Ar susikalbėsim visur angliškai? Nes Maltoj jokių problemų nebuvo, nes buvus UK kolonija atrodo, tai nuo mažo iki seno kalbėjo angliškai, nors valstybinė ir maltiečių
QUOTE(taša @ 2012 07 18, 08:17)
kurios keliauja tarkim be vaiku- ar imate papildoma bagaza? (ir kiek Ryanairo kainuoja?)
Keliausim be vaikų, bet jie yra TRYS, tai vien lauktuvėms mums reiks to bagažo
Jau nekalbu apie butelines lauktuves juos saugantiems tėvukams ir vynus sau
Be to, jei jau imu bagažą, tai ir avalynės pasiimsiu kiek man reikia
ir rankšluostį didelį, nes į jokią didelę Į priekį keliaus maistas koks skanesnis ar mandresnis, nes maisto neužsisakom nes keliaujam vyro jubiliejaus švęst
O bagažo 15kg -114lt.
, kas tas yra ant dviejų žmonių, juk ATOSTOGOS
QUOTE(taša @ 2012 07 18, 09:18)
Bet ar KAS NORS emete papildoma bagaza?[/b] ar sakot neapsimoka?..
Vertėjo ar ne galėsiu pasakyt dar negreit, bet ilgai apie tai galvojau ir mūsų situacijoje nutariau pasiimt. Jei būtų eilinė kelionė, tai tikriausiai studentiškai į viską pažiūrėtumėm
Šiuo atveju galimybes prisitaikysim prie poreikių
Avalynė, skysčiai (kosmetika), drabužiai, maistas, fotoaparatas, kompas, navigacija, šiltesnis drabužėlis (bus spalis), lauktuvės.
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 07 18, 09:31)
Aš dažniausiai imu papildomą, nes rūbus sutalpinti įmanoma, bet su visais skysčiais jau žymiai sudėtingiau sutilpti. Plius dar jei norisi parvežti lauktuvėms kažką, kas ribojama rankiniame bagaže
QUOTE(Elvita @ 2012 07 18, 10:06)
Sala tikrai nedidele, mano patarimas - vienas viesbutis
Priklauso nuo autonuomos. Kiek pamenu, jus ten kazkokia mazyte masinyte ziurejotes, tai tokioms nuo 4,95 ir 5,95e draudimas. Ir dar plius mokestis uz pilna degalu baka
Aš irgi prie tokio varianto palinkau, aplėksim mašiniuku, dviračiais, traukinukais, autobusais, jei reiks
Tai nedaug, liuks. Kuras-kas be ko.
QUOTE(rutuliukass @ 2012 07 18, 11:11)
Mes važiavom, bet kad jie ten visi lyg vienodi važinėja. Bet dabar jau nevažiuočiau antrą kartą,
Iki pilies arba kam reikia Porto Pi shopping'o autobusu paprasčiausiai nuvažiuoti galima. Žodžiu, aš tai nusivyliau.
Gerai, kad patarėt, lėksim dviračiais tada, reiks iš interneto pasirašyt tuos hop off'us ir apvažiuot
O iš kur, kaip ir kiek tas Porto Pi apsipirkimo autobusiukas važinėja?
QUOTE(neiruke @ 2012 07 18, 12:19)
jei be vaiku skrendat tai neisivaizduoju ko ten tiek reikia prisikraut kad 15 kg dar registruota imti, nes vien rankiniui 10 kg duoda, tai man buvo sociai sociai, aisku vienas minusas del lauktuviu, smulkmenas tetilpo ir tiek, bet is kitos puses pasiteisinimas geras visiems kad be bagazo skridom tai ir lauktuves kuklios,
nes jei imti registruota ta bagaza vel 200lt kazkas plius dar lauktuvem apie 300lt iseina, tai galima ir sutaupyti
toki fotika jei nedidukas dediesi i kisese
Be vaikų, bet jie niekur nedingsta, lauktuvių visiems trims reiks
Mums registruotas 114lt. kainavo
O lauktuvėms teks mažiau taupyt, kad sąžinę nuramint, kad be savo turtelių skrendam
, tai šioj vietoj apie taupymą nėr kalbos.
Papildyta:
QUOTE(Atlantida* @ 2012 07 18, 17:34)
Svarbu rasti auto nuomai
merginos, jei užmatysit, kur geras apgyvendinimo kainas, mano minėtomis dienomis, šaukit..
norėtųsi žmogui į 700 lt tilpti, bet kažin ar įmanoma.
www.doyouspain.com geras variantas
Žiūrint ko ieškot-BB, HB, AI ar be maitinimo, prabangos ar tik vietos pernakvot ir pan.
Mes be maitinimo rezervavom 10d. dviems už 772lt.
Ir čia per booking.com, o jei dar pažvejot Udriaus rekomenduotose, tai ir pigiau ir geriau rastumėt turbūt