Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

QUOTE(muminukas @ 2013 04 04, 09:21)
man tai jau po truputį formuojasi klausimas, po 2 mėnesių reiks maudymosi ar slidinėjimo kostiumus vežtis doh.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Va va..Mes birželį turbūt irgi šalsim, dabar net gaila už sumokėtus viešbučius - gal būt buve geriau koks Kosas ar Rodas..
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 04 05, 10:03)
thumbup.gif  lotuliukas.gif
Va va..Mes birželį turbūt irgi šalsim, dabar net gaila už sumokėtus viešbučius - gal būt buve geriau koks Kosas ar Rodas..

negazdinkit jus manes...reikia tiketis, kad dar prisils ir birzeliui biggrin.gif Bukit pozityveses, moterys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 04 04, 08:21)
man tai jau po truputį formuojasi klausimas, po 2 mėnesių reiks maudymosi ar slidinėjimo kostiumus vežtis doh.gif

o kada ir kur skrendate....
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2013 04 07, 19:46)
o kada ir kur skrendate....

birželio pradžioje į Obzorą.
Atsakyti
kazkiek temutes paskaiciau, tai susidariau ispudi, kad
- galima nebutinai imti ai, bet su vaikais vistiek patogiau
- kodel paskutine data 09.15 ir tik 7n. man is bedos tiktu, bet noretusi 10n. tikrai nebus ilgiau, kazin?
- koks viesbutis su vaikais tinkamas su ai? kad butu kokybes ir kainos santykis normalus, netoli nuo oro uosto. galim 10-20 min ir paeit iki plezo, bet daugiau nesinoretu.
Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2013 04 09, 00:10)
kazkiek temutes paskaiciau, tai susidariau ispudi, kad
- galima nebutinai imti ai, bet su vaikais vistiek patogiau
- kodel paskutine data 09.15 ir tik 7n. man is bedos tiktu, bet noretusi 10n. tikrai nebus ilgiau, kazin?
- koks viesbutis su vaikais tinkamas su ai? kad butu kokybes ir kainos santykis normalus, netoli nuo oro uosto. galim 10-20 min ir paeit iki plezo, bet daugiau nesinoretu.

Mes rugpjuti vaziuojame i Primsol Sunrise. Trys zvaigzdutes, todel didelio komforto nesitikime, taciau rinkomes pagal tai, kiek atostogoms maksimaliai galime isleisti. Suma tenkino, apie kokybe pasiskaiteme ivairiuose saituose, tai sitas mums pasirode pagal atsiliepimus geriausias kaip 3 zvaigzduciu viesbutis, skrendame 14 nakvyniu. Beje, gal kas jau esate buve siame viesbutyje, lietuvisku atsiliepimu nedaug, bet rusisku, anglisku yra. Norejome, kad maistas butu geras, kad ne pakrasty kur nors, kad netoli oro uosto, kad aplinka grazi butu, tai tas lyg ir atitinka musu reikalavimus uz labai prieinama kaina.
Atsakyti
labai neblogas variantas drinks_cheers.gif
jeigu nepaslaptis, kokia kaina pirkot? dabar, matau, nera labai didele nuolaida g.gif gal galima palaukti kazkiek ir geresnes?
Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2013 04 10, 01:18)
labai neblogas variantas  drinks_cheers.gif
jeigu nepaslaptis, kokia kaina pirkot? dabar, matau, nera labai didele nuolaida  g.gif gal galima palaukti kazkiek ir geresnes?

Pirkome 2 suauge ir vaikas uz 4700. Dabar kaina gerokai didesne. Dar niekada jokioj kelionej nebuvom taip ilgai, bet tikimes, kad neatsibos.
Atsakyti
valgyt daryti nereikia, kambariu tvarkyti nereikia bigsmile.gif
man neatsibostu lotuliukas.gif mes ilgiausiai 10n buvom, buvo pats tas, bet as buvau su 2 maziukais vaikais, tai biski pavargau is vienos puses, bet is kitos pailsejau. reikejo tik vaikais rupintis, bet pasiilgau vyro, draugiu, namu wub.gif neturejau, su kuo papliurpt blush2.gif vaikai luzdavo 9, o as miegot nenoriu, tai viena ir sededavau balkone kaip babyte beziuredama i veiksma gatveje lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegas: 10 balandžio 2013 - 22:06
QUOTE(Gegas @ 2013 04 10, 23:06)
valgyt daryti nereikia, kambariu tvarkyti nereikia  bigsmile.gif
man neatsibostu  lotuliukas.gif mes ilgiausiai 10n buvom, buvo pats tas, bet as buvau su 2 maziukais vaikais, tai biski pavargau is vienos puses, bet is kitos pailsejau. reikejo tik vaikais rupintis, bet pasiilgau vyro, draugiu, namu  wub.gif neturejau, su kuo papliurpt  blush2.gif vaikai luzdavo 9, o as miegot nenoriu, tai viena ir sededavau balkone kaip babyte beziuredama i veiksma gatveje  lotuliukas.gif

Na mums taip tikriausiai nebus, nes musu dukrai 11 metu, jau savarankiska. Manau, kad pailsesime
Atsakyti
4u.gif

QUOTE(Eziukas123 @ 2013 04 09, 19:33)
Mes rugpjuti vaziuojame i Primsol Sunrise. Trys zvaigzdutes, todel didelio komforto nesitikime, taciau rinkomes pagal tai, kiek atostogoms maksimaliai galime isleisti. Suma tenkino, apie kokybe pasiskaiteme ivairiuose saituose, tai sitas mums pasirode pagal atsiliepimus geriausias kaip 3 zvaigzduciu viesbutis, skrendame 14 nakvyniu. Beje, gal kas jau esate buve siame viesbutyje, lietuvisku atsiliepimu nedaug, bet rusisku, anglisku yra. Norejome, kad maistas butu geras, kad ne pakrasty kur nors, kad netoli oro uosto, kad aplinka grazi butu, tai tas lyg ir atitinka musu reikalavimus uz labai prieinama kaina.

QUOTE(Eziukas123 @ 2013 04 10, 18:36)
Pirkome 2 suauge ir vaikas uz 4700. Dabar kaina gerokai didesne. Dar niekada jokioj kelionej nebuvom taip ilgai, bet tikimes, kad neatsibos.

mes i si viesbutuka vykstame taip pat, kiek skaiciau atsiliepimu tai jie tikrai neblogi kaip apie triju zvaigzduciu viesbutuka, plius mano pazystama dirba agenturoje, ir ji buvo tame viesbutyje, sake tikrai neblogas...mums keturiems zmonems, t.y. dviem suaugusiems ir dviem vaikams, su ale vaizdu i jura kambariu isejo panasiai kaip eziukui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2013 04 10, 22:06)
sededavau balkone kaip babyte beziuredama i veiksma gatveje  lotuliukas.gif

As pernai viena su 9m. dukra buvau, tai irgi vakarais buvo liudna unsure.gif
Siais metais rugseji vaziuosiu i DOLPHIN MARINA su mama ir jau su 2 dukrytemis thumbup.gif tai bus linksmiau mirksiukas.gif
Atsakyti