Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

QUOTE(justina G @ 2013 02 10, 23:49)
O man toks klausimas dar kvailokas kilo. Atvyksti i oro uosta ir tave pasitinka agenturos atstovas ar ne? ir ar visi keleiviai i viesbuti vaziuoja vienu autobusiuku ar atskira agentura turi savo autobusiuka atskira?

pasitinka ir dažniausiai agentūra savo autobusiuku veža, tik ne visada kartu gidas važiuoja, bet su juo paskui susitinki viešbutyje - keliavom ir su Tez tour ir Novaturu - jokių nesusipratimų nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elagru @ 2013 02 10, 13:13)
Mes skrysim i Albena birzelio 20 diena ,apsistosime viesbutyje Mura,gal yra kokiu atsiliepimu apie si viesbutuka? mirksiukas.gif

Sese pernai buvo, labai patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Afirė @ 2013 02 10, 13:36)
tai visos dienos ir buvo vesios? g.gif

mes isskrendam 06.06 iki 06.13, uzsisakem i nessebar palace viesbuti, tikiuosi nenusivilsim, ir tikiuosi iseis pasideginti, nereikes su megstiniu buti biggrin.gif

Ne schmoll.gif tik pirmos 12 d., bet ji labai megsta karsti, gal man ir gerai butu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(justina G @ 2013 02 10, 23:49)
O man toks klausimas dar kvailokas kilo. Atvyksti i oro uosta ir tave pasitinka agenturos atstovas ar ne? ir ar visi keleiviai i viesbuti vaziuoja vienu autobusiuku ar atskira agentura turi savo autobusiuka atskira?

TezTouro ir Novaturo pasitinka thumbup.gif o vat Go2holliday teko patiems ieskoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2013 02 11, 09:24)
Sese pernai buvo, labai patiko  thumbup.gif
Papildyta:
Ne  schmoll.gif  tik pirmos 12 d., bet ji labai megsta karsti, gal man ir gerai butu  ax.gif
Papildyta:
TezTouro ir Novaturo pasitinka  thumbup.gif  o vat Go2holliday  teko patiems ieskoti  doh.gif

jetaus mes go2holiday vykstam ir dar su vaiku 2 metu. nesinori jokiu nesklandumu. ta prasme patiem ieskoti to uzsakyto busiko? ar isvis su kuo nuvykti ieskoti?
Atsakyti
QUOTE(justina G @ 2013 02 11, 12:29)
jetaus mes go2holiday vykstam ir dar su vaiku 2 metu. nesinori jokiu nesklandumu. ta prasme patiem ieskoti to uzsakyto busiko? ar isvis su kuo nuvykti ieskoti?

mes irgi per go2holiday, tikiuosi nebus jokiu nesusipratimu.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2013 02 11, 09:24)
Sese pernai buvo, labai patiko  thumbup.gif
Papildyta:
Ne  schmoll.gif  tik pirmos 12 d., bet ji labai megsta karsti, gal man ir gerai butu  ax.gif

nepaguodet biggrin.gif
Atsakyti

Sese pernai buvo, labai patiko thumbup.gif
thumbup.gif
ir mes irgi per Go2holliday mirksiukas.gif
Atsakyti
sakykirt, i Bulgarija turbut labiau apsimoka vaziuot vasaros pabaigoje, jei pradzioje?....
Atsakyti
gal yra vykstanciu i primasol sunrise viesbuti birzelio 20 d.
Atsakyti
QUOTE(justina G @ 2013 02 12, 18:51)
gal yra vykstanciu i primasol sunrise viesbuti birzelio 20 d.

Sveiki, mes i si viesbuti vykstame rugpjucio menesi. Idomu, kodel ji pasirinkote, gal jau esate ten buve. Atsiliepimai siaisp neblogi, idomu, kaip yra realybeje. Gal apskritai kas zinote. Aciu, jei atsakysite
Atsakyti
Rinkausi pagal tai, jog skirtas seimai.Nes vyksime su vaikuciu. Dar drauge buvo pernai metais ten ir sake patiko jai labai.
Papasakosiu ispudzius kai grisiu.smile.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

QUOTE(Eziukas123 @ 2013 02 12, 21:42)
Sveiki, mes i si viesbuti vykstame rugpjucio menesi. Idomu, kodel ji pasirinkote, gal jau esate ten buve. Atsiliepimai siaisp neblogi, idomu, kaip yra realybeje. Gal apskritai kas zinote. Aciu, jei atsakysite

mes i si viesbutuka taip pat vaziuojame rugpjuti, ir vykstame su dviem dukrytem, kada jus busit tenais, gal pavyks susimatyti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(justina G @ 2013 02 13, 12:31)
Rinkausi pagal tai, jog skirtas seimai.Nes vyksime su vaikuciu. Dar drauge buvo pernai metais ten ir sake patiko jai labai.
Papasakosiu ispudzius kai grisiu.smile.gif

Butiniausiai lauksim ispudziu ir daug daug foto 4u.gif
Atsakyti
aš vieną naktį sapnavau, kad žiemą nuvažiavom į Obzorą ir vaikštau jūros pakrante, labai gražias ir dideles kriaukles renku wub.gif iš anksto galiu pasakyti - kriauklių galima prisirinkti ir vežtis, tikrai leidžiama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa223 @ 2013 02 14, 13:36)
Labuka 4u.gif
mes i si viesbutuka taip pat vaziuojame rugpjuti, ir vykstame su dviem dukrytem, kada jus busit tenais, gal pavyks susimatyti rolleyes.gif
Papildyta:

Butiniausiai lauksim ispudziu ir daug daug foto 4u.gif

Sveiki, Neringa, mes taip pat vykstame su dukra. Mes jau nesame labai jauna pora, musu dukrai bus 11 metu, o jusu turbut mazytes, Bet mano mergaitei butu malonu tureti draugiu
Atsakyti