labutis. mano vyrukas nei didelis - nei mažas-9200kg ir 70cm vartytis išmokom neseniai - vos prieš savaitę, bet balso diapazonu pralenkiam daugelį(dieną tai dar nieko, bet naktį... ). naujausias "bajeris" - išmoko į mano rankas pats su rankytėm ploti katutes, kai tik uždainuoju šliaužioti dar nenori - gal todėl, kad apskritai ant pilvo gulėti ne itin patinka?
Mūsų lialka 5 mėnesių svėrė 7,3 kg, ūgis 67 cm.
Vis dar valgom tik mamos pienelį.
Vartomės visomis kryptimis. Vartymasis- geriausias būdas judėti po kambarį.
Patys įdomiausi ne žaislai, o įvairūs apyvokos daiktai- šaukštai, lėkštės, puodeliai.. Taip pat labai mėgstam skaityti mamos ir tėčio žurnalus.
Bandom šliaušti ir jau kartais gaunasi kažkas panašaus į normalų šliaužimą.
Išmiegam visą naktį- nuo 23 val iki 9 val. Naktimis nevalgom. Miega lialka savo lovytėje.
Mėgstam juoktis balsu, ypač kai juokiasi mamytė arba tėvelis.
Žinom, kad patraukus staltiesę į save, visi daiktai, kuriuos tėveliai patraukė toliau, atsidurs šalia ir juos bus galima pasiekti
Vis dar valgom tik mamos pienelį.
Vartomės visomis kryptimis. Vartymasis- geriausias būdas judėti po kambarį.
Patys įdomiausi ne žaislai, o įvairūs apyvokos daiktai- šaukštai, lėkštės, puodeliai.. Taip pat labai mėgstam skaityti mamos ir tėčio žurnalus.
Bandom šliaušti ir jau kartais gaunasi kažkas panašaus į normalų šliaužimą.
Išmiegam visą naktį- nuo 23 val iki 9 val. Naktimis nevalgom. Miega lialka savo lovytėje.
Mėgstam juoktis balsu, ypač kai juokiasi mamytė arba tėvelis.
Žinom, kad patraukus staltiesę į save, visi daiktai, kuriuos tėveliai patraukė toliau, atsidurs šalia ir juos bus galima pasiekti
Mano kleckas taip pat jau nemazai daro:tiesia rankutes, kad paimtum, vienam jau nuobodu guleti ir zaisti reikia kompanijos,daug guguoja, jau praktiskai sedi Sypsosi visiem kas beuzkalbintu ir pat megsta kitus pakalbint
Valgo tik MP,o sveriam jau 9150g ir 69cm
Valgo tik MP,o sveriam jau 9150g ir 69cm
sveikos mus irgi 5men,ir savaite. jau viska daro gretai apsivercia ant pilvuko, sedi jau noras jau ir stotis yra nors dar labai anksti. sveria irgi daug 9.1 kg o ugis normalus 68.5 cm. juokesi labai garsiai ir sypsosi labai graziai
o mano vyrukas kiek jegu turi sakes spardosi kaip turi buti
o mano vyrukas kiek jegu turi sakes spardosi kaip turi buti
Mes tai 69cm, ir 7,8kg svorio, tai kaip ir prie mažųjų rūšies būtume, nes čia tokių milžinų yra
Labai patinka vartytis, duodasi po lovytę, apkabinėjau visus lovytės šonus žaisliukais, tai sukasi ratu ir visus tampo, ragauja
Turim jau 2 dantukus, tai labai rankytė dažnai burnytėj atsiranda, vis čiupinėja kas ten tokie badosi..... Visos nakties dar neiošmiegam , reikia vieną kart užkąst
Labai patinka vartytis, duodasi po lovytę, apkabinėjau visus lovytės šonus žaisliukais, tai sukasi ratu ir visus tampo, ragauja
Turim jau 2 dantukus, tai labai rankytė dažnai burnytėj atsiranda, vis čiupinėja kas ten tokie badosi..... Visos nakties dar neiošmiegam , reikia vieną kart užkąst
siandien mums 5 menesiai. mokame greitai apsiversti nuo nugaros ant pilvuko ir atgal,todel daug atpilineja.kas papuola i rankas ,tas atsiduria burnyteje,labai viska nori paragauti guledama ant pilvuko bando sliauzti,kelia siknyte,lenkia kojytes,bet nemoka dirbti su rankytemis,todel sliauzimas gaunasi vietoje.guguoja,krykstauja,spiegia,zodziu atrodo,kad namuose ne vienas o daug vaiku.maudomes jau dideleje vonioje,nes mazutej jau per mazai vandens,labai spardo kojytemis ir visa vandeni istasko.valgo mano pieneli ir viena karta dienoje vaisiu tyrele.pries 2 savaites svere 7kg680gr.
Ir mums jau 5men.Dabar sveria 9500g,o ugis 73cm Labai megsta nakti miegoti ant pilvo.Spygauja tai irgi pakankamai gerai vezimelyje buna tik pasodintas kitaip pyksta Jau valgo darzoviene ir pieniska kosyte Moka zaisliuka perimt is vienos rankytes i kita ir jau skiria svetimus zmones,jei tik koks jam nematytas zmogus ji paims ant ranku iskarto asaros kai kalbina tai viskas gerai,sypsosi
Mano mažajam prieš kelias dienas suėjo taip pat 5 mėn.Jau ramiai su tokiu vikruoliu nepabūsi. Vieno ant lovos palikt nebegaliu, nes šliaužia kaip kirmeliukas .Jau prieš kokias gerų pora savaičių pradėjom šliaužiot, tai baigės ramybė Lovytėj būt nelabai nori, ant lovos paguldžius ir pati turiu būt šalia, o darbų tai krūva namuose Kėdutėj irgi ilgai nenusėdi, tuoj sugalvoja kaip išsiraityti iš jos.Pavydžiu toms mamytėms, kurių leliai išmiega naktį....Mes keliamės kokius tris kartus Nuo kokių 3 nakties kai prasideda...Viena lovoj miegot su juo jau nebegaliu, nes miegodamas daug vartos ir taip vieną kartą buvo bum nuo lovos.... Valgom dar tik MP, tačiau jau planuoju pradėt virt daržovių košytę.Nors nei ūgiu, nei svoriu skųstis negalim...9200 g ir 74 cm
Mano dukryte gime siu metu sausio 24d dabar jai 5men. Ji labai linksma, megsta daug juoktis. Jau vartosi nuo nugarytes ant pilvuko, bando keltis nori atsisesti, o kai neiseina, tai pyksta. Labai graziai patempia lupyte ir pradeda verkti Megsta guleti ant pilvuko, tada iskelus galvyte dairosi aplink. Nakti gerai miega, 1-2k keliasi pavalgyti. Valgo mamytes pienuka, Bet po truputi jau ragaujam vaisiu ir darzoviu. Megsta zaisti su zaisliukais, kas jai patinka pati pasiima
Dukryte labai daug sypsosis, garsei zvygauja, cypauja:) mergaite labai rami, naktimis jau senai neprabunda, atsikele septinta ryto, tai leidzia teveliam pamiegoti labai domisi savo kojytem net kojytes pirstukus i burnyte kisa kai su ja kalbu ji iesko manes, pakiale galvyte ir ziuri kur ta mamyte kalba:) pati nuo lovos pasekia savo arbatyte ir kisa i burnyte, kol atranda ta reikiama puse nagrineja savo ciulptuka, isitrauke is burnytes ir vel isikisa. Dziaugesi kai pamato kad mamyte atnesa pieniuko, tada pradeda reikalauti,kad greiciau duociau!!! Kai guldau miegucio atranda jai patinkanti kaldrytes galiuka ir dengiasi su juo veiduka trumpai jau sedi, apkamsyta pagalveliu, bet dar svyruoja. Labai jau stebi ka as valgau, tai pakele galvyte ir ziuri i kiekviena mano kasni, taip nejauku darosi:( Kolkas dantuku dar neturime, tai va dabar laukiame kol jie pasirodys.
Sveikos, mums šiandien 5 mėnesiai, mokame labai daug visko Aktyviai žaidžia su įvairiais žaislais, ypač mėgstame pliušiniam šuniukui už nosytės įkasti O svarbiausia, kad jau pradėjo žaisti su sesę (jai buvo taip liūdna vienai) Labai noriai ragaujame obuolių tyreles ir geriame MP Su nekantrumu laukiame 6 mėn., juk taip norisi sėdėti