Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Aislanda @ 2012 08 08, 09:01)
ir koks uzstatas jei neimi draudimo  tarkim SMART?

Rašiau jau, 400e.

QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 08 08, 10:32)
Jeigu ko nors nepražiopsojau: man pigiau. Mes pirmai nakvynei šalia oro uosto nuvažiuosim taksi,

tada autobusu (pora stoteliu gaunasi) atgal į oro uostą, pasiimsim mašiną 6 paroms ir keliausim į pagrindinį viešbutį.

Mašiną grąžinsim prieš skrydį. Taip išvengsim naktinio pasiėmimo mokesčio ir sutaupysim vieną parą nuomos mokesčio. (dar nesugalvojau, ar paliksiu depozitą, ar drausiuos papildomai)
Aš net banžiau dėliotis: į pirmą viešbutį su taksi (arba transferiu), į antrą su visuomeniniu transportu, tada 3-4 dienom mašiną ir atgal su visuomeniniu transportu. Vis tiek brangiau gaunasi, nekalbant apie patogumą.

Kokį viešbutį rezervavot prie oro uosto? Kiek km nuo oro uosto, kiek taksas?

O iki to viešbutuko nepristatytų auto?

Mūsų labai panašus planas, tik vis galvoju ar noriu auto visoms 9d. g.gif , nes norisi ir dviračiais pasiduot ir traukinuku pasivažinėt, sangrijos katru pripampt kur gražų pliažiuką susiradus...

QUOTE(Elvita @ 2012 08 08, 13:33)
Brrr, kaip nemegstu tokios valakitos  doh.gif

P.s. man tai labai keistai skamba tokie zmoniu samprotavimai, jei jau turejot uz ka nusipirkti bilietus, uzsisakyti viesbuti, tai negi gaila tu 30e uz patoguma  g.gif

Viskas priklauso nuo požiūrio smile.gif Kai esi užsiprogramavęs pailsėt, atsipalaiduoji, į viską gali žiūrėt paprasčiau, į daug ką pro pirštus...Patogumo ir komforto turiu namie, norisi naujų įspūdžių, nuotykių, neįprastos kasdienybės smile.gif

Žmonės labai skirtingi, niekaip nesigaus visų užtempt ant savo kurpaliaus wink.gif Man asmeniškai žinoma gražu estetiška, išpuoselėta aplinka, bet jei turiu rinktis, tai atostogų metu kitoje šalyje renkuosi įspūdžių, gamtos, architektūros vaizdų, skonių ir kvapų jūras ir grįžus po dušo krentu į lovą nematydama ar išlankstyta ant jos gulbė iš rankšluosčio biggrin.gif Čia aš, žinoma, metaforiškai smile.gif Niekam netaikau asmeniškai smile.gif

Jau rezervavau pirmai nakčiai (dėl vidurnaktinio skrydžio) viešbutuką su pusryčiais prie oro uosto, o likusiom 9 naktim Cala D'Or'e ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2012 08 08, 21:11)
*Viskas priklauso nuo požiūrio smile.gif Kai esi užsiprogramavęs pailsėt, atsipalaiduoji, į viską gali žiūrėt paprasčiau, į daug ką pro pirštus...Patogumo ir komforto turiu namie, norisi naujų įspūdžių, nuotykių, neįprastos kasdienybės smile.gif

** grįžus po dušo krentu į lovą nematydama ar išlankstyta ant jos gulbė iš rankšluosčio  biggrin.gif 

*Na, vadinkim daiktus tikrais vardais, o ne nuotykiu ieskojimu, ziurejimu pro pirstus ir t.t. Zmones nori sutaupyti, suprantama, bet ar labai sutaupysi, nemokedamas tu 30e g.gif

**Fui, niekada nemegau islankstytu ranksluosciu, negrazu ir neskoninga doh.gif Estetika, man su jais visai nesusijusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 08 08, 21:23)
*Na, vadinkim daiktus tikrais vardais, o ne nuotykiu ieskojimu, ziurejimu pro pirstus ir t.t. Zmones nori sutaupyti, suprantama, bet ar labai sutaupysi, nemokedamas tu 30e  g.gif

**Fui, niekada nemegau islankstytu ranksluosciu, negrazu ir neskoninga  doh.gif Estetika, man su jais visai nesusijusi  biggrin.gif

100 litų., plius dar vienos dienos nuomos mokesčio sutaupymas - nei daug, nei mažai, žiūrint su kuo lygint, o visi vėl gi lygins su labai skirtingais dalykais biggrin.gif Reikia tik fantaziją įjungt, galima daug įdomių dalykų nuveikt cool.gif, o ir kai kurie gal nenori vadinti daiktų tikraisiais vardais ir ką tu jiems smoke.gif

..metaforiškai...nepriimti asmeniškai...fui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2012 08 08, 21:44)
galima daug įdomių dalykų nuveikt B

drinks_cheers.gif , matyt mano fantazija tiek nenesa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 08 08, 21:46)
drinks_cheers.gif , matyt mano fantazija tiek nenesa  biggrin.gif

biggrin.gif išlepot.
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2012 08 08, 22:11)
Kokį viešbutį rezervavot prie oro uosto? Kiek km nuo oro uosto, kiek taksas?

