Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Fruste @ 2012 08 30, 20:21)
Ar tikrai kreditine draudzia nuo neivikusios keliones g.gif mano kreditines sveikatos draudimas yra If'o, ryt kaip tik skambinsiu ir paklausiu kiek kainuoja , nes Ergo draudimas man aiskino kad atsirai nuo neivykios keliones nedraudzia tik apsidraudus sveikatos draudimu galim papildomai ir nuo neisvykimo apsidraust. Ryt skambinsiu aiskintis.

Mano swedbankio, tai aiskinausi pries kelione, sake ieina ir tas draudimas. Nes mano mociute irgi labai silpnos sveikatos. Kelione pirkau pries 4 meneius nuo keliones, tai labai norejau apsidrausti nuo neivykusios keliones, bet visaks gerai, ir kelione ivyko, ir mociute dar su mumis vis dziaugiasi
Atsakyti
Na ir pabaigai dar aplankytos vietos aplink Portocolom:
Netoli Felanix miestelio Santueri pilis (ten tik pilies liekanos, i vidu eiti vartai uzrakinti), netoliese Santuari de Sant Salvador vienuolynas (turi grazia statula, ant pacio kalno virsunes, matosi is labai toli, man kazko primine braziliska Jezaus statula, galbut kad stovi ant kalno ir is tolo matosi smile.gif )
Ses Salines - pieciausias salos taskas. Svyturys ir visa krantine nuseta akmenuku boksteliais. Grazus ir neiprastas vaizdas smile.gif
Pakeliui i pieciausia taska yra Botanicactus - iejimas 8,5Eur/zm. Tai didziausias kaktusu parkas Europoje (bent jie taip patys raso). Kas buvo pvz. Meksikoje gal labai nenustebs, bet Europoje ir vienoje vietoje pamatyt tiek skirtingu kaktusu man buvo gan idomu.
Papludimiai. Pries vaziuojant buvau skaiciusi apie Cala Varques - "neapturistinta" papludimi (http://www.mallorca-beaches.com/cala_varques_beach.htm). Radom, nuvaziavom, ejom visus tuos atstumus miskeliu. Deja... Nezinau kuriuo metu jis buna toks, kaip raso. Bet siuo metu ten "valdo" hipiai. Perpardavineja gerimus taip darydami bizneli, o vakarui atejus islenda is savo stovyklavieciu, issitraukia gitaras, zodziu gyvena. Na bet ir siaip apie si papludimi zino vietiniai ir ne tik. Nors nuo pagrindinio kelio nuorodos nera, taciau zmoniu pilna. Vanduo skaidrus, krantas labai geras, papludimys grazus. Visumoje patiko labai.
Isgirtas Es Trenc papludimys nebuvo kazkas tokio. Jis vietiniu vertinamas del to, kad palyginus yra platus ir ilgas. Nors man kazkuo primine musu Palanga. Taciau cia kaip kam. Mane labiau zavejo tie mazyciai papludimiukai ilankelese, apsupti uolu. Be to Es Trenc vienintelis prie kurio automobiliu stovejimo aiksteleje reikejo moketi uz diena 6 Eur. Visur kitur parkuojiesi nemokamai.
Zavus papludimiukai Cala Llombards ir Cala Santanyi. Buvom nutare uzsukti i Cala Murada, bet jis pasirode perpildytas, tad labai patiko salia esantis Cala Domingos Petit. Panasiai buvo ir su Cala Mondrago, kai atvykus kazkur toleliau pamatai kita papludimiuka ir pedini iki jo (S'Amarador papludimiukas). Visi jie savaip zavus su savo smaragdiniu vandeniu, puikiu krantu, smeliuku. Belieka tik ikasti sketi (jis buvo reikalingiausias pirkinys vos pradejus lankytis papludimiuose, nes tie stacionarus siaudiniai skeciai kainuoja dienai apie 5 eur, plius dar gultai, tai po dvieju apsilankymu prie vandens pirkinys jau buvo atsipirkes), istiesti ciuzini ir atostogauti thumbup.gif

Sklandaus planavimo ir gero poilsio visiems besiruosiantiems i ta maza, bet labai miela zemes lopineli! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2012 08 29, 22:37)
+ urvus dar lygtais Drac

Nežinau ar mažiems vaikams urvuose patiks- ten tamsu, ilgai reikia sėdėti tamsoje ir laukti kol susodins kelis šimtus žmonių paklausyti kelis kūrinius, atliekamus valtelėse, o paskui ilgai ir nuobodžiai laukti savo eilės iš ten išeiti... Kažkur salos viduryje yra urvai, gal ten idomiau kažkiek, nes Portocristo urvai man gryna masinė komercija pasirodė smile.gif
QUOTE(Fruste @ 2012 08 30, 20:21)
Ar tikrai kreditine draudzia nuo neivikusios keliones g.gif mano kreditines sveikatos draudimas yra If'o, ryt kaip tik skambinsiu ir paklausiu kiek kainuoja , nes Ergo draudimas man aiskino kad atsirai nuo neivykios keliones nedraudzia tik apsidraudus sveikatos draudimu galim papildomai ir nuo neisvykimo apsidraust. Ryt skambinsiu aiskintis.

