Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Smilla @ 2012 08 23, 10:46)
Kasdiena iejimas 6 eur, o viena forumiete sake, kad iejo sekmadieni misiu metu nemokamai. Taip, kad manau verta papalanuoti toki laika  biggrin.gif
Visuomeninis tikrai neveza, ir abejoju, ar ten autobusai susisuktu...nebent mikriukai... nors mes kai buvome, is ten isvaziavo sunkvezimis su vandens cistera, atevze ten vandeni i kavine. Tai jeigu sunkvezimis be rpeikabos susisuka, gal vaziuoja ir kokie nors kelioniu organizatoriai su nedideliais autobusiukais.

As turejau Novaturo knygele, tai ten buvo rasoma, kad organizuoja ekskursijas i Formentono svyturi, tai turetu organizuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2012 08 23, 09:46)
Visuomeninis tikrai neveza, ir abejoju, ar ten autobusai susisuktu...nebent mikriukai... nors mes kai buvome, is ten isvaziavo sunkvezimis su vandens cistera, atevze ten vandeni i kavine. Tai jeigu sunkvezimis be rpeikabos susisuka, gal vaziuoja ir kokie nors kelioniu organizatoriai su nedideliais autobusiukais.

austobusai uzsakyti tikrai veza, ir net iki pacio svyturio.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2012 08 23, 09:58)
austobusai uzsakyti tikrai veza, ir net iki pacio svyturio.

Ačiū 4u.gif

Reikės būtinai pasieškoti ir nuvykti.

Papildyta:
Dar klausimėlis.
Čia buvo jau rašyta, bet gal dar karta galėtumėte parašyti per kur ėmete transferi?

Gal bandėt per:
http://www.shuttledi.../en/airport/PMI
?

Čia visai nebrangu...
Atsakyti
QUOTE(Russell @ 2012 08 23, 12:06)
Ačiū 4u.gif

Reikės būtinai pasieškoti ir nuvykti.
Papildyta:
Dar klausimėlis.
Čia buvo jau rašyta, bet gal dar karta galėtumėte parašyti per kur ėmete transferi?

Gal bandėt per:
http://www.shuttledi.../en/airport/PMI
?

Čia visai nebrangu...

Butent is cia ir emiau, tik labai idomiai man rode kaina 19 eur uz du zmones pirmyn atgal, o kai sumokejau galutiniame lape parode 24 eur. Ar kazko nedaskaiciau, ar be mokesciu buvo, bet vis tiek gerokai pigiau nei kitur man gavos..
Atsakyti
QUOTE(Viktorijan @ 2012 08 23, 12:02)
Butent is cia ir emiau, tik labai idomiai man rode kaina 19 eur uz du zmones pirmyn atgal, o kai sumokejau galutiniame lape parode 24 eur. Ar kazko nedaskaiciau, ar be mokesciu buvo, bet vis tiek gerokai pigiau nei kitur man gavos..

Aš ten pabandžiau suvesti informaciją ir man neparašė kada turėtų paimti iš viešbučio. Jums laiką parašė jau kai sumokėjote pinigus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Russell @ 2012 08 23, 13:07)
Aš ten pabandžiau suvesti informaciją ir man neparašė kada turėtų paimti iš viešbučio. Jums laiką  parašė jau kai sumokėjote pinigus? 4u.gif

Ne, uzsakius Jums atsius du uzsakymo lapus, vienas bus nuvezimas is oro uosto, kitas pasiemimas is viesbucio. Diena pries iskrendant atgal i Lietuva, turesite jiems paskambinti ir Jums pasakys laika, kada Jus paims smile.gif
Atsakyti
Gal kas turit kokių atsiliepimų apie viešbutį Helios? smile.gif

Helios
Atsakyti
QUOTE(Viktorijan @ 2012 08 23, 12:15)
Ne, uzsakius Jums atsius du uzsakymo lapus, vienas bus nuvezimas is oro uosto, kitas pasiemimas is viesbucio. Diena pries iskrendant atgal i Lietuva, turesite jiems paskambinti ir Jums pasakys laika, kada Jus paims smile.gif

Reikės pabandyti smile.gif
Ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas galit imesti i A.Z. lankytinu vietu zemelapi ax.gif
Is 1 psl.nuoroda neveikia blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes keliautojos 4u.gif Gal kas gali papasakoti is savo patirties kokie orai buna Maljorkoje spalio paskutine savaite. Planuojam kelione 25spalio. Ziurejau google kokia oro temper. buna ta menesi, raso 20-23C. Na, viskas butu gerai, bet man kazkaip vistiek neramu, bijau, kad nebus gero oro. Pazistami vieni vaziavo panasiu laiku, sako kita karta isidetu ir silta megztini. Parasykit kas buvo spalio pabakgoje ir kokiu oru susilauket 4u.gif Zinau, gali pasisekti ir bus karsta, o gali ir visai oras nelepins, bet visgi butu idomu isgirsti kokio oro labiau gali tiketis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2012 08 23, 10:06)
g.gif ta prasme pasas gali buti jau pasibaiges?  lotuliukas.gif

siaip nuo keliones pabaigos 3 arba 6 men priklauso nuo salies wink.gif

Sorry jei suvėliau kažką, bet manau kam reikėjo tas suprato wink.gif
Atsakyti
Biski nesupratau, i Palma skrydis 2,5val, o atgal jau 4 val ? g.gif
Atsakyti