Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

Muminuk, kiek trunka kelione nuo oro uosto iki obzoro?
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2013 02 14, 18:03)
Muminuk, kiek trunka kelione nuo oro uosto iki obzoro?

į priekį važiavom apie 50 min, nes labai bjaurus oras buvo, lijo, o atgal jau į orouostą trumpiau, gal tik kokį gerą pusvalandį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eziukas123 @ 2013 02 14, 18:38)
Sveiki, Neringa, mes taip pat vykstame su dukra. Mes jau nesame labai jauna pora, musu dukrai bus 11 metu, o jusu turbut mazytes, Bet mano mergaitei butu malonu tureti draugiu

o kad busit tenai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa223 @ 2013 02 15, 11:31)
o kad busit tenai? 4u.gif

Aaaa, dabar matau kokio amziaus jusu dukreles, mazutes. Vyresnioji kaip supratau keliones metu bus sesiu metuku, tai jau susibendraut galima. Ten busim nuo rugpjucio 8 d. 2 savaites. Mano dukra siaip bendraujanti mergaite, dar ne panele
Atsakyti
QUOTE(Eziukas123 @ 2013 02 15, 13:22)
Aaaa, dabar matau kokio amziaus jusu dukreles, mazutes. Vyresnioji kaip supratau keliones metu bus sesiu metuku, tai jau susibendraut galima. Ten busim nuo rugpjucio 8 d. 2 savaites. Mano dukra siaip bendraujanti mergaite, dar ne panele

Vyresnioji nebus dar pilnai sesiu metuku smile.gif bet fainiai, susitiksim thumbup.gif bus smagiau 4u.gif mes atvykstam 18d. iki 25 busim rolleyes.gif is kur esat, na kokiam mieste gyvenat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa223 @ 2013 02 15, 14:54)
Vyresnioji nebus dar pilnai sesiu metuku smile.gif  bet fainiai, susitiksim thumbup.gif  bus smagiau 4u.gif  mes atvykstam 18d. iki 25 busim rolleyes.gif is kur esat, na kokiam mieste gyvenat? ax.gif

Mes is Zemaitijos, ne is didmiescio, nedidelis miestas, nenoriu rasyt is kur, koks gi skirtumas. Iki oro uosto daugiau nei 200 km. O jus is kur?
Atsakyti
QUOTE(Eziukas123 @ 2013 02 15, 18:26)
Mes is Zemaitijos, ne is didmiescio, nedidelis miestas, nenoriu rasyt is kur, koks gi skirtumas. Iki oro uosto daugiau nei 200 km. O jus is kur?

lotuliukas.gif mes irgi is zemaitijos is Mazeikiu, jei nenori viesai rasyt parasyk man i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa223 @ 2013 02 15, 18:41)
lotuliukas.gif  mes irgi is zemaitijos is Mazeikiu, jei nenori viesai rasyt parasyk man i az mirksiukas.gif

Mes is Taurages
Atsakyti
Sveiki, ar Bulgarijos viešbučiuose (receptione) galima susitarti dėl geresnio kambario, pvz.su vaizdu į jūrą? Ir kiek maždaug reiktų idėti eurų?
Atsakyti
QUOTE(anastzen @ 2013 02 16, 12:07)
Sveiki, ar Bulgarijos viešbučiuose (receptione) galima susitarti dėl geresnio kambario, pvz.su vaizdu į jūrą? Ir kiek maždaug reiktų idėti eurų?

mes pvz savo viesbuti is anksto damokejom tik 30lt kad butu sea view, o ten vietoj nezinau, as kai agenturoj klausiau ar vietoj nebutu imanoma susitarti, man atsake kad tai ne Egiptas, nors gal ir imanoma g.gif
Papildyta:
[quote=Eziukas123,2013 02 15, 20:13]
Mes is Taurages
[/quot
nu ne kaiminkos biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų Novaturas su vaizdu į jūrą užprašė +140 Lt. g.gif
Vat ir aš girdėjau, jog Bulgarijoje, registracijos metu, nelabai gali ir gauti to geresnio kambario.
Mes užsisakėm Mura nuo liepos 18d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anastzen @ 2013 02 17, 14:04)
Mūsų Novaturas su vaizdu į jūrą užprašė +140 Lt. g.gif
Vat ir aš girdėjau, jog Bulgarijoje, registracijos metu,  nelabai gali ir gauti to geresnio kambario.
Mes užsisakėm Mura nuo liepos 18d. 4u.gif

na kaina net nezinau ar didele ar ne, matot,musu viesbutukas toliau nuo juros, todel gal uzsakant kaina nera tokia didele, nes tos juros gali matytis tik krastelis, aisku jei aukstas bus geras tai gal pasiseks ir matysis daugiau, o jusu viesbutis prie pat juros, todel gal ir kaina didesne, bet as siulyciau uzsisakyti is anksto, tai bus rami galva ir sazine negraus 4u.gif
Atsakyti