Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(ernestuke @ 2012 08 22, 13:28)
blink.gif  blink.gif  ar jus buvot uzsisake ta viesbuti is anksto????? ir nenuveze jusu i kita viesbuti???? nesuteike nakvynes????
man cia is fantastines srities, pati esu dirbus, ir daug pazystamu turiu viesbuciu sferoje (JAV, ES salyse) - neteko dar tokio varianto girdet  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif privalo jie suteikt nakvyne kad ir konkurentu viesbuty  unsure.gif

Ne ne smile.gif Mano viesbucio tai dienai is viso nebuvo galimybes uzsakyti per bookingus, tai galvojau vaziuosiu "na ura", bus vietos, tai bus, nebus tai nebus - nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijan @ 2012 08 22, 11:45)
Ne ne smile.gif Mano viesbucio tai dienai is viso nebuvo galimybes uzsakyti per bookingus, tai galvojau vaziuosiu "na ura", bus vietos, tai bus, nebus tai nebus - nebuvo smile.gif

aaa tada aisku rolleyes.gif nes mes vaziuojam uz 3savaiciu su vaiku, galvoju neduok D,jei reiktu nakti lauke prabut smile.gif
Atsakyti
Sveiki, as tik po keliones, tai pasidalinsiu trumpai patarimais:

Viktorijan, ka aplankete, kokie ispudziai? Koks oras pasitaike?
Atsakyti
Oras visas dienas virs 30, nakties mietu apie 26-28, visada saule sviete smile.gif

Pasiemem masina pirmadieni apie pietus, vaziavom iki Formentono svyturio (TEN NUVAZIUOTI BUTINA) ir likusi laika prasimaudem Cami de Cala Figuera papludimyje (vaziuojant nuo Formentono svyturio pakeliui), nuostabus papludimys, man buvo pats graziausias, bet sunkoka nusileisti (statokas ir aukstas kalnas) ir papludimyje akmenys, o vandenyje daug juros eziu, einan maudytis reiketu tureti maudymosi batus.

Antra diena vaziavom i Valdemosa ir Deia bei leidomes serpantinais i Sa Calobra, tiesa, man kelione buvo be galo sunku, nes tuose serpantinuose taip uzsupo, kad buvo bloga... Netoli Sa Calobros vel uzsukom i papludimi.

Trecia diena vaziavom i papludimy Cala Llombards - irgi be galo grazus, tuomet i Drakono urvus (mano draugas stalaktitu stalagmitu buvo nemates), kas buves tokiuose urvuose Cekijoje, Slovakijoje ar pan. - nerekomeduoju, ispudzio nepadarys. Griztant dar po kelis paludimius uzsukom, rekomenduociau Cala Anguila, pasizymejo didelemis bangomis smile.gif

Paskutine diena grazinant masina uzsukom i Palmos katedra, aplinkui grazu, bet viduj man nieko ypatingo, nelabai megstu tu visu altoriu eksponatu, tai man nebuvo idomu ir pasigailejau sumokejus 6 eur smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ernestuke @ 2012 08 22, 13:49)
aaa tada aisku  rolleyes.gif nes mes vaziuojam uz 3savaiciu su vaiku, galvoju neduok D,jei reiktu nakti lauke prabut smile.gif

Oi tikrai tada ne smile.gif Mus pacius ta naktis siek tiek sokiravo ir nuteike nelabai kaip, nes tas triuksmingas anglu mentalitetas skiriasi nuo lietuviu. Norejom linksmybiu, bet pirma nakti ten pasirode per linksma smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Turiu toki klausima...skrendant i Maljorka koks turi buti paso galiojimo laikas. Planuoju ten vykti rugseji, paso galiojimo laikas baigiasi lapkriti. Ar galima keliauti ar reikia pasikeisti pasa?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Okea @ 2012 08 22, 21:05)
Sveikos,

Turiu toki klausima...skrendant i Maljorka koks turi buti paso galiojimo laikas. Planuoju ten vykti rugseji, paso galiojimo laikas baigiasi lapkriti. Ar galima keliauti ar reikia pasikeisti pasa?? smile.gif

paso imti nebutina, nebent uzsiregistravot su juo. tadareikia
siaip pakanka ID korteles. o siaip turbut standartiskai - 3 men. pataisykit jei klystu
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Okea @ 2012 08 22, 22:05)
Sveikos,

