Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(rutuliukass @ 2012 07 18, 12:11)
Mes važiavom, bet kad jie ten visi lyg vienodi važinėja. Bet dabar jau nevažiuočiau antrą kartą, tik kelios vietos sudomino, todėl ten ir išlipo, daugelis sustojimų, ypač patys pirmi viens nuo kito juokingu atstumu nutolę, per kelias minutes pasiekiami pėstute. Iki pilies arba kam reikia Porto Pi shopping'o autobusu paprasčiausiai nuvažiuoti galima. Žodžiu, aš tai nusivyliau.
Papildyta:

Taip, patiem pigiau važiuot,nei transferį imt. Mūsų viešbuį naktis 90 eurų, o pernakvojom už 50 neblogam vietoj, tai su visuom sutaupėm nemažai. Kam mokėt tuos 90 eurų, juk nei pietų tą dieną valgėm,nei vakarienės. Skridom su Ryanair, daiktų turėjom po mažą lagaminą, todėl jokio vargo.
Žinoma, jeigu būtume su vaikais, tokio varianto nesirinktume. Bet mums dviems jis pasiteisino 100 proc.

Mes viesbuty uzsakem 7 dienom o maitinima (tiesia per viesbuti) tik 6 d., tai yra nuo kito vakaro, nes tikrai pusryciam anksti keltis po naktines keliones nesinores 4u.gif viesbutis club Martha's Cala d'or kainavo 940 lt - keturiems 1 miegamojo apartamentai + maitinimas HB 750 lt 6 d. seimai. Bendrai apie 1700lt savaitei, tame tarpe uz ta nepilna nakti maziau ne 40eur seimai, ir jokiu persikraustymu. Ta pats viesbutukas su maitinimu kartu buvo siulomas 680-750 svaru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2012 07 18, 11:40)
viesbutis club Martha's  Cala d'or  kainavo 940 lt - keturiems  1 miegamojo apartamentai + maitinimas HB 750 lt 6 d. seimai.

Mes ir tame paciame gyvenom, uzsisakinejome tiesiogiai per viesbucio tinklalapi su 20% nuolaida smile.gif. Tik maitinima emem visom dienom, tai nakti atvyke, apartamentuose radom vakariene.
Atsakyti
jei be vaiku skrendat tai neisivaizduoju ko ten tiek reikia prisikraut kad 15 kg dar registruota imti, nes vien rankiniui 10 kg duoda, tai man buvo sociai sociai, aisku vienas minusas del lauktuviu, smulkmenas tetilpo ir tiek, bet is kitos puses pasiteisinimas geras visiems kad be bagazo skridom tai ir lauktuves kuklios, nes jei imti registruota ta bagaza vel 200lt kazkas plius dar lauktuvem apie 300lt iseina, tai galima ir sutaupyti wink.gif kas megsta taupyt lotuliukas.gif

i tase dediesi kasdien kad butu po nauja ruba (jie gi lengvuciai), viena siltesni (bet ji gali apsirenkt ir nedet i tase kai tikrina, viena pora batu pakaitiniu(nu jie apie 1kggali svert). maudimukas, skraiste didele vietoj ranksluoscio. ir buteliuku kompanija(leistina iki 1kg),psio.jei virsiji svori, tai toki fotika jei nedidukas dediesi i kisese (jei didesnes kisenes, gali dar koki didesni daikta detis, nes kas kisenese to nesveria, t.y. nesumuojamas prie bendro svorio). isvis griztant tik dydi ziurejo, o niekur nesvere nei vieno, -- nustebau delto.
Atsakyti
QUOTE(neiruke @ 2012 07 18, 13:19)
jei be vaiku skrendat tai neisivaizduoju ko ten tiek reikia prisikraut kad 15 kg dar registruota imti, nes vien rankiniui 10 kg duoda, tai man buvo sociai sociai, aisku vienas minusas del lauktuviu, smulkmenas tetilpo ir tiek, bet is kitos puses pasiteisinimas geras visiems kad be bagazo skridom tai ir lauktuves kuklios, nes jei imti registruota ta bagaza vel 200lt kazkas plius dar lauktuvem apie 300lt iseina, tai galima ir sutaupyti wink.gif kas megsta taupyt  lotuliukas.gif

i tase dediesi kasdien kad butu po nauja ruba (jie gi lengvuciai), viena siltesni (bet ji gali apsirenkt ir nedet i tase kai tikrina, viena pora batu pakaitiniu(nu jie apie 1kggali svert). maudimukas, skraiste didele vietoj ranksluoscio. ir buteliuku kompanija(leistina iki 1kg),psio.jei virsiji svori, tai toki fotika jei nedidukas dediesi i kisese (jei didesnes kisenes, gali dar koki didesni daikta detis, nes kas kisenese to nesveria, t.y. nesumuojamas prie bendro svorio). isvis griztant tik dydi ziurejo, o niekur nesvere nei vieno, -- nustebau delto.

