Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

QUOTE(aggree @ 2013 01 05, 18:46)
Musu kelione tik rugpjuti, sutarti ir avansa sumokejom dabar, paprastam 3* viesbuty su ai desimt naktu gavosi po 1600 ir tai nemazai, nes mano bendradarbe lapkriti pirko tai tiek sumokejo uz 4* ai ir 14 naktu liepos men.

Mes keliausim birzeli,7 naktys,ai,3* viesbutis,pirkom gruodzio pradzioje,pasirasem sutarti,sumokejom puse sumos nuo keliones kainos.Isejo po 1600 lt suaugusiems ir 615 lt vaikui.
Atsakyti

i 
Nuomos skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
aciu smile.gif
o yra kas perka sau tik liektuvo bilietus?
nes mastau kad vyras atsisakis mashiniuku vazhiuoti toki atstuma sad.gif
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 01 08, 12:48)
aciu smile.gif
o yra kas perka sau tik liektuvo bilietus?
nes mastau kad vyras atsisakis mashiniuku vazhiuoti toki atstuma sad.gif

aš perku, man labiau Burgas tinka, nei Varna
bet pavargt reikia
pastoviai seku TezTour, Novatur, Go2holiday akcijas
pernai skridom iš Varšuvos, tai visai pigiai pavyko pagaut Wizzairo akciją
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2013 01 08, 14:14)
aš perku, man labiau Burgas tinka, nei Varna
bet pavargt reikia
pastoviai seku TezTour, Novatur, Go2holiday akcijas
pernai skridom iš Varšuvos, tai visai pigiai pavyko pagaut Wizzairo akciją

mums noretusi ish rygos arba vilniaus smile.gif nes iki varshuvos daugiau nei 600km sad.gif
mes irgi i burgasa norim skristi smile.gif nes i pomorie miesteli vazhiuosim vel 4u.gif

aciu , einu puslapiu ieshkot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _E_D_I_T_A_: 08 sausio 2013 - 13:26
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 01 08, 14:25)
mums noretusi ish rygos arba vilniaus smile.gif nes iki varshuvos daugiau nei 600km sad.gif
mes irgi i burgasa norim skristi smile.gif nes i pomorie miesteli vazhiuosim vel  4u.gif

aciu , einu puslapiu ieshkot  4u.gif

Jeigu esi buvusi Pomorie, tai papasakok ką nors apie tą miestelį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(archia @ 2013 01 08, 16:22)
Jeigu esi buvusi Pomorie, tai papasakok ką nors apie tą miestelį cool.gif

mazas ir jaukus miestelis, buvom vasaros pabaigoje.
jei ieshkot vietos pabut su mazhu vaiku pats tas.
anyta su vyru pastoviai vare i masazhus ir dar kazhkokias proceduras. mes su mazhu vaiku leidom laika papludimyje.
vakarais ejom i "centra". vaikams visokiu supyniu yra, atrakcionu.
musu apartamentai buvo prie pat juros (gal 50metru). tai prie juros ejom kelis kart per diena

skrydom i burgasa, ish ten uzhsakytu autobusiuku keliavom i gyvenamaja vieta.

esam patenkinti

o kas jus domina? klauskite, pasistengsiu atsakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 01 08, 17:05)
mazas ir jaukus miestelis, buvom vasaros pabaigoje.
jei ieshkot vietos pabut su mazhu vaiku pats tas.
anyta su vyru pastoviai vare i masazhus ir dar kazhkokias proceduras. mes su mazhu vaiku leidom laika papludimyje.
vakarais ejom i "centra". vaikams visokiu supyniu yra, atrakcionu.
musu apartamentai buvo prie pat juros (gal 50metru). tai prie juros ejom kelis kart per diena

skrydom i burgasa, ish ten uzhsakytu autobusiuku keliavom i gyvenamaja vieta.

