Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

QUOTE(Tinka @ 2013 01 09, 19:54)
i Club hotel miramar birzelio 18-27 d.
su autiku suds bus, nes musu mazelis 1.2 m bus tik. nu noris galimybes turet veiksmu laisve. galetume aisku vieni su vyru islekt, paleistu tevai, bet zinau, kad ir tetis nores maziuret. o mamai palikt tris barmaliejus rankos nekyla. o vieni tevai nevaziuos be musu, mama mano stabdis biski. cia mes su teciu tokie paziurejimo manjakai.

mes su autiku varem su 1metu 4 menesio vaiku ish Pomorie i Nesebra , kita diena ish Pomorie i Sauletaji kranta - vat kur o transporte mazhiausiai bedu buvo.
Labiau pavargdavo nuo zhmoniu kiekio tuose miestose
Atsakyti
mažiuką su mama palikit, vyresnėlius imkit smile.gif aš pernai savo mažojo nesivežiau.iš tikro ir šiemet neplanuoju - tegu turškiasi smėlyje smile.gif
Papildyta:
kiek pamenu kainas, vienai dienai didelei kompanijai nuoma virš šimto eurų bus. o dėl taksi visai didelei kompanijai irgi abejoju - reiks dviejų mastau.gif o dar vaikiškos kėdutės mastau.gif aš ir apie savo atvejį pernai galvojau panašiai.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 12 04, 10:47)
Mes irgi susimąstėm, kad reiktų į Bulagriją važiuot. Aš norėčiau rugsėjo, bet ar nebus vėsoka ir anksti tems antroj pusėj?

Mes buvome Bulgarijoje prieš 3 metus rugsėjos pradžioje - viduryje, viso 2 savaites. Oras rudeniškas, pusę dienų buvo galima prie jūros/baseino pagulėti, max. 25 laipsniai šilumos, kitomis dienomis buvo apsiniaukę. Porą dienų stipriai lijo, net iš viešbučio nesinorėjo eiti. Apie gerą įdegį net kalbos nera. Apsiniaukusiomis dienomis važiuodavome į keliones, keliauti super tokiu oru.

Papildyta:
QUOTE(Tinka @ 2013 01 09, 18:54)
i Club hotel miramar birzelio 18-27 d.
su autiku suds bus, nes musu mazelis 1.2 m bus tik. nu noris galimybes turet veiksmu laisve. galetume aisku vieni su vyru islekt, paleistu tevai, bet zinau, kad ir tetis nores maziuret. o mamai palikt tris barmaliejus rankos nekyla. o vieni tevai nevaziuos be musu, mama mano stabdis biski. cia mes su teciu tokie paziurejimo manjakai.

Mes gyvenome Šv. Konstantino miestelyje, važiavome su agentūra, irgi su 1.1 metu vaiku. Mažą vežimuką įsidėjome į mikriuką ir viskas. Kelionė į priekį visai neprailgo, atgal grįšti buvo sunkiau.

O į Balčiką, į Botanikos sodą su vežimuku nepatarčiau važiuoti. Ten pats sodas ant kalno, visas laiptuotas, vargo vyras tiek vaiką, tiek vežimą nešiodamas doh.gif Geriau jau vaiką be vežimo į patį sodą imti.
Atsakyti
Ziuriu pradejote diskusija apie keliones autobusu tai man labai aktualu. Is Obzoro su autiku ka imanoma apziureti? Vaziuojam su 2,5 ir 6 metu vaikais...
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 01 08, 18:22)
susisiekimas geras - yra miesto autikai i nesebra ir i burgasa.

parduotuves - pilna , ant kiekvieno kampo. yra ir didesne parduotvyte, o mazhu pilna. yra ir vaisiu turgeliai.

del smirdancio ezhero - nu nzn, prie jo ir gyvenom. ten druskas "kasa", naftos perdirbomo nemaciau. kaiminysteje yra vat toks vieshbutukas, nemanau kad toki pastatytu prie smirdancio ezhero

yra mokamu gultu ir skieciu, bet tarp ju buna pilna zhmoniu su savaisiais. niekas nieko nesako, neishvaro. ant smelio yra nuoruku, bet daugiau jokiu shiukshliu nepastebejom.

mes buvom su 1metu 4 men vaiku - tai maista gaminom pagrinde patys. bet kur pavalgyti irgi yra. yra idomiu kaviniu ir restoranu ant juros kranto, yra ir miesteli kaviniu nemazai. sheip kainos kaip kainos, nesakyciau kad aukshtos - nes nesebre kai valgem tai buvo brangiau.

pramogu mes daug neishkojom - nes anyta su vaiku nepasilieka, tai mes 10-11 val jau namuose buvom/
ish pramogu - tai varem i nesebra, varem i sauleta kranta - i burgasa kelione pasilikom kitam kartui. yra drusku muziejus ir dar kazhkoks.