Pirmai nakčiai (tiksliau, tam kas liko iš tos nakties) ėmėm Gala Hotel. Sumokėjau 161 Lt už dvivietį standartą su pusryčiais. Tiksliau leidau nusirašyti nuo kortelės, bet jau dvi savaitės kaip nenusirašo ir net nerezervuoja pinigų g.gif 2.5 km nuo oro uosto, atsiliepimuose skaičiau, kad taksi apie 15 eur kainuos.
Atsakyti
Pasidalinkit info gal kas plaukė laivu Maljorkos pakrantėmis? Iš kokio miesto/uosto ir kokia kaina? Kokias lankytinas vietas aplankėte plaukiant laivu????
Atsakyti
QUOTE(natos @ 2012 08 09, 12:41)
Pasidalinkit info gal kas plaukė laivu Maljorkos pakrantėmis? Iš kokio miesto/uosto ir kokia kaina? Kokias lankytinas vietas aplankėte plaukiant laivu????

Is Cala D'or ir aplinkiniu vietu plaukia katamaranas. 20 Eur zmogui, trunka ekskursija apie 3 val. Yra trys ekskursiju variantai. Bilietus pirkome viesbutyje.
Stoja mazame miestelyje, dar viename papludimyje pasimaudyti is laivo. Dugnas laivo stiklinis. Deja, as nebuvau nusileidusi, nes labai uzsupo. Jeigu nesergate juros liga, tai smagu, nes musu kompanijai patiko thumbup.gif

user posted image

Taip pat mateme, kad glaima uoste issinuomoti laivelius, valtis, bet nepigu.
Dar yra plukdymas su laivu ir nardymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 09 rugpjūčio 2012 - 12:30
QUOTE(Smilla @ 2012 08 09, 14:29)
Is Cala D'or ir aplinkiniu vietu plaukia katamaranas. 20 Eur zmogui, trunka ekskursija apie 3 val. Yra trys ekskursiju variantai. Bilietus pirkome viesbutyje.
Stoja mazame miestelyje, dar viename papludimyje pasimaudyti is laivo. Dugnas laivo stiklinis. Deja, as nebuvau nusileidusi, nes labai uzsupo. Jeigu nesergate juros liga, tai smagu, nes musu kompanijai patiko  thumbup.gif

user posted image
Taip pat mateme, kad glaima uoste issinuomoti laivelius, valtis, bet nepigu.
Dar yra plukdymas su laivu ir nardymas.

Ačiux už info thumbup.gif Pasinaudosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 08 09, 06:46)
Pirmai nakčiai (tiksliau, tam kas liko iš tos nakties) ėmėm Gala Hotel. Sumokėjau 161 Lt už dvivietį standartą su pusryčiais. Tiksliau leidau nusirašyti nuo kortelės, bet jau dvi savaitės kaip nenusirašo ir net nerezervuoja pinigų g.gif  2.5 km nuo oro uosto, atsiliepimuose skaičiau, kad taksi apie 15 eur kainuos.

Ooo, ir mes tą patį, tik, kad spalio pradžioj jis pigesnis, dviems su pusryčiais 120lt. gavosi. Mąstom tuos porą kilų nuo oro uosto pasivaikščiodami nupėdint-labai mėgstu vaikščiot, o jei dar šilta, tik su rankiniu (registruotą patempt duosiu savo brangiajam pasidžiaugt biggrin.gif) bagažiuku ax.gif Man irgi nerezervavo, susimokėsim nuvykę kaip suprantu.

QUOTE(Smilla @ 2012 08 09, 12:29)
user posted image

O pačiam laively parduoda bilietus? Gal pigiau nei viešbuty būtų? Visai smagu pusdienį pasiplaukiot kur giliau iš jūros pusės pažiūrėt labai gražu į žemyninę dalį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 09 rugpjūčio 2012 - 19:52
QUOTE(Hippie @ 2012 08 09, 20:52)
Mąstom tuos porą kilų nuo oro uosto pasivaikščiodami nupėdint-labai mėgstu vaikščiot, o jei dar šilta, tik su rankiniu (registruotą patempt duosiu savo brangiajam pasidžiaugt biggrin.gif) bagažiuku ax.gif

As tokia ideja atmeciau po 5 s. apmastymo biggrin.gif gudzia nakti, valkiotis palei greitkeli tempiant lagamina... Na jau gal metai nebe tie lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,
vaziuojam atostogauti i malojorka rugsejo 22 d. - sakykit is patirties, kokie orai? kur geriau (rytinej ar vakarinej) pakranteje apsistoti?
ar LT turistu daug pasitaiko, ar pagrinde vokieciai?
Atsakyti