Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Jelenka1 @ 2012 08 06, 14:18)
Aciu drinks_cheers.gif , vis bandau apie kitus metus galvot biggrin.gif mes rytoj i Bulgarija skrendam, lauksiu Jusu atsiiepimu ir ispudziu apie Maljorka smile.gif

joo, jau jums laikas pakeist šalį, pernai buvom Bulgarijoj, atsimenu daug info pateikėt toj temoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 08 06, 15:35)
joo, jau jums laikas pakeist šalį, pernai buvom Bulgarijoj, atsimenu daug info pateikėt toj temoj  4u.gif

vat ir as pagalvojau, kad laikas kest lotuliukas.gif nors Bulgarija isimilejau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenka1: 06 rugpjūčio 2012 - 15:35
Jei kam įdomu - rugsėjo 1-9. Santa Ponsa miestelyje galinga fiesta.. Yra ka tik paskelbta programa.
http://www.seemallor...anta-ponsa.html
Atsakyti
Čia iš www.doyouspain.com auto nuomos sąlygų ištraukiau, gal žinot koks tas ratų sugadinimo/langų išdaužimo mokestis?

On arrival you will be offered optional insurance for damage to wheels/glass/negligence., nes, jei jo nemoki, tai už mažą mašiniuką reik palikt mažiuuuką depozituką...400 euriukų doh.gif

O čia dar kas? Šitas jau turbūt ne optional , o privalomas? g.gif
Damage/Accident Admin Fee: 20EUR.

Vienžo, pigu pigu, bet per kitus galus susirenka smoke.gif

QUOTE(sauto @ 2012 08 06, 21:09)
Jei kam įdomu - rugsėjo 1-9. Santa Ponsa miestelyje galinga fiesta.. Yra ka tik paskelbta programa.
http://www.seemallor...anta-ponsa.html

Dėkui už nuorodą, jau išsiaiškinau, kad sudalyvausim pirmą spalio sekmadienį Juodojo pudingo festivaly cool.gif essen.gif thumbup.gif MB bus devintam danguj, kad saldumynų festivaly sudalyvaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 07 rugpjūčio 2012 - 13:24

O kokia viešojo transporto politika Maljorkoj? Yra tik dienos bilietas ar ir kelių/savaitės? Kiek kainuoja vienkartinis bilietas autobusu, traukinuku?
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2012 08 07, 14:33)
O kokia viešojo transporto politika Maljorkoj? Yra tik dienos bilietas ar ir kelių/savaitės? Kiek kainuoja vienkartinis bilietas autobusu, traukinuku?

jeigu gerai pamenu, Palmoj autobusu vaziuoti vienam kartui ar ne virs 3 Eur. kainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2012 08 07, 14:13)
Čia iš www.doyouspain.com auto nuomos sąlygų ištraukiau, gal žinot koks tas ratų sugadinimo/langų išdaužimo mokestis?

On arrival you will be offered optional insurance for damage to wheels/glass/negligence., nes, jei jo nemoki, tai už mažą mašiniuką reik palikt mažiuuuką depozituką...400 euriukų doh.gif

O čia dar kas? Šitas jau turbūt ne optional , o privalomas?  g.gif
Damage/Accident Admin Fee: 20EUR.

Turbut ne toki maza ta masiniuka issirinkot kad depozitas 400 EUR. Siaip tai idomiai pas juos... Kadangi as rezervuodamasis masina nemaciau to Damage/Accident Admin Fee: 20EUR , pasitikrinau dar karta. Skirtingus Terms and conditions duoda skirtingu klasiu masinoms pvz Audi A1 ir Ford Focus. Ir mano Audi A1 naktinis pasiemimas kainuoja 36 EUR, o Ford Focus 30 EUR. Ar cia del to, kad Doyouspain.com jau iskart zino, kokios nuomos firmos auto siulo, tai atitinkamai ir kainas priderina g.gif

Damage/Accident Admin Fee: 20EUR, mano supratimu, butu imamas, jeigu nutiktu koks nors ivykis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2012 08 07, 14:33)

Viešojo transporto bilietai vienkartiniai, susimoki lipdamas į autobusą. Pvz., iš oro uosto į Palmą ar El Arenalį 2,50 Eur, iš Palmos į El Arenalį 1,50 Eur.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 08 07, 15:01)
Turbut ne toki maza ta masiniuka issirinkot kad depozitas 400 EUR. Siaip tai idomiai pas juos... Kadangi as rezervuodamasis masina nemaciau to Damage/Accident Admin Fee: 20EUR , pasitikrinau dar karta. Skirtingus Terms and conditions duoda skirtingu klasiu masinoms pvz Audi A1 ir Ford Focus. Ir mano Audi A1 naktinis pasiemimas kainuoja 36 EUR, o Ford Focus 30 EUR. Ar cia del to, kad Doyouspain.com jau iskart zino, kokios nuomos firmos auto siulo, tai atitinkamai ir kainas priderina  g.gif

Damage/Accident Admin Fee: 20EUR, mano supratimu, butu imamas, jeigu nutiktu koks nors ivykis  ax.gif

Mažesnio neradau-Smart tipo smile.gif, kitiems auto depozitas 500, 600e cool.gif , jei nedraudi tuo optional draudimu.

QUOTE(Užsispyrusi @ 2012 08 07, 15:12)
Viešojo transporto bilietai vienkartiniai, susimoki lipdamas į autobusą. Pvz., iš oro uosto į Palmą ar El Arenalį 2,50 Eur, iš Palmos į El Arenalį 1,50 Eur.

Autobuse grynais susimokat ir viskas, reik turėt smulkių be grąžos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2012 08 08, 00:52)
Autobuse grynais susimokat ir viskas, reik turėt smulkių be grąžos? rolleyes.gif

Na, stambiu kupiuru neteko duot, kai reikedavo moket kokius 3 Eur, o is 10 ar 20 visada grazos duodavo biggrin.gif
Atsakyti
Parekomenduokit PIGIU nuomos punktu Maljorkoje? 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 08 07, 15:01)

Damage/Accident Admin Fee: 20EUR, mano supratimu, butu imamas, jeigu nutiktu koks nors ivykis  ax.gif

aš irgi taip supratau g.gif

užsirezervavom per juos, bet įdomu, kažko man jie nalabai rimtai atrodo, rašiau laiškus neatrašo , aj, bus kaip bus, užrezervuota ir nieko nekeisiu
Atsakyti