Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

na, gal vis dėlto neprireiks slidinėjimo kostiumų biggrin.gif

mes kažkaip neliūdėjom vakarais - pasivaikščiodavom, į vaikų diskoteką nueidavom, bulgarišką televiziją pažiūrėdavom biggrin.gif
Atsakyti
Kas pasakys kiek Bulgarijoje kainuoja cigaretes?
Atsakyti
muminukas o Jus istikima Obzorui mirksiukas.gif i koki viesbuti si karta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2013 04 15, 13:35)
muminukas o Jus istikima Obzorui  mirksiukas.gif i koki viesbuti si karta  ax.gif

Miramar smile.gif būtume gal vėl į Luca, bet Miramar šiek tiek pigiau ir vaikai pamatė, kad vandens kalnelius turi.
Atsakyti
Mes irgi Obzore keletą dienų pabūsim. Na o kitas pajūrio taškas - Sinemorec smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 04 15, 15:13)
Mes irgi Obzore keletą dienų pabūsim. Na o kitas pajūrio taškas - Sinemorec smile.gif

mes dieną būtinai į Nesebarą važiuosim ir mb dar visai į Stambulą norėtų.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 04 15, 13:48)
Miramar smile.gif būtume gal vėl į Luca, bet Miramar šiek tiek pigiau ir vaikai pamatė, kad vandens kalnelius turi.

cia tie baseino vidury, a la zaidimu aikstele? ar dar kur nors kas nors daugiau yra, ko mes netyc neuzmatem? as bijau, kad mano ekstremalai tokiu neuzskaitys. sian jau einant namo gavau pastaba, kad kambario langai ne i juros puse. asaba mat vaizdo uzsimane. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 04 15, 16:13)
mes dieną būtinai į Nesebarą važiuosim ir mb dar visai į Stambulą norėtų.

Stambulas įdomu, bet reikia vizos, tai mes nusprendėm nebesiblaškyt, jau ir taip bus ilga automobilinė kelionė..
O lankytinų vietų-objektų prisirašiau daug, o ar nenuvils ir ar suspėsim - bus matyt. Pvz., netoli Varnos, va toks objektas:

http://bulgariatrave...zabelejitelnost

Prie Nesebro:

http://bulgariatrave...t/377/nos_Emine

Mielas pajūrio miestukas:

http://bulgariatrave...ect/307/Balchik

Ir t.t. ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 15 balandžio 2013 - 15:24
QUOTE(Tinka @ 2013 04 15, 15:17)
cia tie baseino vidury, a la zaidimu aikstele? ar dar kur nors kas nors daugiau yra, ko mes netyc neuzmatem? as bijau, kad mano ekstremalai tokiu neuzskaitys. sian jau einant namo gavau pastaba, kad kambario langai ne i juros puse. asaba mat vaizdo uzsimane.  lotuliukas.gif

aha, tie patys. mano maži, užteks dar ir tokių. o kad langų normaliai į jūrą nėra ir man minusas biggrin.gif pernai į jūrą gryni buvo - nu, lafa thumbup.gif
Papildyta:
paaiškinkit man dėl vandens. buvome vį, visko užteko. bet registratūra kasdien duodavo po 1,5 litro gėlo vandens. dabar galvoju - kam? gal dantis reikėjo juo valytis ar pan? nes mes iš krano bėgančiu vandeniu naudojomės, kaip kad Lt...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 04 15, 15:31)
paaiškinkit man dėl vandens. buvome vį, visko užteko. bet registratūra kasdien duodavo po 1,5 litro gėlo vandens. dabar galvoju - kam? gal dantis reikėjo juo valytis ar pan? nes mes iš krano bėgančiu vandeniu naudojomės, kaip kad Lt...

teztour kataloge kazkur lyg skaiciau, kad nerekomenduoja vaisiu plauti ir dantu valytis ju vandeniu g.gif mes daugiausiai naudojom viesbucio is aparatu ir pirkom buteliuose ax.gif
Smagus kalneilai bigsmile.gif , maniskiam irgi patikti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 15 balandžio 2013 - 15:51
QUOTE(veriru @ 2013 04 15, 15:49)
teztour kataloge kazkur lyg skaiciau, kad nerekomenduoja vaisiu plauti ir dantu valytis ju vandeniu  g.gif  mes daugiausiai naudojom viesbucio is aparatu ir pirkom buteliuose  ax.gif

nenumirėm... bet ir susimąstėm tik post factum doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 04 15, 15:53)
nenumirėm...

Ir mes mirksiukas.gif as ir kava sau dariau is ryto, kol dukra miegojo thumbup.gif jokiu problemu
Atsakyti