QUOTE(linabalt @ 2007 09 19, 17:36)
As irgi bandziau viburcol, tai ta nakti gerai miegojo, bet kita diena pastebejau, kad uzpakaliukas isbertas, praejo kelios dienos kol berimas dingo. Tikriausiai viburcol alergizavo Labai gaila, noreciau vel ji isbandyt ir isitikint, kad tikrai nuo jo geriau miegojo, ne sutapimas gavosi. O maniske ant pilvuko nemiega - bandziau nakti ja pati paguldyt ant pilvuko, tai pradejo blaskytis ir issibudino. Aplamai ji jautriai miega. O masaziukai nepadeda - kai jau pradeda per miegus verkti, tai nepadeda niekas - turiu paimt ant ranku stacia, tada ji atsirugsta, nurimsta, padeda galvyte man nat petirs, uzsnusta, tada jau galiu guldyt salia saves ir maitint, kad miegotu toliau. Nes jei tokia uzsnudusia paguldau i lovyte, iskart vel verkia. Taip ir miegam kasnakt trise - mamytet, tevelis ir dukryte. Vargina be proto, bet ka daryt nezinau.
nu man nuo tos zvakutes nieko neisberia (gal tu pabandyk po puse zvakutes deti ) bet kad ramesne tampa tai tikrai bet dedu tik todel kad vaikuciui butu ramiau jau blogiausiu atveju kai verkia kokias dvi valandas bet siaip tai pastebejau kad keiciasi tie miegojimo iprociai kartais miega labai gerai kartais prastai cia jau nezinosi kas tam vaikuciui nakti skauda be to sia savaite turejome mes masaziukus tai pirmus kartus zinok labai prastai miegojo bet veliau masaziste pradejo ramesnius masaziukus daryti tai nuo to laiko pradejo geriau miegoti gal kazka ten mano mazajai padare ir jus pasibandykite gal jums irgi koks raumenuku tonusas padidejes nu bet vienas tai tikrai aisku kad ilgai tai nesites ir mamytei reikia tik kantrybe apsisarvuoti