Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Elvita @ 2012 07 17, 15:27)
Ne, as pirkau zemelapi LT, tai jame viskas smulkiai pazymeta. Bet ir musu Garmin navigacijoje buvo suzymeta labai daug lankytinu objektu, paziurekit savo GPS.

Kazkas minejo, kad galima ju ir pacioje Maljorkoje galima isigyti ir net duoda nemokamai kai masina nuomuojiesi. Idomu ar jie vienodai issamus? Kur pirkote LT?
Atsakyti
QUOTE(GudriLapė @ 2012 07 17, 14:41)
Kazkas minejo, kad galima ju ir pacioje Maljorkoje galima isigyti ir net duoda nemokamai kai masina nuomuojiesi. Idomu ar jie vienodai issamus? Kur pirkote LT?

Manau, kad neblogi zemelapiai ir Maljorkoje, bet as megstu viska susizymeti namuose tiek zemelapyje, tiek navigacijoje, todel perku juos CIA mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 07 17, 15:44)
Manau, kad neblogi zemelapiai ir Maljorkoje, bet as megstu viska susizymeti namuose tiek zemelapyje, tiek navigacijoje, todel perku juos CIA mirksiukas.gif

ačiū už info 4u.gif reikės nulėkti į šią parduotuvę smile.gif kiek mačiau kaina 8 lt, pagaminta Vokietijoje, tai kalba bus vokiečių/anglų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GudriLapė @ 2012 07 17, 15:30)
ačiū už info 4u.gif reikės nulėkti į šią parduotuvę smile.gif kiek mačiau kaina 8 lt, pagaminta Vokietijoje, tai kalba bus vokiečių/anglų?  g.gif

Neziurejau, kokie po 8lt, mano kainavo 29lt ir kalba buvo, anglu, ispanu ir vokieciu.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 07 17, 16:40)
Neziurejau, kokie po 8lt, mano kainavo 29lt ir kalba buvo, anglu, ispanu ir vokieciu.

klaidą įvėliau blush2.gif 28 lt... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 07 17, 15:21)

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GudriLapė @ 2012 07 17, 15:42)
klaidą įvėliau blush2.gif  28 lt...  biggrin.gif

drinks_cheers.gif , gal ir 28lt 4u.gif Mano toks: user posted image
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2012 07 17, 11:40)
merginos, dar noriu pasiteiraut
daugelis ima po kelis viesbucius, ir kas karta nakvoja kitur. kokia jusu patirtis?
ar zymiai patogiau/greiciau taip keliauti?
planuojam vykti savaitelei, tai butu pirma kelione, todel norisi apziuret daug, bet kadangi nesam patyre savarankiskai taip keliaut - tai manau is kailio nesinersim visko pamatyt. mazdaug jau susideliojau ka noriu pamatyti, aciu jums ir visiem fotoreportazams kuriuos radau SM  drinks_cheers.gif  4u.gif

o jei likti vienam viesbuty ir keliauti kas karta griztant 'namo', tai kurioj mazdau pusei geriau tureti tuos namus kad strategiskai butu patogu aplankyti kuo daugiau vietu(proto ribose)? ( i kalnus labai nelysim, nors yra numatyta viena vietele)
todel svarstau apie pietine / rytine pakrente
4u.gif

nu kaip tik graziausios vietos kalnuose, o ne lygose, aisku pati krantine irgi grazi, bet ji visur panasiai vienoda, ar vienas ar kitas papludimys.
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 07 17, 15:27)
Zinokit, as sakau is savo patirties, kad geriau gyventi viename viesbutyje ir vazineti aplink sala. Nes, jus turesit tik savaite, tas daiktu susidejimas-issideliojimas, check in-check out viesbuciuose, jums surys puse atostogu laiko, o pigiau tikrai nebus, nei vazineti po sala pirmyn-atgal. Mes pernai atostogavom 3  kanaru salose po 5-7 dienas, aisku, salos skitingos, neturejom kitos iseities, kaip gyventi skirtinguose viesbuciuose, bet patikekit, tos visos proceduros kurias minejau, nu nera blogiau  doh.gif

tikrai geriau vienam viesbuty, nei po visus plaktis, nes labai daug laiko atima prie chekinimai, buna autika kad uzves zmoniu, tai gali uzsirauti ant dideles eiles, o ten visas dienas ieskoti kur pernakvoti irgi nepoilsis, o visa kelia ieskojimas. kadangi ten atsmunai salos mazoki, tai tikrai verciau pavazineti i ta pati viesbutuka..
Atsakyti
Sveikos:)

Nusipirkom skrydi rugpjucio 14d,busim maljorkoj dvi savaites. Dabar iskilo man toks klausimas,atskrendam 23:55,ar tas a2btransfers isvezioja po viesbucius ir nakti?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 07 17, 16:52)
drinks_cheers.gif , gal ir 28lt  4u.gif Mano toks:

tai matyt tas pats, tik virselis kitas smile.gif

QUOTE(NNNNNN1 @ 2012 07 17, 17:55)
Sveikos:)

Nusipirkom skrydi rugpjucio 14d,busim maljorkoj dvi savaites. Dabar iskilo man toks klausimas,atskrendam 23:55,ar tas a2btransfers isvezioja po viesbucius ir nakti?

veza, mes irgi taip vaziuosim.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 07 17, 09:28)
Jus nesupykit, zinoma, bet keistai atrodo jusu paklausimas  biggrin.gif 70e jums gaila taip, kad net pasiryze miegoti oro uoste, o klausiate Moet sampo kainos  g.gif
Jo kainos Maljorkoje nezinau, man labai skanus Cava sampanizuoti vynai ir normali naktis viesbutyje  4u.gif Bet, jei jums kartais tiktu Cava sampas, tai normalus butelis kainuoja 7e, o 3 maziukai 6e.
Serano kumpis pakuotese nuo 5e.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pritariu... na taupyti gal ir reikia, bet.... lotuliukas.gif

Cava net pigiau, bent jau žiemyninėj Ispanijoj, tai po 3 eur liuks Cava thumbup.gif
o po 8 eur jau Codorniu super...
Atsakyti

Gal kam teko važinėtis hop on- hop off autobusais Palmoje? Jie lyg dviejų skirtingų pavadinimų ten yra, ar skiriasi kuo?
Atsakyti