baigesi, na kartais as jam padedu nakti apsiversti ant sono 4u.gif pabandyk gal irgi pavystyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tess @ 2007 09 20, 17:33)
Linabalt, kaip sekasi, ar daugiau maisto padejo ramiau miegoti?

As dabar darau taip - vakarienei duodu darzoviu koses ir MP, tai pradejo ismiegoti nuo 21val iki 3val nevalges, tik porakart per ta laika turiu nueit soskyte ikist ir ant soniuko paverst (miega kitam kambary). Paskui paimu pas save i lova, duodu MP, tada jau ramiai nebemiega - prasideda vartymaisi, zirzimai per miegus, tai sugalvojau laikyti jam mieganciam rankutes, nes jis jomis mosikuojasi ir issibudina. Tai kai laikau svelniai paspaudus, jis pasimuisto ir uzmiega, miega gana ramiai kokia valanda ar dvi, paskui vel viskas is naujo...

Aisku, tas rankyciu laikymas reiskia nepatogu miega mamai, bet vis geriau, nei sokinet visa nakti...

Bandziau masazuot pilvuka, kaip kazkas patare - nelabai kas pasijaute..
Lavandu vonios dar nebandziau, pabandysiu..

kol kas papildomas maistas nelabai padeda - vis tiek prabudineja kas pusvalandi, o kai idedu i lovyte isvis nepamiega, prabudineja dar dazniau,o po trecio-ketvirto prabudimo man baigiasi kantrybe ir pasiimu dukryte miegot pas save i lova. Tai labai nepatogu ir man, ir vyrui, bet sitaip nors kiek numingu. O jei laukiu kol maziuke kieciau imigs, tada perkeliu i lovyte ir atsigulu miegot pati, tai nespeju uzsnusti ir ji pradeda verkti, ir tenka vel migdyt is naujo. Ir taip pasaka be galo. Todel paskutines kelias naktis i lovyte idedu tik is vakaro, kol nemiegu, o kai jau labai uzsimanau miego, i lovyte nebededu - tiesiog uzmingu maitinndama. Del rankyciu tai ir as girdejau, kad nakciai geriau vaika suvysyt ar ivyniot tap, kad negaletu maskatuot rankytem. Kazkada meginau, bet taip ji tik dar greiciau prabusdavo - labai megsta miegot placiai atmetatus rankas i sonus arba i virsu virs galvos, ir kai negali to padaryt prabunda. Nors gal daba butu kitaip? Jau praejo kazkiek laiko, reikia pamegint vel.
Kokiu darzoviu kosyte duodi suneliui? Bandziau vakare maitint pieniska tyrele su bananais, tai nelabai valge, diena 1x duodu uzpilamos ryziu koses su abrikosais, ja neblogai valgo. Siandien vakare daviau paragaut obuoliu-abrikosu tyreles, ta isvis nepatiko - per rugsti, taip juokingai susirauke lotuliukas.gif O paskui kietai suciaupe lupytes ir nebeleido idet sauksto i burnyte hihihi.gif
praejusia nakti pabandziau dar karta viburcol zvaigzdute. Keista, kad pirmakart isbere, nes tai homeopatinis vaistas, dar karta pasikalbejau su vaistininke ir surizikavau - idejau antrakart. Ir nieko, neisbere. BEt miegot nuo to geriau nemiegojo. Espumisan irgi naudos neduoda. Tai ir nebezinau ka toliau bandyti.
Atsakyti
mano sunelis vartosi ir gana vikriai,daug rekauja,vakarais pritylintu balsu padeda man dainuoti lopsines,o pavarges uzmiega.Miega visa nakti,valgo tik mamos pieneli.Diena labai aktyvus ir nemegsta miegot biggrin.gif ,juk ir taip yra ka veikti,nori kad su juo butu bendraujama,kalbama,o jei kalbu telefonu,tai butinai reikia mane perrekti.Turi viena megstamiausia zaisliuka-kramtuka,o kiti tik trumpam.Na jau nekalbu apie pirstuka,kuris visada po ranka.Stengiuosi istraukti pirstuka is burnytes-tai supyksta lotuliukas.gif
taip ir gyvenam linksmai,dukstam smile.gif
Atsakyti
Pasiskaitinėjau jūsų bėdeles,žiūriu kad ir pas mus tas pats doh.gif Ant kiek mažesnė būdama miegodavo,tiek dabar prabudinėja naktim.Bandžiau su rankyčių palaikymu,bet tik tam kartui užmigdavo.Po pusvalandžio vėl pabunda.Dažniausiai randu ją ant pilvuko pabudusią.Gal tikrai dabar koks periodas g.gif O kada jau pradeda sapnuoti mažiukai?Gal sapnuoja ką nors?Nes giržiu naktim kaip kukčioja,dejuoja.
Atsakyti
Labas vakaras... 4u.gif
Na mano lelkis 9kg, 68cm.
Vartosi, sliauzioja, jau megina sestis..valgo nuo 6 iki 7 kartu per para..turi 2 dantukus,
deja, visos nakties dar neismiega..keliasi 2-3k. uzkasti, arba pavalgyt..pati jau nebemaitinu.. valgo:darzoviu, vaisiu tyreles, aisku pieno misinuka, kosytes..
o jau snekutis, tai oi oi lotuliukas.gif demesio reikalauja kas kart vis daugiau! biggrin.gif
diena mi8ega 2-3k. nuo 30min iki 3 val.
megsta labai zaisti su barskuciais..bet kaip ir visu lelkiai, viskas pirma kisa i burnyte, tyrineja biggrin.gif
stai taip ir augam drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2007 09 21, 13:32)
Pasiskaitinėjau jūsų bėdeles,žiūriu kad ir pas mus tas pats  doh.gif  Ant kiek mažesnė būdama miegodavo,tiek dabar prabudinėja naktim.Bandžiau su rankyčių palaikymu,bet tik tam kartui užmigdavo.Po pusvalandžio vėl pabunda.Dažniausiai randu ją ant pilvuko pabudusią.Gal tikrai dabar koks periodas  g.gif O kada jau pradeda sapnuoti mažiukai?Gal sapnuoja ką nors?Nes giržiu naktim kaip kukčioja,dejuoja.

kartais ir mano miegodama kazka padejuoja wub.gif gal tikrai tokio amziaus periodas doh.gif gal greit viskas susitvarkys ir miegos kaip miegoje g.gif
Atsakyti
labutis, pas mus irgi prasidejo miegelio sutrikimai. Labai neramiai miega, vis prabunda, dejuoja, iesko kazko. g.gif . duodu kruti, tai snaudzia, bet tik iskrenta, vel viskas is pradziu. soskes neima doh.gif , sunku nuraminti. tenka ant ranku imti. jau kaip pavargau, tai siaubas kazkoks doh.gif . o dar dantu neturim ax.gif . tai kas bus kai prades dygti doh.gif
Atsakyti
Na, merginos, dziaugiausi, dziaugiausi savo mergina, kad miega naktimis labai gerai, o va pries keleta dienu suejo 5 men, tai keleta dienu naktimis sokineju prie lovytes po keliolika kartu, kol pasiemu galiausiai pas save. Taip ir nesuprantu, ko nori: nei valgo, nei geria, kai pasiulai, o zirzia, verkslena, nors tu ka...
Gal tikrai viduriniojo amziaus krize? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Būtų visai nieko jei toji krizė igai nesitęstų.Nes viena mamytė man sakė,kad iki metukų nemiegojimas jai toks buvo blink.gif
Atsakyti