Nu mes tai su vaikais vaziuojam. Bet kaip ir sakiau, kiekvienam savo, vieni vienaip megsta keliauti, kiti kitaip.
Mano pvz koja yra labai pretenzinga, man neuztenka su viena pora avalynes atostogauti smile.gif
Atsakyti
O Jūs maitinimą ėmėt viežbutyje?

Idomu ką labiau verta imti... ar pusryčius, ar pusryčius ir vakarienę, ar išvis maitinimo neimti?smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2012 07 18, 13:12)
Nu mes tai su vaikais vaziuojam.

Kai vaikai buvo pampersiniai, tikrai imdavom reg. bagaza. Dabar jau bernai, savo daiktus patys pasinesa,, o kiek jiems ju ir tereikia, todel, jei tik imanoma reg. stengiames isvengti biggrin.gif

QUOTE(Russell @ 2012 07 18, 13:16)
O Jūs maitinimą ėmėt viežbutyje?

As tik uz HB smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natos @ 2012 07 18, 10:14)
Papildyta:
Jo bagaza irgi sveria  smile.gif
Tai tik registruota pasveria, kai priduodi, o rankinio tai niekada. Tik mano rankini sveria, nes registruoto bagazo neturiu.

Teko labai daug keliati su ryainier, jiems nesvarbu turi registruota ar ne smile.gif jie nori sveria rankini, nori ne smile.gif nori liepia kisti i matavimo deze, nori ne smile.gif cia prikauso nuo darbuotoju nuotaikos, nuo kiek jie veluoja ir t.t. smile.gif bet paskutiniu metu geriau su ryainier nejuokauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte83 @ 2012 07 18, 15:47)
Teko labai daug keliati su ryainier, jiems nesvarbu turi registruota ar ne smile.gif jie nori sveria rankini, nori ne smile.gif nori liepia kisti i matavimo deze, nori ne smile.gif cia prikauso nuo darbuotoju nuotaikos, nuo kiek  jie veluoja ir t.t. smile.gif bet paskutiniu metu geriau su ryainier nejuokauti smile.gif

Mums į priekį skrendant ir matavo ir svėrė visų. O atgal tik matavo, svarstyklių net nepastebėjau,kad būtų.
Atsakyti
QUOTE(gintaryte83 @ 2012 07 18, 15:47)
Teko labai daug keliati su ryainier, jiems nesvarbu turi registruota ar ne smile.gif jie nori sveria rankini, nori ne smile.gif nori liepia kisti i matavimo deze, nori ne smile.gif cia prikauso nuo darbuotoju nuotaikos, nuo kiek  jie veluoja ir t.t. smile.gif bet paskutiniu metu geriau su ryainier nejuokauti smile.gif

jo jie jei veluoja tai taip gali uzsirauti jei neatitinki ju reikalavimu,geriau buti paklusniems lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,

į Maljorką skrendam dviese 08.14-23 dienomis.
Mes ėmė vieną reg. bagažą tik parskrendant atgalios. Į priekį užteks abiems po rankinį bagažą.

Laiko neturiu sužiūrėti lankomų vietų ir pan.. teks atsiprintinti daug daug medžiagos ir studijuoti lėktuve. smile.gif Darbais užvertė, bet niekis.

Svarbu rasti auto nuomai ir kur gyventi.. bet kainos viešbučių.. doh.gif doh.gif nėra ko norėti... kokiu mėnesiu mes važiuojam... ech.. rugpjūtis, bet kitaip neišeina...
doh.gif

merginos, jei užmatysit, kur geras apgyvendinimo kainas, mano minėtomis dienomis, šaukit.. bigsmile.gif norėtųsi žmogui į 700 lt tilpti, bet kažin ar įmanoma. verysad.gif
Atsakyti
Ar susikalbėsim visur angliškai? Nes Maltoj jokių problemų nebuvo, nes buvus UK kolonija atrodo, tai nuo mažo iki seno kalbėjo angliškai, nors valstybinė ir maltiečių smile.gif

QUOTE(taša @ 2012 07 18, 08:17)
kurios keliauja tarkim be vaiku- ar  imate papildoma bagaza? (ir  kiek Ryanairo  kainuoja?)