esam patenkinti

o kas jus domina? klauskite, pasistengsiu atsakyti smile.gif

Matai, esu buvęs Bulgarijoje, bet iki Varnos, t.y. šiauriniame pajūryje, o dabar norėčiau kur nors labiau į pietus. Pažiūrėjęs į žemėlapį dūriau, kad gal Pomorie būtų neblogai - geografinė padėtis nebloga, t.y. vieta nenuošali - Nesebaras netoli, šalia yra didesnis miestas Burgas, o tai kiek patyriau yra neblogai (kad ir apsipirkimo atžvilgiu), miestelis nėra mažas, dar kažkoks ežeras netoli, kainos kaip supratau panaršęs irgi nėra didelės. Bet va kalbėjau nesenai su vienu bulgaru, tas man peikė, kad Burge yra naftos perdirbimo gamykla, todėl jūra tipo užteršta, kad ten nuo to ežero smirda... nu žodžiu nepatarė, tai susimaišiau dabar smile.gif
O kaip tu pakomentuotum dėl tos jūros švaros ir kažkokių ten kvapų? smile.gif
O paties paplūdimio kiek ten, ar daugiau viešbučių su mokamais skėčiais ar yra ir nemokamas pliažas? Viešbučių, motelių ir kitokios nakvynės kiek supratau ten netrūksta? Pavalgyt yra kur? Dar kokių pramogų gal yra? Kaip kainų lygis? (kavinėse ir pan).... gal per daug apipuoliau su klausimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(archia @ 2013 01 08, 17:47)
Matai, esu buvęs Bulgarijoje, bet iki Varnos, t.y. šiauriniame pajūryje, o dabar norėčiau kur nors labiau į pietus. Pažiūrėjęs į žemėlapį dūriau, kad gal Pomorie būtų neblogai - geografinė padėtis nebloga, t.y. vieta nenuošali - Nesebaras netoli, šalia yra didesnis miestas Burgas, o tai kiek patyriau yra neblogai (kad ir apsipirkimo atžvilgiu), miestelis nėra mažas, dar kažkoks ežeras netoli, kainos kaip supratau panaršęs irgi nėra didelės. Bet va kalbėjau nesenai su vienu bulgaru, tas man peikė, kad Burge yra naftos perdirbimo gamykla, todėl jūra tipo užteršta, kad ten nuo to ežero smirda...  nu žodžiu nepatarė, tai susimaišiau dabar smile.gif 
O kaip tu pakomentuotum dėl tos jūros švaros ir kažkokių ten kvapų? smile.gif
O paties paplūdimio kiek ten, ar daugiau viešbučių su mokamais skėčiais ar yra ir nemokamas pliažas? Viešbučių, motelių ir kitokios nakvynės kiek supratau ten netrūksta? Pavalgyt yra kur? Dar kokių pramogų gal yra?  Kaip kainų lygis? (kavinėse ir pan).... gal per daug apipuoliau su klausimais smile.gif

susisiekimas geras - yra miesto autikai i nesebra ir i burgasa.

parduotuves - pilna , ant kiekvieno kampo. yra ir didesne parduotvyte, o mazhu pilna. yra ir vaisiu turgeliai.

del smirdancio ezhero - nu nzn, prie jo ir gyvenom. ten druskas "kasa", naftos perdirbomo nemaciau. kaiminysteje yra vat toks vieshbutukas, nemanau kad toki pastatytu prie smirdancio ezhero

yra mokamu gultu ir skieciu, bet tarp ju buna pilna zhmoniu su savaisiais. niekas nieko nesako, neishvaro. ant smelio yra nuoruku, bet daugiau jokiu shiukshliu nepastebejom.

mes buvom su 1metu 4 men vaiku - tai maista gaminom pagrinde patys. bet kur pavalgyti irgi yra. yra idomiu kaviniu ir restoranu ant juros kranto, yra ir miesteli kaviniu nemazai. sheip kainos kaip kainos, nesakyciau kad aukshtos - nes nesebre kai valgem tai buvo brangiau.

pramogu mes daug neishkojom - nes anyta su vaiku nepasilieka, tai mes 10-11 val jau namuose buvom/
ish pramogu - tai varem i nesebra, varem i sauleta kranta - i burgasa kelione pasilikom kitam kartui. yra drusku muziejus ir dar kazhkoks.
Atsakyti
turiu toki klausima, buvusios gal patars. ekskursiju nuvaziave neplanuojam is esmes, bet as labai noriu i Nesebara nuvaziuot. busim Obzore. su kelioniu organizatorium nesigaus prasidet, nes nu su musu vaiku bagazu per sudetinga bus, noris turet veiksmu laisve. kaip su masinu nuoma, kuro kainom ir keliu mokesciais? o gal geriau samdyt koki vietini taxi ir vaziuot sitaip.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2013 01 09, 15:17)
t kaip su masinu nuoma, kuro kainom ir keliu mokesciais? o gal geriau samdyt koki vietini taxi ir vaziuot sitaip.

kiek žiūrėjau, nuoma brangiai gaunasi. taksi kainų nesiklausinėjau, o autobusu į vieną pusę suaugusiam gal dvylika litų gavosi.už septynmetį neėmė pinigų.

kada ir į kurį viešbutį važiuojat?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 01 09, 16:11)
kiek žiūrėjau, nuoma brangiai gaunasi. taksi kainų nesiklausinėjau, o autobusu į vieną pusę suaugusiam gal dvylika litų gavosi.už septynmetį neėmė pinigų.

kada ir į kurį viešbutį važiuojat?

i Club hotel miramar birzelio 18-27 d.
su autiku suds bus, nes musu mazelis 1.2 m bus tik. nu noris galimybes turet veiksmu laisve. galetume aisku vieni su vyru islekt, paleistu tevai, bet zinau, kad ir tetis nores maziuret. o mamai palikt tris barmaliejus rankos nekyla. o vieni tevai nevaziuos be musu, mama mano stabdis biski. cia mes su teciu tokie paziurejimo manjakai.
Atsakyti