O mazai - tai kiek?
Nes maniske, tai iki 4.5 men irgi suvalgydavo pues normos, kiek tokio amziaus vaikai turi suvalgyt, o paskui pakeiciau misinuka, tai eme labai gerai valgyt. O Kadangi hemoglobinas buvo pasedes, emiau duot koseliu (darzoviu, kruopyciu - labai gerai valgo, matosi, kad jai patinka), tai vakar pasidarem kraujo tyrima - atsistate hemoglobinas. Taip dziaugiausi...
O paskutinem dienom tai eme labai krykstaut - taip grazu...
QUOTE(Truta @ 2007 09 12, 19:59)
O mazai - tai kiek?
Nes maniske, tai iki 4.5 men irgi suvalgydavo pues normos, kiek tokio amziaus vaikai turi suvalgyt, o paskui pakeiciau misinuka, tai eme labai gerai valgyt. O Kadangi hemoglobinas buvo pasedes, emiau duot koseliu (darzoviu, kruopyciu - labai gerai valgo, matosi, kad jai patinka), tai vakar pasidarem kraujo tyrima - atsistate hemoglobinas. Taip dziaugiausi...
mano panelei jau greit 6 menesiukai o ji suvalgo tik po 100ml misinuko (5 kartus dienoj). dabar jau irgi valgom kosytes, tyreles, bet tada pienelio ne visada net ta 100 isgeria. Kraujo tyrimus kiek darem tai vis viskas gerai ir siaip labai judri ir stipri mergaite, tik va ta valgymo problema... beje misinukus as irgi pradzioj keiciau, gal kokius 4 esam isbandziusios, bet vis tas pats gydytojai sako, kad turetu isaugt, tai laukiam...
QUOTE(Truta @ 2007 09 12, 20:59)
O mazai - tai kiek?
Šaunuoles Mums irgi kraujukas buvo prastokas ir svoris neaugo.Dabar pradėjom košytes valgyt,jau antra diena kaip tyrelę ragaujam.Tai tokia judri pasidarė ir žandukai tokie raudoni visalaik.O dar šiandien.Palikau mažąją pusiaugulom ir trumpam išlekiau į virtuvę.Ateinu,ogi panelytė sėdi Dar tokią šypsenėlę nekaltą išmetus.
QUOTE(vetra72 @ 2007 09 12, 22:21)
mano panelei jau greit 6 menesiukai o ji suvalgo tik po 100ml misinuko (5 kartus dienoj). dabar jau irgi valgom kosytes, tyreles, bet tada pienelio ne visada net ta 100 isgeria. Kraujo tyrimus kiek darem tai vis viskas gerai ir siaip labai judri ir stipri mergaite, tik va ta valgymo problema... beje misinukus as irgi pradzioj keiciau, gal kokius 4 esam isbandziusios, bet vis tas pats gydytojai sako, kad turetu isaugt, tai laukiam...
Aha, tikrai nedaug. Mano suvalgydavo po 80 ml 6 kart paroj. O dabar valgo 6 kart ir suvalgo misinuko 150 misinuko, o koseliu apie 120-130, todel man vos ne stebuklas, kai taip dvigubai daugiau eme valgyt. Ji atpylinedavo, tai as pabandziau Aptamil AR (atpylinejantiem vaikam), o ten kazkokiu vaisu yra, kurie sutirstina misinuka ir matyt, jai skaniau tapo.
O kiek tavo mazyle sveria, sitaip nevalgydama? Maniske tai 6 kg - dvimenesiniai baigia ja aplenkt su svoriu...
SVEIKINIMAI VISIEMS LELIUKAMS GIMUSIEMS PRIES PENKIS MEN. PENKTADIENI 13 d.
QUOTE(dovillee @ 2007 09 13, 23:13)
SVEIKINIMAI VISIEMS LELIUKAMS GIMUSIEMS PRIES PENKIS MEN. PENKTADIENI 13 d.
Sveikiname ir judvi
Kaip gyvenat?
QUOTE(Truta @ 2007 09 12, 21:20)
Aha, tikrai nedaug. Mano suvalgydavo po 80 ml 6 kart paroj. O dabar valgo 6 kart ir suvalgo misinuko 150 misinuko, o koseliu apie 120-130, todel man vos ne stebuklas, kai taip dvigubai daugiau eme valgyt. Ji atpylinedavo, tai as pabandziau Aptamil AR (atpylinejantiem vaikam), o ten kazkokiu vaisu yra, kurie sutirstina misinuka ir matyt, jai skaniau tapo.
O kiek tavo mazyle sveria, sitaip nevalgydama? Maniske tai 6 kg - dvimenesiniai baigia ja aplenkt su svoriu...
maniske irgi 6 kg sveria, gime 3kg. na nedaug visai , bet siaip jau minejau, kad ji labai judri ir stipri, o ir kraujuko tyrimai nieko blogo nerodo. Bus atsigimus i teti, nes jis kiek su uosviene kalbejau irgi labai mazai valgydavo ir svoris vos vos augo... pirmus menesius labai pergyvenau del to, o dabar kazkaip jau ramiau reaguoju, sarbiausia, kad sveika butu
QUOTE(linabalt @ 2007 09 14, 08:23)
aciu na nuo ketvirto men.nelabai daug pasikeitimu tik daug tvirciau verciasi,daug spygauja moka isideti ir issimti soske pas daktare eisim 18 d.tai suzinosim ugi ir svori.vel pradejom eiti i mankstas ,ten jau dukryte mokina sestis ragaujam sultis,tyreles,LABAI patinka,tik pamato sauksta ir akys net
o kas pas jus naujo?
QUOTE(dovillee @ 2007 09 14, 22:53)
aciu na nuo ketvirto men.nelabai daug pasikeitimu tik daug tvirciau verciasi,daug spygauja moka isideti ir issimti soske pas daktare eisim 18 d.tai suzinosim ugi ir svori.vel pradejom eiti i mankstas ,ten jau dukryte mokina sestis ragaujam sultis,tyreles,LABAI patinka,tik pamato sauksta ir akys net
o kas pas jus naujo?
o kas pas jus naujo?
Apie mus pasakojau 23-me psl, ten galit pasiskaityt, tai daug nesikartosiu. Kol kas naujiena tik tokia, kad vakar neiskenciau ir maziukei daviau Viburkol zvakute ir 4 lasiukus valeriana heel nakciai, kad nors viena nakti pati ramiau pamiegotu ir man pailseti duotu, nes jau pavargau nuo to kelimosi kas 10-30 min. Tai sianakt mergyte ismiegojo nuo 24 iki 6 val ryto kuo puikiausiai, ir as zmoniskai numigau. O dabar suku galva kas kas visgi padejo labiau - Viburcol ar valerianaheel? Nesinori kas vakarakimst vaikui vaistus, kad ir kokie nepikti jie butu Siandien gal bandysiu tik viburcolio zvakute naudot, gal to pakaks? Nors ji prabudineja ne tik del pilvuk putimo, bet ir del to, kad reikia atsirugti - kai pradeda verk, paimu ant ranku stacia, ir neuzilgo Skaistute atsirugsta. Bet taip sunkiai, taip skausmingai, kad sirdi spaudzia. Ir kol laikau stacia, viskas gerai, snaudzia ramiai ant peties padejus galvyte, bet tik pabandau guldyti, iskart vel verkia O vakar po vaistuku api 23,30 uzmigo, po 15 min pradejo verkti, tai dar apie 15 min supavau ant ranku ir vis bandziau paguldyt, kol is kazkelinto karto pavyko - nebeprabudo ir ismiegojo iki ryto. Na, gal dar jai kliuvo amareto - vakar sventem vestuviu metines, tai leidau sau 50 g, gal ir tas suveike kaip migdomieji?
QUOTE(linabalt @ 2007 09 15, 16:20)
. Ir kol laikau stacia, viskas gerai, snaudzia ramiai ant peties padejus galvyte, bet tik pabandau guldyti, iskart vel verkia
gal galetumei daugiau apie tai papasakot? Manai, nemiega, nes neatsirugsta? Man tai labai panasiai skamba i mano sunu (5,5 men) - is vakaro miega nuo kokiu 21val iki 00.30 val savo lovytej. Paskui pabunda valgyti, pavalgius dedu i lovyte - is karto i asaras, nors ant ranku atrode kad miega. Pasiimu i lova, lyg ir miega, bet paryciais, o kartais ir is karto, pradeda duotis lovoj - stena, rieciasi, trina veiduka (akytes ar burnyte ar visa veiduka), verkia. Taip daro kokia puse minutes, paskui puse minutes ramus miega, paskui ir vel po puse minutes tas pats kartojaisi.. Ir taip kelias valandas. Nors atrodo buna atsiruges.. Bandziau viburcoli nakti ikist, bet nesimate efekto..
net nebezinau ka ir daryt, tas jo malimasis po puse minutes veda is proto Nors jam tai atrodo visai netrukdo, pabudes ryte geros nuotaikos buna, diena irgi super..
gal dar kas susiduret? pasidalinkit, prasau...
Papildyta:
o jei apie pasiekimus, mano maziukas (5,5 men) lasivai vartosi, sliauzia, stovi ant keturiu ir siubuoja pirmyn atgal, jau perkielia keliukus i prieki po zingsniuka, bet ranku neperkelia, o tai jau ir ropoti gautusi ciumpa viska is eiles, kisa i burna. Abi rankos nuolat burnoj, visiems sypsosi, dantuku neturi, sedet nori, bet dar nesigauna, krykstauja, juokaisi balsu, "sneka" savo garsais, valgo MP ir jau pora dienu duodu bulves su savo pienu, bandziau obuoliu sulciu spaustu, atrodo patiko.. Sveria 9,6kg, 71 cm ugis..
