Mergaitės, o kiek spf ėmėt/imsit apsaugai nuo saulės?
O dėl maitinimo galvoju gal užteks tik pusryčių, kad nereikėtu alkt kol susirasi kur užkąst , o vat dėl vakarienės...hmmm... Idomu iki kada ji yra tiekiama?
QUOTE(neiruke @ 2012 07 19, 09:09)
jo, man tai neatostogos jei reikia maistu rupintis ka paciai ir ka vyrui paduot,maloniausios atostogos kai valgyt paruosta, ateini ir pavalgai super dalykas
Papildyta:
QUOTE(Russell @ 2012 07 19, 09:46)
man irgi toks klausimas iskiles. Turiu 15 ir meginuku po 30. Na nesu visai balta, spejau ir cia idegti dar po saules pasiemiau.
QUOTE(Samta0204 @ 2012 07 18, 23:55)
Cia privalomas ar papildomas draudimas, kad nebutu francizes ?
5,95e yra comfort draudimas. Juo draustis neprivaloma, bet tokiu atveju jusu kreditineje bus uzsaldyta berods 600e (priklauso nuo masinos) suma.
QUOTE(neiruke @ 2012 07 19, 08:09)
jo, man tai neatostogos jei reikia maistu rupintis ka paciai ir ka vyrui paduot,maloniausios atostogos kai valgyt paruosta, ateini ir pavalgai super dalykas
Todel man atostogos europoje tik su HB, o kokiame Egipte ar Turkijoje su UAI
QUOTE(Russell @ 2012 07 19, 08:46)
As emiau 20spf man uzteko, bet as nesu baltaode ir dar nuo kanaru buvo likes idegis. Vaikams emiau 50spf.
O dėl maitinimo galvoju gal užteks tik pusryčių, kad nereikėtu alkt kol susirasi kur užkąst , o vat dėl vakarienės...hmmm... Idomu iki kada ji yra tiekiama?
Sau veidui ir vaikams imu 30-45SPF, kūnui pradžiai apie 15-20, po to simbolinius 6-8SPF tepliojuosi. Priklauso nuo jūsų gymio, odos tamsumo.
Kiek turėjom (su SB ar drauge) HB, tiek vėluodavom ar visai nevarydavom vakarienės, nes vis kur nuklysdavo, nusibastydavom, laikas per atostogas neegzistuoja, mėgstam kuo mažiau prisirišę būt, jei jau be vaikų traukiam atostogaut.
Idomu iki kada ji yra tiekiama?
Daugumoje viesbuciu vakariene tiekiama iki 22val.
Mums vis "nenuskildavo", taip ilgai netiekdavo. Tiesa, tai buvo ne Maljorkoj.
QUOTE(Russell @ 2012 07 19, 09:46)
Pas mus vakarienė tiekdavo iki 22 val. Bet dar nuo 23 val būdavo naktipiečiai. Tai mes kai keliaudavom su mašina, kažkaip kelias dienas vis nepavalgydavom , nes vis nerasdavom kokio normalaus kabako. Labai nustebom, kad Maljorkoj dominuoja picos. Nu žinote man norisi kažko tokio ten paragauti. O jie picos da picos. Tai kažkaip nepataikėm mes skaniai pabvalgyti, o viešbuty buvo 100 kart skanesnis maistas, tikrai. Paelle valgėm restorane, uoste, ir taip nusivyliau, nes viešbuty kasdieną skanesnę duodavo.
Tai tie naktipiečiai taip į temą būdavo grįžus po visos dienos.
QUOTE(Hippie @ 2012 07 19, 12:16)
Mums vis "nenuskildavo", taip ilgai netiekdavo. Tiesa, tai buvo ne Maljorkoj.
Mums atvirksciai visur vakariene budavo iki 22val., isskyrus Maljorka, joje baigdavosi 21val.
QUOTE(Sigitano @ 2012 07 19, 12:57)
Labai nustebom, kad Maljorkoj dominuoja picos.
, autentiskumo labai pasigedau. Lyginant su Kanarais, tai Maljorkoje rasti kazka autentisko ir skanaus labai sunku
QUOTE(Sigitano @ 2012 07 19, 12:57)
Pas mus vakarienė tiekdavo iki 22 val. Bet dar nuo 23 val būdavo naktipiečiai. Tai mes kai keliaudavom su mašina, kažkaip kelias dienas vis nepavalgydavom , nes vis nerasdavom kokio normalaus kabako. Labai nustebom, kad Maljorkoj dominuoja picos. Nu žinote man norisi kažko tokio ten paragauti. O jie picos da picos. Tai kažkaip nepataikėm mes skaniai pabvalgyti, o viešbuty buvo 100 kart skanesnis maistas, tikrai. Paelle valgėm restorane, uoste, ir taip nusivyliau, nes viešbuty kasdieną skanesnę duodavo.
Kokiam čia viežbūtį ir naktipiečius duodavo?
O kaip kainos? Kiek skaičiau, tai jei ekonomiškai važiuoji per dažnai kavinėse ir nepavalgysi
Del bilietu is ryanair tai zinokit kainos keiciasi labai idomiai. Tarkim as pvz koki menesi kasdien ziurejau bilietu kainas ryanaire,visa menesi buvo mazdaug tos pacios,kai viena diena staigiai atpigo nuo 1800lt iki 1200lt dviems zmonems. Dar girdejau gandu kad nakti atsiranda pigiu bilietu-bet pati nebandziau,nes jau bilietukai pas mane
Beje,aciu visoms kurios atsake i mano klausima del a2btransfers:)
P.S,gal kas zino kokie orai buna maljorkoje rugpjucio vidury-pabaigoje? tiksliau 14d-28d
Beje,aciu visoms kurios atsake i mano klausima del a2btransfers:)
P.S,gal kas zino kokie orai buna maljorkoje rugpjucio vidury-pabaigoje? tiksliau 14d-28d
QUOTE(NNNNNN1 @ 2012 07 19, 15:00)
Maljorka, tai ne Lietuva. Ten dar ir spali orai buna puikus, o vasaros menesiais, net klausimu neturetu kilti