QUOTE(Aislanda @ 2012 08 08, 09:01)
ir koks uzstatas jei neimi draudimo tarkim SMART?
Rašiau jau, 400e.
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 08 08, 10:32)
Jeigu ko nors nepražiopsojau: man pigiau. Mes pirmai nakvynei šalia oro uosto nuvažiuosim taksi,
tada autobusu (pora stoteliu gaunasi) atgal į oro uostą, pasiimsim mašiną 6 paroms ir keliausim į pagrindinį viešbutį.
Mašiną grąžinsim prieš skrydį. Taip išvengsim naktinio pasiėmimo mokesčio ir sutaupysim vieną parą nuomos mokesčio. (dar nesugalvojau, ar paliksiu depozitą, ar drausiuos papildomai)
Aš net banžiau dėliotis: į pirmą viešbutį su taksi (arba transferiu), į antrą su visuomeniniu transportu, tada 3-4 dienom mašiną ir atgal su visuomeniniu transportu. Vis tiek brangiau gaunasi, nekalbant apie patogumą.
tada autobusu (pora stoteliu gaunasi) atgal į oro uostą, pasiimsim mašiną 6 paroms ir keliausim į pagrindinį viešbutį.
Mašiną grąžinsim prieš skrydį. Taip išvengsim naktinio pasiėmimo mokesčio ir sutaupysim vieną parą nuomos mokesčio. (dar nesugalvojau, ar paliksiu depozitą, ar drausiuos papildomai)
Aš net banžiau dėliotis: į pirmą viešbutį su taksi (arba transferiu), į antrą su visuomeniniu transportu, tada 3-4 dienom mašiną ir atgal su visuomeniniu transportu. Vis tiek brangiau gaunasi, nekalbant apie patogumą.
Kokį viešbutį rezervavot prie oro uosto? Kiek km nuo oro uosto, kiek taksas?
O iki to viešbutuko nepristatytų auto?
Mūsų labai panašus planas, tik vis galvoju ar noriu auto visoms 9d. , nes norisi ir dviračiais pasiduot ir traukinuku pasivažinėt, sangrijos katru pripampt kur gražų pliažiuką susiradus...
QUOTE(Elvita @ 2012 08 08, 13:33)
Brrr, kaip nemegstu tokios valakitos
P.s. man tai labai keistai skamba tokie zmoniu samprotavimai, jei jau turejot uz ka nusipirkti bilietus, uzsisakyti viesbuti, tai negi gaila tu 30e uz patoguma
P.s. man tai labai keistai skamba tokie zmoniu samprotavimai, jei jau turejot uz ka nusipirkti bilietus, uzsisakyti viesbuti, tai negi gaila tu 30e uz patoguma
Viskas priklauso nuo požiūrio Kai esi užsiprogramavęs pailsėt, atsipalaiduoji, į viską gali žiūrėt paprasčiau, į daug ką pro pirštus...Patogumo ir komforto turiu namie, norisi naujų įspūdžių, nuotykių, neįprastos kasdienybės
Žmonės labai skirtingi, niekaip nesigaus visų užtempt ant savo kurpaliaus Man asmeniškai žinoma gražu estetiška, išpuoselėta aplinka, bet jei turiu rinktis, tai atostogų metu kitoje šalyje renkuosi įspūdžių, gamtos, architektūros vaizdų, skonių ir kvapų jūras ir grįžus po dušo krentu į lovą nematydama ar išlankstyta ant jos gulbė iš rankšluosčio Čia aš, žinoma, metaforiškai Niekam netaikau asmeniškai
Jau rezervavau pirmai nakčiai (dėl vidurnaktinio skrydžio) viešbutuką su pusryčiais prie oro uosto, o likusiom 9 naktim Cala D'Or'e