Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Alremo @ 2012 08 11, 14:03)
Sveiki, susiruošėm i Maljorką. Iškilo keletas klausimų.
Viešbuty reikia  išsiregistruoti iki 12 val. Skrydis tik vakare. Ar išsiregistravę dar galėsim leisti laiką viešbučio teritorijoje? Kai buvom Tenerifėje, tai lagaminus pasidėjom hole ir laiką praleidom prie baseino.

Išsiregistravom iki 12 val. ir laiką leidom viešbučio teritorijoje, nebuvo jokių problemų. Manau ir jums neiškils 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2012 08 12, 13:19)
Kokia mazdaug kainyte  mokamu papludimiu ?kokia kaina stovejimo aiksteliu prie ju pusdieniui,dienai mokamu,nemokamu ?  blush2.gif  4u.gif

Sa Calobros papludimio aikstele, berods 7e dienai, bet mes radom pasistayti nemokamai, telpa kokios 8-9masinos.

Es Trenc papludymiu aiksteles, berods 6 ar 7e.

Cala D'Or papludymiu aiksteles nemokamos.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 08 13, 17:20)
Sa Calobros papludimio aikstele, berods 7e dienai, bet mes radom pasistayti nemokamai, telpa kokios 8-9masinos.

Es Trenc papludymiu aiksteles, berods 6 ar 7e.

Cala D'Or papludymiu aiksteles nemokamos.

Aciu. Simtas balionu jums 4u.gif Kaip visada Elvita savo atsakymais padedat smile.gif
Dar klausimukas,daugiau cia narstot mes galvojam bent i viena normalesni ir ikandamom kainom koki klubeli pasizmonet nulekt,gal tokia info cia ilgiau narstant uzkliuvo ? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal galit parekomenduotikur per kur uzsakinejat viesbucius/apartamentus apart booking.com ir hotels4u.com?

Galbut zinot kokia svetaine, kur yra specialus pasiulymai?

Buvau kazkada radus ir dabar niekaip neatgaminu kur:/
Atsakyti
QUOTE(Russell @ 2012 08 14, 21:19)
Sveikos,
Gal galit parekomenduotikur per kur uzsakinejat viesbucius/apartamentus apart booking.com ir hotels4u.com?

As asmeniskai sakiausi viesbuti per booking.com ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Russell @ 2012 08 14, 19:19)
Sveikos,

Per Udriu, gavosi pigiau nei booking ir hotels4u wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2012 08 15, 10:31)

O man pigiau gavosi per cia QuickRooms.com thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
Norejau pasiteirauti del masinos parkingo Kauno orouoste....Kaip jus daret ar internetu is kart uzsisaket ar vietoj sumokejot?! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 08 15, 11:08)
O man pigiau gavosi per cia QuickRooms.com  thumbup.gif

mano variantas per udriu 740 lt pigiau nei tavo nurodytame psl...... na matyt kaip koks viesbutis. reikia atydziai ziureti viska vienas viesbutis vienur pigiau kitas kitur wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2012 08 15, 10:31)

O kokia cia svetaine?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Russell @ 2012 08 15, 12:33)
O kokia cia svetaine?smile.gif

cia www.superkeliones.lt, jis ir cia daznai buna..... beja buvome dar Megature uzeje jie irgi pasiule neblogu variantu, matyt vis tik lietuviskos kelioniu agenturos turi nuolaidu, tik isgazdino kad megaturui uzdeta bauda virs 2 mln litu, tai dar bankrutuos iki musu keliones wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2012 08 15, 12:38)
cia www.superkeliones.lt, jis ir cia daznai buna..... beja buvome dar Megature uzeje jie irgi pasiule neblogu variantu, matyt vis tik lietuviskos kelioniu agenturos turi nuolaidu, tik isgazdino kad megaturui uzdeta bauda virs 2 mln litu, tai dar bankrutuos iki musu keliones wink.gif

Dėkui,
Pabandysime susisiekti.
Nes kelionė ant nosies, o viežbučio dar neturime doh.gif
Atsakyti