Keliausim be vaikų, bet jie yra TRYS, tai vien lauktuvėms mums reiks to bagažo biggrin.gif Jau nekalbu apie butelines lauktuves juos saugantiems tėvukams ir vynus sau ax.gif Be to, jei jau imu bagažą, tai ir avalynės pasiimsiu kiek man reikia brunette.gif ir rankšluostį didelį, nes į jokią didelę Į priekį keliaus maistas koks skanesnis ar mandresnis, nes maisto neužsisakom nes keliaujam vyro jubiliejaus švęst alc.gif O bagažo 15kg -114lt. 4u.gif , kas tas yra ant dviejų žmonių, juk ATOSTOGOS irnesakyk.gif

QUOTE(taša @ 2012 07 18, 09:18)
Bet ar KAS NORS emete papildoma bagaza?[/b] ar sakot neapsimoka?..

Vertėjo ar ne galėsiu pasakyt dar negreit, bet ilgai apie tai galvojau ir mūsų situacijoje nutariau pasiimt. Jei būtų eilinė kelionė, tai tikriausiai studentiškai į viską pažiūrėtumėm rolleyes.gif Šiuo atveju galimybes prisitaikysim prie poreikių hihihi.gif Avalynė, skysčiai (kosmetika), drabužiai, maistas, fotoaparatas, kompas, navigacija, šiltesnis drabužėlis (bus spalis), lauktuvės.

QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 07 18, 09:31)
Aš dažniausiai imu papildomą, nes rūbus sutalpinti įmanoma, bet su visais skysčiais jau žymiai sudėtingiau sutilpti. Plius dar jei norisi parvežti lauktuvėms kažką, kas ribojama rankiniame bagaže

drinks_cheers.gif

QUOTE(Elvita @ 2012 07 18, 10:06)
Sala tikrai nedidele, mano patarimas - vienas viesbutis smile.gif

Priklauso nuo autonuomos. Kiek pamenu, jus ten kazkokia mazyte masinyte ziurejotes, tai tokioms nuo 4,95 ir 5,95e draudimas. Ir dar plius mokestis uz pilna degalu baka 

Aš irgi prie tokio varianto palinkau, aplėksim mašiniuku, dviračiais, traukinukais, autobusais, jei reiks smile.gif

Tai nedaug, liuks. Kuras-kas be ko.

QUOTE(rutuliukass @ 2012 07 18, 11:11)
Mes važiavom, bet kad jie ten visi lyg vienodi važinėja. Bet dabar jau nevažiuočiau antrą kartą,
Iki pilies arba kam reikia Porto Pi shopping'o autobusu paprasčiausiai nuvažiuoti galima. Žodžiu, aš tai nusivyliau.

Gerai, kad patarėt, lėksim dviračiais tada, reiks iš interneto pasirašyt tuos hop off'us ir apvažiuot ax.gif

O iš kur, kaip ir kiek tas Porto Pi apsipirkimo autobusiukas važinėja?

QUOTE(neiruke @ 2012 07 18, 12:19)
jei be vaiku skrendat tai neisivaizduoju ko ten tiek reikia prisikraut kad 15 kg dar registruota imti, nes vien rankiniui 10 kg duoda, tai man buvo sociai sociai, aisku vienas minusas del lauktuviu, smulkmenas tetilpo ir tiek, bet is kitos puses pasiteisinimas geras visiems kad be bagazo skridom tai ir lauktuves kuklios,

nes jei imti registruota ta bagaza vel 200lt kazkas plius dar lauktuvem apie 300lt iseina, tai galima ir sutaupyti

toki fotika jei nedidukas dediesi i kisese

Be vaikų, bet jie niekur nedingsta, lauktuvių visiems trims reiks cool.gif

Mums registruotas 114lt. kainavo g.gif O lauktuvėms teks mažiau taupyt, kad sąžinę nuramint, kad be savo turtelių skrendam ax.gif , tai šioj vietoj apie taupymą nėr kalbos.
Papildyta:
QUOTE(Atlantida* @ 2012 07 18, 17:34)
Svarbu rasti auto nuomai

merginos, jei užmatysit, kur geras apgyvendinimo kainas, mano minėtomis dienomis, šaukit..  bigsmile.gif norėtųsi žmogui į 700 lt tilpti, bet kažin ar įmanoma.  verysad.gif

www.doyouspain.com geras variantas 4u.gif

Žiūrint ko ieškot-BB, HB, AI ar be maitinimo, prabangos ar tik vietos pernakvot ir pan. wink.gif Mes be maitinimo rezervavom 10d. dviems už 772lt. wink.gif Ir čia per booking.com, o jei dar pažvejot Udriaus rekomenduotose, tai ir pigiau ir geriau rastumėt turbūt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2012 07 18, 18:58)
www.doyouspain.com geras variantas 4u.gif

Mes be maitinimo rezervavom 10d. dviems už 772lt. wink.gif

Jei is cia rezervavot, tai para bus 5,95e draudimas.

Kokios cia atostogos, jei valgyt reiks gamintis g.gif
Atsakyti