Oras visas dienas virs 30, nakties mietu apie 26-28, visada saule sviete
Pasiemem masina pirmadieni apie pietus, vaziavom iki Formentono svyturio (TEN NUVAZIUOTI BUTINA) ir likusi laika prasimaudem Cami de Cala Figuera papludimyje (vaziuojant nuo Formentono svyturio pakeliui), nuostabus papludimys, man buvo pats graziausias, bet sunkoka nusileisti (statokas ir aukstas kalnas) ir papludimyje akmenys, o vandenyje daug juros eziu, einan maudytis reiketu tureti maudymosi batus.
Antra diena vaziavom i Valdemosa ir Deia bei leidomes serpantinais i Sa Calobra, tiesa, man kelione buvo be galo sunku, nes tuose serpantinuose taip uzsupo, kad buvo bloga... Netoli Sa Calobros vel uzsukom i papludimi.
Trecia diena vaziavom i papludimy Cala Llombards - irgi be galo grazus, tuomet i Drakono urvus (mano draugas stalaktitu stalagmitu buvo nemates), kas buves tokiuose urvuose Cekijoje, Slovakijoje ar pan. - nerekomeduoju, ispudzio nepadarys. Griztant dar po kelis paludimius uzsukom, rekomenduociau Cala Anguila, pasizymejo didelemis bangomis
Paskutine diena grazinant masina uzsukom i Palmos katedra, aplinkui grazu, bet viduj man nieko ypatingo, nelabai megstu tu visu altoriu eksponatu, tai man nebuvo idomu ir pasigailejau sumokejus 6 eur
Papildyta:
QUOTE(ernestuke @ 2012 08 22, 13:49)
aaa tada aisku
nes mes vaziuojam uz 3savaiciu su vaiku, galvoju neduok D,jei reiktu nakti lauke prabut
Oi tikrai tada ne
Mus pacius ta naktis siek tiek sokiravo ir nuteike nelabai kaip, nes tas triuksmingas anglu mentalitetas skiriasi nuo lietuviu. Norejom linksmybiu, bet pirma nakti ten pasirode per linksma