Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Atlantida* @ 2012 07 18, 17:34)
Sveikos, mergaitės,

į Maljorką skrendam dviese 08.14-23 dienomis.
Mes ėmė vieną reg. bagažą tik parskrendant atgalios. Į priekį užteks abiems po rankinį bagažą.

Laiko neturiu sužiūrėti lankomų vietų ir pan.. teks atsiprintinti daug daug medžiagos ir studijuoti lėktuve. smile.gif Darbais užvertė, bet niekis.

Svarbu rasti auto nuomai ir kur gyventi.. bet kainos viešbučių..  doh.gif  doh.gif  nėra ko norėti... kokiu mėnesiu mes važiuojam... ech.. rugpjūtis, bet kitaip neišeina...
doh.gif

merginos, jei užmatysit, kur geras apgyvendinimo kainas, mano minėtomis dienomis, šaukit..  bigsmile.gif norėtųsi žmogui į 700 lt tilpti, bet kažin ar įmanoma.  verysad.gif

zinok, viesbuciai dar dar. bet vat tarkim lektuvo bilietai nesuprasi nuo ko priklauso. rugseji ziurinejau - tai aukstesnes kainos nei rugpjuti... unsure.gif

as ir db pagalvojau ka nereikia man dar papildomu 10kg. mane neramina tik buteliuku turinys... na su sampunu gal dar dar, bet visi kremai pries ir po... et... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2012 07 18, 19:25)
as ir db pagalvojau ka nereikia man dar papildomu 10kg. mane neramina tik buteliuku turinys... na su  sampunu gal dar dar, bet visi kremai pries ir po... et... unsure.gif

Yra kremu pries ir po, sampunu ir kondicionieriu ivairiomis pakuotemis iki 100ml. Jei jau reikia tik tu, kuriuos turi, nusipirk kelioniniu buteliuku ir persipilk. Jei tik tokia problema kaip skysciai, tai reg. bagazo tikrai nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 18 liepos 2012 - 19:34
O jei negaila pinigu reg.bagazui tik del to, tai geriau vietoj jo ten nuvykusi viska nusipirk - nereikes tasytis su bagazu. O vaziuojant namo viska paliksi. Nuostoliu kaip ir nebus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 07 18, 19:04)
Jei is cia rezervavot, tai para bus 5,95e draudimas.

Kokios cia atostogos, jei valgyt reiks gamintis  g.gif

Tai čia daug ar ne? cool.gif Ne, dar nerezervavom, dar daug laiko.

Tai nereiškia, kad visą dieną gaminsiu, juk pilna kabokėlių, tavernų, restoranėlių ir pan, wink.gif Be to man patinka gaminti wub.gif , man tai kaip kūryba, galiu greitai ir skaniai wink.gif , o ypač, kai tai reikia padaryt 2, o ne 5 žmonėms biggrin.gif Vienas iš kelionių malonumų-nauji kvapai, spalvos, skoniai (tiesiogine prasme irgi smile.gif ), ragaujam vietinį maistą, ieškom vietinių pamėgtų kabokėlių, vyninamės, valgyt tik viešbuty-ne mums-papusryčiaujam ir į kelią smile.gif , niu gal kokią vakarienę susikurbsim kartą kitą patys....Uch, jau noriu atostogų rolleyes.gif

Su vaikais buvom, tai ėmėm AI, nes ten jau nebuvo laiko gurmanizmams laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2012 07 18, 20:08)
Tai čia daug ar ne?
ragaujam vietinį maistą, ieškom vietinių pamėgtų kabokėlių, vyninamės, valgyt tik viešbuty-ne mums-papusryčiaujam ir į kelią smile.gif

Man tai ne, o pagal jusu priestaringus pasisakymus, sunku spresti kaip jums biggrin.gif

Mes irgi papusryciaujam i ir kelia, bet pusryciai ir vakariene, man patogiausia, kai buna viesbutyje. Pietus, taip, tik mazu miesteliu kavinukese, kurias rekomenduoja vietiniai. Ir jokiu budu ne kokie nors hamburgeriai, kas labai populiaru Maljorkoje doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 18 liepos 2012 - 20:26
Apie nakvynę + HB už 700 lt nėra ko ir besvajoti rugpjūtį. smile.gif
Tinka ir be maitinimo, ne bėda..

Bilietai gavosi po 620 lt (įeina 0,5 bagažo registruoto) smile.gif t.y. pirkom tik atgalios 1 reg. bagažą dviems. Aij, vis tiek norisi parsivežti kažką skysto ir šiaip lauktuvių. smile.gif Dėl artimųjų.. negi gaila... pati važiuoju pasižiūrėti, papramogauti, pailsėti, tai bent lauktuvėmis ir foto pradžiuginu namiškius. bigsmile.gif

Kur man rasti Udriaus rekomenduotus viešbučius.
Kol kas ieškau per hotelcombined.com, bet kainos kosmosas... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida* @ 2012 07 18, 20:26)

Kur man rasti Udriaus rekomenduotus viešbučius.

Parasyk Udriui az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 07 18, 20:14)
Man tai ne, o pagal jusu priestaringus pasisakymus, sunku spresti kaip jums  biggrin.gif

Tai ir klausiau tik jūsų nuomonės, už mane ir nereikia spręst 4u.gif Aš ne kategoriška, elgiuosi pagal situaciją, ne visada stereotipiškai ar kaip to tikisi aplinkiniai wink.gif - pagal savo nuotaiką ir poreikius, tiesiog dabar renku informaciją ir kitų nuomones skaitau, kad po to galėčiau padaryti savo išvadas ir keliauti kaip man smagiausia ir tinkamiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Russell @ 2012 07 18, 14:16)
O Jūs maitinimą ėmėt viežbutyje?

Idomu ką labiau verta imti... ar pusryčius, ar pusryčius ir vakarienę, ar išvis maitinimo neimti?smile.gif

mes imam HB, karsta bus, tikrai nesinores tiek valgyti, o be to nebusim priristi prie viesbucio.
Atsakyti
Gal kas skrenda liepos 24 diena? ax.gif ir gyvens CAN PICAFORT miestelyje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 07 18, 20:04)

Cia privalomas ar papildomas draudimas, kad nebutu francizes ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 07 18, 20:04)

jo, man tai neatostogos jei reikia maistu rupintis ka paciai ir ka vyrui paduot,maloniausios atostogos kai valgyt paruosta, ateini ir pavalgai lotuliukas.gif super dalykas lotuliukas.gif
Atsakyti