Labai neramus nakti
QUOTE(Tess @ 2007 09 15, 22:59)
gal galetumei daugiau apie tai papasakot? Manai, nemiega, nes neatsirugsta? Man tai labai panasiai skamba i mano sunu (5,5 men) - is vakaro miega nuo kokiu 21val iki 00.30 val savo lovytej. Paskui pabunda valgyti, pavalgius dedu i lovyte - is karto i asaras, nors ant ranku atrode kad miega. Pasiimu i lova, lyg ir miega, bet paryciais, o kartais ir is karto, pradeda duotis lovoj - stena, rieciasi, trina veiduka (akytes ar burnyte ar visa veiduka), verkia. Taip daro kokia puse minutes, paskui puse minutes ramus miega, paskui ir vel po puse minutes tas pats kartojaisi.. Ir taip kelias valandas. Nors atrodo buna atsiruges.. Bandziau viburcoli nakti ikist, bet nesimate efekto..
net nebezinau ka ir daryt, tas jo malimasis po puse minutes veda is proto Nors jam tai atrodo visai netrukdo, pabudes ryte geros nuotaikos buna, diena irgi super..
Papildyta:
o jei apie pasiekimus, mano maziukas (5,5 men) lasivai vartosi, sliauzia, stovi ant keturiu ir siubuoja pirmyn atgal, jau perkielia keliukus i prieki po zingsniuka, bet ranku neperkelia, o tai jau ir ropoti gautusi ciumpa viska is eiles, kisa i burna. Abi rankos nuolat burnoj, visiems sypsosi, dantuku neturi, sedet nori, bet dar nesigauna, krykstauja, juokaisi balsu, "sneka" savo garsais, valgo MP ir jau pora dienu duodu bulves su savo pienu, bandziau obuoliu sulciu spaustu, atrodo patiko.. Sveria 9,6kg, 71 cm ugis..
Labai neramus nakti
Papildyta:
Labai neramus nakti
Viens prie vieno mano dukryte - irgi naktim duodasi, snaudzia po puse minutes ir tik ant ranku, o numigimai kai pagaliau nuvargsta ir uzminga ilgesniam laikui, varijuoja nuo 0,5 iki kokiu gal 3 val... Vakar pastebejau, kad uzpakaliuka isbere, nusprendziau kad nuo viburcolio ir vakare jo nebedaviau. Sugirdziau tik kelis lasiukus valerianaheel. Tai padejo tik tiek, kad nakti prabudinejo reciau ir greiciau imigdavo. Beje, sianakt i lovyte nedejau, visa nakti laikiau prie saves, nes vyras dirbo, tai nesivarginau zaisti su tais padejimais-paemimais i lovyte. A, is vakaro dar bandziau paguldyti i lovyte, bet maziuke greit prabudo, tai paskui laikiau prie saves. Ir kai prabusdavo, pamaitindavau ir toliau miegodavo, ant ranku laikyti daug nereikejo. Tikriausiai del vaistu. O siaip scenarijus toks kaip tavo su sunum ž daznas prabudinejimas, snaudimas ant ranku, veiduko trynimas. Kas cia per nesamone? MAn su pirmais vaikais to nebuvo, o kai gydytojai pasakojau kas daros su dukryte, aiskina viduriu putimu ir atsiruginejimu, atpylinejimu - liepe duot espumisan ir bandyt pakelt lovytes ciuzinuka, kad butu nuozulnumas - galva auksciau uz kojas. Espumisan siandien nupirkau, o lovytes dar nepakeliau. Bet ir nelabai tikiu kad pades... Man atrodo, kad cia kazkas kita. Jau pradejau itarineti, ar nebus kokie kirminai Namie yra suo, ir nors labai saugom, jis vis tiek prisitaiko palaizyt mergyte, kartais ismunka i kambari kol bunu tualete ir uzsokes ant lovos prie jos atsigula Tai labai grazu, bet ji ciupineja jo kaili, isikimba ir tampo, o jis laizo veiduka, rankytes... Sakau, gal koki parazita ir uznese... O pas jus namie yra gyvuliuku? Jei nera, tuomet tikriausiai bus ne tai. Nebezinau ka ir galvoti. Jei yra daugiau mamyciu, taip vargstanciu, atsiliepkit - gal kuri jau zino del ko taip elgiasi vaikuciai ir zino kaip padeti ir jiems ir sau, nes tas neissimiegojimas mamas vargina gal net labiau nei mazylius.