Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 08 08, 09:20)
užsirezervavom per juos, bet įdomu, kažko man jie nalabai rimtai atrodo, rašiau laiškus neatrašo , aj, bus kaip bus, užrezervuota ir nieko nekeisiu

I Doyouspain raset ? Ko norejot ? blush2.gif As per juos uzsirezervavau, ziuriu, kad dabar kaina siek tiek pakrito ir sutaupyciau 30 litu . Galvoju, ar verta canceliuoti ir naujai uzsisakineti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2012 08 07, 13:13)
Čia iš www.doyouspain.com auto nuomos sąlygų ištraukiau, gal žinot koks tas ratų sugadinimo/langų išdaužimo mokestis?

čia klausinėjausi seniau dėl šio papildomo draudimo, tai atsakė kad keli eurai parai , neatsimenu jau tiksliai sumos, bet nedaug
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 08 08, 08:22)
I Doyouspain raset ? Ko norejot ?  blush2.gif As per juos uzsirezervavau, ziuriu, kad dabar kaina siek tiek pakrito ir sutaupyciau 30 litu . Galvoju, ar verta canceliuoti ir naujai uzsisakineti  g.gif

užsisakėm per doyouspain, tai prieš užsakant klausiau kokios tikslios naktinio pasiėmimo valandos, nes pas juos vienaip parašyta, o forume rašė , kad gavo atsakymą su kitokiom valandom, tai jiems nulis emocijų - neatrašė.
vistiek užsisakėm, nes pigiau neradom, tada prisiminiau kad pamiršau įrašyt jog norim full-full sistemos, nes tik parai nuomojam, parašiau- jiem dzin vėl tylu.

Mačiau aš irgi , kad dabar papigę, bet kai mes parai sutaupytume tik 2-3 eurus tai neprasidėsiu, nes man kažkaip su jais nesigauna bendraut, tai bent džiaugiuosi kad rezervacijos patvirtinimą turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2012 08 08, 10:10)
Parekomenduokit PIGIU nuomos punktu Maljorkoje?  000189.gif

As irgi bandziau sita,bet man jie taip pat neatraso ar verta laukti???? kreipiausi cia 4u.gif
Matau yra per DOYOUSPAIN.COM uzsisakinejaciu ten be kuro nuoma, o kiek su pilnu baku butu? ir koks uzstatas jei neimi draudimo tarkim SMART? kiek draudimas dienai?
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aislanda: 08 rugpjūčio 2012 - 09:03
QUOTE(Aislanda @ 2012 08 08, 10:01)
Matau yra per DOYOUSPAIN.COM uzsisakinejaciu ten be kuro nuoma, o kiek su pilnu baku butu? ir koks uzstatas jei neimi draudimo  tarkim SMART? kiek draudimas dienai?
smile.gif

Kiek susirinkau info is anksciau per ten nuomavusiu, uz pvz Opel Astra papildomai vietoj susimokejo 30 EUR papildomas draudimas (kad nereiktu depozito palikt), 80 EUR uz pilna baka degalu, 30 EUR uz naktini pasiemima. Cia nuomuojantis savaitei.
Opel Astra jau nemazas automobilis, manau, kad Smart'ams bus kazkiek pigiau.
Tik su Smartu po kalnus vazinetis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 08 08, 11:22)
Kiek susirinkau info is anksciau per ten nuomavusiu, uz pvz Opel Astra papildomai vietoj susimokejo 30 EUR papildomas draudimas (kad nereiktu depozito palikt), 80 EUR uz pilna baka degalu, 30 EUR uz naktini pasiemima. Cia nuomuojantis savaitei.
Tik su Smartu po kalnus vazinetis  g.gif

DIDELIS dekui smile.gif Mes ieskom pigiausio variantos blush2.gif kazkaip internetu butu gal ramiau uzsirezervuoti nuoma+kuras ir visi kiti reikalai 6d. g.gif O galima internetu sumoketi uz viska ar vietoj geriau?
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 08 08, 11:22)
Tik su Smartu po kalnus vazinetis  g.gif