Yra galimybė neįvykusios kelionės draudimą pridėti papildomai prie kelionės draudimo. Esu pirkusi IF.
Atsakyti
QUOTE(V.M. @ 2012 08 29, 16:20)
Sa Granja (etnografinis dvaras, kuris atvykus nepasirode vertas tokiu pinigu, kuriu prase ir liko neapziuretas is vidaus)-

Na taip , is isores jis visai neispudingas. As irgi galvojau, kad jis del savo parku bus ispudingas. Bet kai nuejom supratom, kad visa esme yra viduje, ji visa praeiti. Neisdildoma ispudi paliko, tiek mums tiek vaikams. Nesitikejau ten tiek pamatyti, ir kad tiek laiko uztruksim, as planavau valandziuke max, o gavosi gerokai ilgiau, gal kokias 3 val.
Atsakyti
Na taip , is isores jis visai neispudingas.

Na galbut. Visada visko neapeisi, nepamatysi. Liks kitam kartui, manau jei tik galimybes leis, dar sugrisim i sia sala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2012 08 30, 16:06)
na ka turiu bilietus i maljorka, reik  nakvyne rupintis. kazkur buvau aptikusi viesbuciu paieskos puslapiuka, kuriame rodo pasiulymus is kitu 3 puslapiuku.
gal zinot kas ta pradini puslapiuka? 4u.gif

Viešbučių palyginimas
Atsakyti
Laba diena,

Galvoju apie kelione i Maljorka rugsejo 20-27 dienonim. Gal kas is patirties gali pasakyti kokie buna orai tokiu metu ?? smile.gif ar dar galima degintis ir maudytis ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2012 08 30, 16:06)
na ka turiu bilietus i maljorka, reik  nakvyne rupintis. kazkur buvau aptikusi viesbuciu paieskos puslapiuka, kuriame rodo pasiulymus is kitu 3 puslapiuku.
gal zinot kas ta pradini puslapiuka? 4u.gif

Tas pats Ryanairas siulo paieska per daug rezervacinių sistemų
Papildyta:
QUOTE(Sigitano @ 2012 08 30, 23:32)
Na taip , is isores jis visai neispudingas. As irgi galvojau, kad jis del savo parku bus ispudingas. Bet kai nuejom supratom, kad visa esme yra viduje, ji visa praeiti. Neisdildoma ispudi paliko, tiek mums tiek vaikams. Nesitikejau ten tiek pamatyti, ir kad tiek laiko uztruksim, as planavau valandziuke max, o gavosi gerokai ilgiau, gal kokias 3 val.

Hmmm... Tai dabar suabejojau, ar per dieną neskubant apvažiuosim/apeisim numatytą Sa Granja - Valldemossa - Jardins D'alfabia g.gif Mums dar važiuot iš rytinės pakrantės reiks
Atsakyti
QUOTE(Okea @ 2012 08 31, 08:55)
Laba diena,

Galvoju apie kelione i Maljorka rugsejo 20-27 dienonim. Gal kas is patirties gali pasakyti kokie buna orai tokiu metu ?? smile.gif ar dar galima degintis ir maudytis ? smile.gif

Galima ne tik degintis, bet ir nusvilti sauleje lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal susidurete su tokiu dalyku, kai booking sistemoje uzsakomas viesbutis ypatingomis salygomis - rezervavimo diena reikia imoketi pirmos nakties pinigus. rezervavau vakar, bet pinigu nenuskaiciavo g.gif bijau, kad neliktume be viesbucio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natos @ 2012 08 31, 11:12)
Gal susidurete su tokiu dalyku, kai booking sistemoje uzsakomas viesbutis ypatingomis salygomis - rezervavimo diena reikia imoketi pirmos nakties pinigus. rezervavau vakar, bet pinigu nenuskaiciavo  g.gif bijau, kad neliktume be viesbucio doh.gif

Aš prieš pusantro mėnesio rezervavau kambarį, kur reikėjo iš karto apmokėti. Iki šiol nenusirašė pinigų ax.gif Tik tiek, kad turėjau papildomų pageidavimų, tai raštu siekiausi su booking.com, tai turiu raštišką atsakymą, kad booking.com suderino mano pageidavimą su viešbučio konkrečia darbuotoja. Todėl važiuosiu ramus.
Jūs galite tiesiai viešbučio užklausti, ar viskas tvarkoj su rezervacija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 08 31, 12:21)
Aš prieš pusantro mėnesio rezervavau kambarį, kur reikėjo iš karto apmokėti. Iki šiol nenusirašė pinigų  ax.gif Tik tiek, kad turėjau papildomų pageidavimų, tai raštu siekiausi su booking.com, tai turiu raštišką atsakymą, kad booking.com suderino mano pageidavimą su viešbučio konkrečia darbuotoja. Todėl važiuosiu ramus.
Jūs galite tiesiai viešbučio užklausti, ar viskas tvarkoj su rezervacija  mirksiukas.gif

as irgi pateikiau keleta prasymu, tai dar palausiu iki rytojaus, o jei negausiu atsakymu ir pinigai nebus bent jau rezervuoti su viesbuciu susisieksiu. Beje, aciu uz atsakyma 4u.gif

radau atsakyma angliskame patvirtinime doh.gif :
The hotel will normally charge your card for the non-refundable part of your booking within 1-2 days. The remaining amount will be taken by the hotel, normally during your stay, and the hotel may pre-authorise this amount prior to your arrival. Occasionally the hotel may take full payment at the hotel. In all cases, your booking is guaranteed.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natos: 31 rugpjūčio 2012 - 11:16