Paso galiojimas turi būti mažiausiai 3 mėn. iki kelionės pabaigos.
Papildyta:
QUOTE(Viktorijan @ 2012 08 22, 14:58)

Paskutine diena grazinant masina uzsukom i Palmos katedra, aplinkui grazu, bet viduj man nieko ypatingo, nelabai megstu tu visu altoriu eksponatu, tai man nebuvo idomu ir pasigailejau sumokejus 6 eur smile.gif

Į katedra įeiti kainavo 6 eur??? Reiškia arba mes patekome ten nepastebėti, arba tą diena buvo nemokamai, nes mes nemokėjome wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijan @ 2012 08 22, 13:58)

Pasiemem masina pirmadieni apie pietus, vaziavom iki Formentono svyturio (TEN NUVAZIUOTI BUTINA)

Labas,
O kaip nors įmanoma nuvažiuoti iki Formentono švyturio be mašinos?
Gal žinot ar veža koks visuomeninis transportas?smile.gif
Atsakyti
Ačiū Viktorijan už informatyvų pasakojimą. Dar paklausiu dėl pervežimimo. Kur rasti išėjus iš oro uosto Jūsų nurodytą ( transferi per www.shuttledirect.com), ar nuveža tiesiai į nurodytą viešbutį, ar tiesiog tik į tą miestelį, kurį užsakai. Ir maždaug prieš kiek laiko paima iš viešbučio jei,sakykim, skrydis 20val.
Atsakyti
QUOTE(Velniux11 @ 2012 08 23, 05:34)

g.gif ta prasme pasas gali buti jau pasibaiges? lotuliukas.gif

siaip nuo keliones pabaigos 3 arba 6 men priklauso nuo salies wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 23 rugpjūčio 2012 - 09:06
QUOTE(Velniux11 @ 2012 08 23, 06:34)
Papildyta:
Į katedra įeiti kainavo 6 eur??? Reiškia arba mes patekome ten nepastebėti, arba tą diena buvo nemokamai, nes mes nemokėjome wink.gif

Na va, o mes sumokejome po 6 eur sad.gif Buvo budetojas ir dvi bilietu pardavinetojos prie langeliu, jokiu kalbu apie nemokejima net negalejo buti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Russell @ 2012 08 23, 09:50)
Labas,

Hm... manau, kad galima tik su ekskursiju organizatoriais. Tuo nesidomejau, bet manau, kad visuomeninis tikrai nevaziuoja sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Alremo @ 2012 08 23, 09:51)
Ačiū Viktorijan už informatyvų pasakojimą. Dar paklausiu dėl pervežimimo. Kur rasti išėjus iš oro uosto Jūsų nurodytą ( transferi per www.shuttledirect.com), ar nuveža tiesiai į nurodytą viešbutį, ar tiesiog tik į tą miestelį, kurį užsakai. Ir maždaug prieš kiek laiko paima iš viešbučio jei,sakykim, skrydis 20val.

Isejus is oro uosto i ta bendra aikstele (kur dazniausiai laukiama su gelemis ir pan), ziurint i lauko puse turi eiti i desine ir ten bus melynom raidem stendas URBIS VAJES, kazkas panasaus. Nuveza tiesiai i viesbuti. Musu skrydis atgal buvo 16.35, nuo viesbucio pasieme 13.45. Pries paskutine diena turi paskambinti ir pasako laika, kada pasiims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniux11 @ 2012 08 23, 06:34)

Kasdiena iejimas 6 eur, o viena forumiete sake, kad iejo sekmadieni misiu metu nemokamai. Taip, kad manau verta papalanuoti toki laika biggrin.gif

QUOTE(Russell @ 2012 08 23, 09:50)
Labas,

Visuomeninis tikrai neveza, ir abejoju, ar ten autobusai susisuktu...nebent mikriukai... nors mes kai buvome, is ten isvaziavo sunkvezimis su vandens cistera, atevze ten vandeni i kavine. Tai jeigu sunkvezimis be rpeikabos susisuka, gal vaziuoja ir kokie nors kelioniu organizatoriai su nedideliais autobusiukais.
Atsakyti