Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

QUOTE(niekadeja1 @ 2013 01 27, 10:39)
Tikrai geriau negalvot apie Bulgariją tada. Į Bulgarija siūlyčiau išvykti max iki rugsejo 5-8 d.

Ačiū. Jau panašiai ir mąsčiau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2013 01 26, 20:26)
planuoju atostogas rugsėjo antroj pusėj, tai kaip supratau apie Bulgariją negalvot, gali būt nekoks jau oras?  g.gif  Ar aš klystu?

jeigu vyksit ne savarankiškai, tai dauguma kelionių organizatorių savo skrydžiu baigia apie rugsejo 10 d.

QUOTE(Scarlett @ 2013 01 27, 20:20)
nematet ar jau paskelbtos kainos i Burga is Vln? nes randu tik i Varna. dabar jau 920lt (2 savaitem) .
o is Lenkijos siemet jau nera taip pigu kaip praeitais metais  schmoll.gif

Go2Holiday skrenda tik į Varną, Tezai ir Novaturas ir į Varną, ir į Burgasą
iš Varšuvos mes skridom su Wizzairu, dabar žiūriu jie skrenda iš Modlin oro uosto
Atsakyti
Liepos mėn, galima 2 savaitėm už 865 Lt Vilnius - Burgas arba į Varną

QUOTE(Scarlett @ 2013 01 27, 20:20)
nematet ar jau paskelbtos kainos i Burga is Vln? nes randu tik i Varna. dabar jau 920lt (2 savaitem) .
o is Lenkijos siemet jau nera taip pigu kaip praeitais metais
Atsakyti
QUOTE(niekadeja1 @ 2013 01 28, 12:27)
Liepos mėn, galima 2 savaitėm už  865 Lt Vilnius - Burgas arba į Varną

kas parduoda Tezai ar Novaturas?
radau pati pas Tezus
iš Varšuvos dabar pigiausią randu už 578 Varšuva-Burgas-Varšuva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garmina: 28 sausio 2013 - 13:18
QUOTE(Garmina @ 2013 01 28, 14:09)
iš Varšuvos dabar pigiausią randu už 578  Varšuva-Burgas-Varšuva

o gal galetumet ikelti nuoroda kur radot tokia kaina? mirksiukas.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 11 13, 10:21)

Papildyta:
o kaip kitos keliautojos? nežiūrite, koks bus vaizdas pro langą, ar visada renkatės sea view?

O as kaip tik nemegstu i juros puse mirksiukas.gif kur visi baseinai ir pramogos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(justina G @ 2012 11 14, 15:16)
Na ka, o mes su seima nusprendeme Albenoje apsistoti birzeio antroje puseje viesbutyje  ELITSA, Gal kas esate buve? kaip suprantu pastato bukle ne is naujuju, ne bet yra kitu daug privalumu.

Ir as nuziurejau si viesbuti ax.gif tik apsispresiu siek tiek veliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(justina G @ 2012 11 25, 16:50)

beje ar eesate keliave per go2holiday agentura? kazkaip neradau jokiu atsiliepimu.

Mes pernai pirkome kelione is ju, viskas ok thumbup.gif tik ju atstovai BG ne tokie paslaugus, kaip Novaturo ar Sofos blush2.gif
Kazkaip is karto oro uoste man pasirode ax.gif
O sesuo su seima vaziavo jau po manes ir turejo siokiu tokiu nesklandumu viesbutyje, tai atstovei ( jei neklystu blush2.gif Miglei ) jie labai linksmi pasirode doh.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2013 01 27, 16:31)
as kai agenturoje buvau, kadangi planuojame kelione i bulgarija butent nuo geguzes 28d. tai sake buna ivairiai, praeitais metais sake buvo labai karsta tokiu metu, kaip bus siais metais vienas Dievas zino mirksiukas.gif

O mano drauge pernai buvo nuo birzelio 7 d., tai sake pirmas dienos buvo vesoka, o as nuo birzelio 14 d, tai buvo thumbup.gif
Atsakyti
Mes skrysim i Albena birzelio 20 diena ,apsistosime viesbutyje Mura,gal yra kokiu atsiliepimu apie si viesbutuka? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2013 02 08, 16:40)
O mano drauge pernai buvo nuo birzelio 7 d., tai sake pirmas dienos buvo vesoka, o as nuo birzelio 14 d, tai buvo  thumbup.gif

tai visos dienos ir buvo vesios? g.gif

mes isskrendam 06.06 iki 06.13, uzsisakem i nessebar palace viesbuti, tikiuosi nenusivilsim, ir tikiuosi iseis pasideginti, nereikes su megstiniu buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afirė @ 2013 02 10, 13:36)
tai visos dienos ir buvo vesios? g.gif

mes isskrendam 06.06 iki 06.13, uzsisakem i nessebar palace viesbuti, tikiuosi nenusivilsim, ir tikiuosi iseis pasideginti, nereikes su megstiniu buti biggrin.gif

Mes anais metais buvom Bulgarijoje nuo birzelio 6 (5 dienas). tai tik pirmas dvi dienas buvo vesoka, o likusias net perkarsta biggrin.gif Buvom Suuny Day kurorte Mirage viesbutyje , viskas labai patiko, tik kurortas perdaug ramus, nera nei pramogu, jei parduotuviu ax.gif

Siemet bandysim i judresni kurorta Golden Sands skristi, pasirinkom viesbuti
GOLDEN YAVOR, gal kas buvot ir turit atsiliepimu? rolleyes.gif

---
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 10 vasario 2013 - 14:37
O man toks klausimas dar kvailokas kilo. Atvyksti i oro uosta ir tave pasitinka agenturos atstovas ar ne? ir ar visi keleiviai i viesbuti vaziuoja vienu autobusiuku ar atskira agentura turi savo autobusiuka atskira?
Atsakyti