Dėkui _E_D_I_T_A_, iš tavo aprašymo susidarau įspūdį, kad POMORIE miestelis normalus smile.gif ...
Tai kada šiemet išvyksti? A sakai vyras su mašina neveš tokį atstumą smile.gif ? Davai tegu veža, gana tingėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo archia: 12 sausio 2013 - 14:45
QUOTE(archia @ 2013 01 12, 15:42)
Dėkui _E_D_I_T_A_, iš tavo aprašymo susidarau įspūdį, kad POMORIE miestelis normalus smile.gif ...
Tai kada šiemet išvyksti? A sakai vyras su mašina neveš tokį atstumą smile.gif ? Davai tegu veža, gana tingėt biggrin.gif

nu nedidelis miestelis, bet man patiko.
dabar va svarstom ka daryti vasara - arba i sardinija skristi arba i bulgarija. g.gif dar kazhkiek laiko stebesim kainas - o poto jau spresim!
baisiai norisi shiltos juros wub.gif
shaltaja turim netoli namu, bet nu nelimpa ji man niekaip doh.gif

o jus kaip mastot vazhiuot? su mashina ar lektuvu? g.gif
vyras sakis kad teises gauk tada vazhiuosim (ash jau belekiek metu "mokausi" vairuot ir vis nedaeinu egzu laikyt )
Atsakyti
ziurekit, toks klausimas pasistojo paskaicius lenku atsiliepimus apie viesbuti, vistiek yra buvusiu Club Hotel Miramar. kokia kalba ten animatoriai vyrauja? mano didieji per siuos metus visai neblogai pramoko rusu kalba, supranta, susikalba, tai galvoju, jei butu rusu animatoriu ar bent snekanciu rusiskai, nusautume du zuikius vienu metu. ir kalba palavintu ir galetume ramiai vaiku klube palikinet.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2013 01 16, 14:52)
ziurekit, toks klausimas pasistojo paskaicius lenku atsiliepimus apie viesbuti, vistiek yra buvusiu Club Hotel Miramar. kokia kalba ten animatoriai vyrauja? mano didieji per siuos metus visai neblogai pramoko rusu kalba, supranta, susikalba, tai galvoju, jei butu rusu animatoriu ar bent snekanciu rusiskai, nusautume du zuikius vienu metu. ir kalba palavintu ir galetume ramiai vaiku klube palikinet.

Kai buvom šiame viešbutyje užpernai, tai dirbo lietuvių animatorė (Novaturo).
Atsakyti
Sveikos,

gal kas galetu patarti, ka verciausia aplankyti Bulgarijoje?Mes nelabai norim tik gulet papludimy, taigi kokios ekskursijos tikrai vertos demesio? Ir, kaip supratau, kaina ekskursiju ar is vietiniu, ar is pvz TezTour ta pati? Dekui 4u.gif
Atsakyti
sveikos wink.gif

o kaip ten orai geguzes pabaigoj? vanduo juroj dar saltas, jauciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2013 01 21, 17:00)
sveikos wink.gif

o kaip ten orai geguzes pabaigoj? vanduo juroj dar saltas, jauciu g.gif

Taip vanduo dar šaltas, ir oras dar nelabai jei mėgstate didesnę šilumą. Pirmas reisas yra tik gegužės 28 d.
Atsakyti
QUOTE(niekadeja1 @ 2013 01 21, 16:03)
Taip vanduo dar šaltas, ir oras dar nelabai jei mėgstate didesnę šilumą. Pirmas reisas yra tik gegužės 28 d.

a, tai sudelis biski smile.gif tada geriau taikyt birzelio pabaigoj gal g.gif as cia mat derinu prie savo moterisku dienu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti