Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(pgituke @ 2012 06 29, 10:38)
greiciausia rolleyes.gif uzsisakem Magalufe vis tik. Ziuresim kaip ten viskas cool.gif

lauksiu info, nes mes ten liepos 21 d. kylam mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusprendėm medaus mėnesį Maljorkoj praleisti wub.gif Bilietukus jau turim, dabar varvinu akis besirinkdama viešbutį, tai oj, sudėtingas reikalas kol kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2012 06 27, 19:46)
thumbup.gif  Nauja temutė  thumbup.gif
.......Ankstesnėj temoj diskutavote dėl bagažo, tai aš labiausiai dėl jo ir pergyvenau, jau buvau paruošusi ką reiktų išmesti  doh.gif , bet mūsų lagaminas svėrė 15,5-16kg (ten taip svarstyklės rodo, tai matomai gaunasi kad to svorio ribose), tai mums liepė nuimti, tai išėmiau tik vyro šortus ir gavosi 15-15,5kg, o rankinių kaip dauguma minėjo niekas nesvėrė  thumbup.gif , nors mūsų viršijo svorį. Šiaip pirmą kart mačiau tokią rankinių bagažų kontrolę  doh.gif , be išimčių liepė kišti lagaminus į rėmus ir be jokio spaudimo, lagaminas turi pats įkristi, o kieno lagaminai netelpa reikia juos priduoti į bagažą ir susimokėti 50eur  doh.gif , tai žinokit daugumos žmonių netilpo, kai kurie verkė, bet jiems ne motais  doh.gif , kas norėjo ir sugebėjo, tai išėmė daiktus ir pradėjo rengtis jais, kiti pasislėpę aplink po megztiniais rankšluosčius vyniojosi, žodžiu kiekvienas pagal išmonę.

na neuprantu žmonių tokių naivių ir naglų doh.gif - na parašyta 10 kg ir išmatavimai, tai ir veškis tiek koks priklauso... kam gudrauti ir sau problemų daryti... doh.gif g.gif o po to skūstis ir dejuoti doh.gif

mūsų vienas lagaminukas toks fainas rankinis, 1 cm storesnis dėl ratukų išlindusių, nes pirkom prieš pat "ateinant" Ryanair, o kitur tinka... na nerizikuojam nei karto ir nesukam galvos dėl bėdų...
taip kad jei kam tokio adrenalino reikia - galbūt, lai... bet.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neiruke @ 2012 06 28, 23:58)
o tai jei minksta tase irgi neleido spaust jos? ar cia tik lagaminus liecia?

Na vies tiek visi kiši - naudojo jėgą, bet pastoviai rėkė Don't push.... na mano vyras tai su jėga bet atrodė kad labai lengvai įdėjo, aš jam liepiau abu dėt, nes aš tai vos pakėliau tą lagaminą smile.gif
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 06 29, 14:54)
na neuprantu žmonių tokių naivių ir naglų  doh.gif  - na parašyta 10 kg ir  išmatavimai, tai ir veškis tiek koks priklauso... kam gudrauti ir sau problemų daryti...  doh.gif  g.gif o po to skūstis ir dejuoti  doh.gif

mūsų vienas lagaminukas toks fainas rankinis, 1 cm storesnis dėl ratukų išlindusių, nes pirkom prieš pat "ateinant" Ryanair, o kitur tinka... na nerizikuojam nei karto ir nesukam galvos dėl bėdų...
taip kad jei kam tokio adrenalino reikia - galbūt, lai... bet....  doh.gif

drinks_cheers.gif yra taisyklės ir reikia jų laikytis, na kaip minėjau aš buvau garantuota kad lagaminai tilps į rėmus, tiesiog šokoladų ir saldainių daug turėjau smile.gif
Atsakyti
Norime ir mes i Maljorka. Dabar bilietu ieskau. Pasidalinkite mintimis, kur geriausiai atostogauti su vaiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivonnna @ 2012 06 30, 15:57)
Norime ir mes i Maljorka. Dabar bilietu ieskau. Pasidalinkite mintimis, kur geriausiai atostogauti su vaiku  4u.gif

Mes ką tik iš Maljorkos 4u.gif 4u.gif Gal jums i Santa Ponca tiktų ?...
Atsakyti
QUOTE(DonaldaB @ 2012 07 01, 20:13)
Mes ką tik iš Maljorkos  4u.gif  4u.gif  Gal jums i Santa Ponca tiktų ?...

prašom pasidalinsite gal kelionės įspūdžiais?
Atsakyti
Cia man toks klausimas kilo: Maljorkoj politiskai korektiskiau palaikyti Katalonija ar Ispanija ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivonnna @ 2012 06 30, 15:57)
Norime ir mes i Maljorka. Dabar bilietu ieskau. Pasidalinkite mintimis, kur geriausiai atostogauti su vaiku  4u.gif

Kiek zinau Alcudia, Playja de Muro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 07 01, 21:35)
Cia man toks klausimas kilo: Maljorkoj politiskai korektiskiau palaikyti Katalonija ar Ispanija ? smile.gif

Jei esat Maljorkoje, ne dalyje tarp Costa Bravos ir Costa Dorados, tai jau gal palaikykit Ispanija biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ivonnna @ 2012 06 30, 14:57)

Mums labai patiko mazas, grazus miestelis Cala D'or ir jo jaukus, nedideli papludymiukai smile.gif

Atsakyti
Sakykite, gal kas skrenda rugseji? Galvoju, bilietus imti dabar ar dar laukti blush2.gif Gal kas papasakotu, kiek kainavo bilietai ir kiek viesbutis?
Aciu uz nurodytus miestukus - i juos kol kas ir dairausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivonnna @ 2012 07 02, 00:34)
Sakykite, gal kas skrenda rugseji? Galvoju, bilietus imti dabar ar dar laukti  blush2.gif  Gal kas papasakotu, kiek kainavo bilietai ir kiek viesbutis?
Aciu uz nurodytus miestukus - i juos kol kas ir dairausi  4u.gif

Mes skrisim rugsėjį. Bilietai pirkom po 450 litų žmogui į abi puses. Po pirkimo mačiau dar kelioliką litų pigesnius.
Viešbutį kaip ir pasirinkom. Tik dar svarstom, kokį numerį pasilikt ax.gif Esam užsirezervavę savaitei ir dvivietį standartą (už 1800 Lt), ir dviejų kambarių apartamentus (už 2000 Lt), linkstam prie antro varianto. Abu su AI. Kad jau tik dviese skrendam ir numatę kasdien važinėtis, tai viešbučiui didelių reikalavimų nekėlėm, svarbu tik kad būtu ramioj vietoj: ne tie metai, kad šalia diskotekos miegot blush2.gif
Atsakyti