Įdomiai, bet klausiamas ar tada gaunasi pigiau ?
Atsakyti
Butu gerai,kad jie atrasytu konkreciam modeliui aiskiau butu,bet kad neatraso verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Aislanda @ 2012 08 08, 12:15)
Butu gerai,kad jie atrasytu konkreciam modeliui aiskiau butu,bet kad neatraso  verysad.gif

O tai kas pigiau,panasi kaina gaunasi tarkim is oro uosto autobusu 17EUR uz paemima ir nuvezima iki visebucio ir nuomuotis kokioms 4d. o poto vel 17EUR moki kad nuveztu i oro uosta smile.gif Jau nebezinau help.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 08 08, 11:06)
Įdomiai, bet klausiamas ar tada gaunasi pigiau ?

Jeigu ko nors nepražiopsojau: man pigiau. Mes pirmai nakvynei šalia oro uosto nuvažiuosim taksi, tada autobusu (pora stoteliu gaunasi) atgal į oro uostą, pasiimsim mašiną 6 paroms ir keliausim į pagrindinį viešbutį. Mašiną grąžinsim prieš skrydį. Taip išvengsim naktinio pasiėmimo mokesčio ir sutaupysim vieną parą nuomos mokesčio. (dar nesugalvojau, ar paliksiu depozitą, ar drausiuos papildomai)
Aš net banžiau dėliotis: į pirmą viešbutį su taksi (arba transferiu), į antrą su visuomeniniu transportu, tada 3-4 dienom mašiną ir atgal su visuomeniniu transportu. Vis tiek brangiau gaunasi, nekalbant apie patogumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 08 rugpjūčio 2012 - 10:36
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 08 08, 10:32)
Aš net banžiau dėliotis: į pirmą viešbutį su taksi (arba transferiu), į antrą su visuomeniniu transportu, tada 3-4 dienom mašiną ir atgal su visuomeniniu transportu.

Brrr, kaip nemegstu tokios valakitos doh.gif

P.s. man tai labai keistai skamba tokie zmoniu samprotavimai, jei jau turejot uz ka nusipirkti bilietus, uzsisakyti viesbuti, tai negi gaila tu 30e uz patoguma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 08 rugpjūčio 2012 - 13:36
Išsinuomavom per doyouspain Renault Clio savaitei už 118 eurų (aišku pribėgs draudimas, degalai ir viršvalandžiai). Bet vykstam 2 poros, tai viskas dalinsis per pusę. Mokėjom iš karto, nes radom, kad jei sumoki iš anksto tai viršvalandžiai 30 eurų, jei moki atvykus 45 eurai.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 08 08, 14:33)
Brrr, kaip nemegstu tokios valakitos  doh.gif

P.s. man tai labai keistai skamba tokie zmoniu samprotavimai, jei jau turejot uz ka nusipirkti bilietus, uzsisakyti viesbuti, tai negi gaila tu 30e uz patoguma  g.gif

mhmm drinks_cheers.gif labai nepatogu

Su tuo p.s. ant manęs bačką stumiat ? Šiaip tai aišku, kad gaila, nes tai yra MANO 30 eur cool.gif Vat už dviejų kambarių apartamentus (nors skrendam tik dviese) sumokėti keliais šimtais brangiau (nei už standartą tam pačiam viešbutyje) buvo negaila. Kiekvienas savaip išprotėjes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 08 08, 14:22)
*Su tuo p.s. ant manęs bačką stumiat ?
** Vat už dviejų kambarių apartamentus (nors skrendam tik dviese) sumokėti keliais šimtais brangiau (nei už standartą tam pačiam viešbutyje) buvo negaila. Kiekvienas savaip išprotėjes  ax.gif

*Jokiu budu niekam netaikau asmeniskai. Turiu omenyje visus tuos paverkslenimus del tu 30e, pasamprotavimus apie nakvynes oro uoste ir t.t.
**Gyventi patogiai ir graziai ir man patinka mirksiukas.gif
Atsakyti