Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

QUOTE(ptashka @ 2012 11 08, 15:51)
Jungiuosi prie planuojanciu keliones i Bulgarija, tiesa dar kol kas nedrasiai.
Mane domina, kada geriau vaziuoti, sezono pradzioje (geguze) ar pabaigoje (rugseji)? Ar geriausia vaziuoti gerai ivasarojus? Kada silciausia jura, daugiausia saules?

Pats sezonas - liepa.
Žiūrint, kokio oro jums reikia. Man liepą buvo blogai dėl vaiko - sunku ant saulės, reikai ieškoti pavėsio.
Buvom sezono pradžioj - tai dar toks visur pasiruošimas, kai kas neveikia, kai ką tvarko, oras vidutiniškas, maudytis galima, vis tiek šilčiau nei mūsų baltijoj.
Sezono pabaigoj - mažėja žmonių, užsidarinėja kai kurie viešbučiai, rimsta kurortai, kartais lyja, kartais prie jūros nesinori gulėt nusirengus, bet su vaiku mums idealus oras - ir šilumos pakanka, ir karštis nevargina.

tai viskas priklauso nuo reikalavmų.
man dar sezono pabaiga patinka nuo pradžios tuo, kad visi aplink jau būna paatostogavę, išsipasakoję ir pamiršę atostogas, o aš dar tik planuoju ir ruošiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 11 08, 09:45)
ten yra vietinių agentūrų? mastau.gif kaip jas rasti? unsure.gif

mes atostogavom Suny beach (sauletasis krantas), tai centre labai daug kur matem agenturu su iskabom, kuriuose kainos ir aprasymai ekskursiju. Siaip kainos tos pacios kaip su Novaturu. Musu gyde, kur pasitiko aerouoste tas pacias ekskursijas siule papildomai visiems smile.gif kas nori
Atsakyti
Mes buvom liepa Albenoj ir tikrai rekomenduoju visiems,kas nori ramesnio poilsio ir turi mazu vaiku-jiems ten pilna atrakciju smile.gif Sakiau NIEKADA gyvenime nevaziuosiu vasara i ten ,kur silta,kai ir pas mus gerai biggrin.gif dabar galiu pasakyt,kad tikrai kitais metais vel grisiu vasara i BULGARIJA,nes:
be galo siltas juros vanduo (+26 buvo)
smeleti nuostabus pliazai
skanus maistas ir gausybe svieziu vaisiu
puikus oras
Na o siaip labai neturtinga salis,zmones vargsta kiek teko bendraut ir ziureti ten nelabai yra i ka..Uztenka ten keliu dienu grynai poilsiui prie juros

kol liepa megaujomes Bulgarijos saule,Lietuvoj visa laika lijo,,,grizus i LT prie Baltijos nebegalejau list i jura-nesveikai salta pasirode biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2012 11 08, 18:49)
Pats sezonas - liepa.
Žiūrint, kokio oro jums reikia. Man liepą buvo blogai dėl vaiko - sunku ant saulės, reikai ieškoti pavėsio.
Buvom sezono pradžioj - tai dar toks visur pasiruošimas, kai kas neveikia, kai ką tvarko, oras vidutiniškas, maudytis galima, vis tiek šilčiau nei mūsų baltijoj.
Sezono pabaigoj - mažėja žmonių, užsidarinėja kai kurie viešbučiai, rimsta kurortai, kartais lyja, kartais prie jūros nesinori gulėt nusirengus, bet su vaiku mums idealus oras - ir šilumos pakanka, ir karštis nevargina.

tai viskas priklauso nuo reikalavmų.
man dar sezono pabaiga patinka nuo pradžios tuo, kad visi aplink jau būna paatostogavę, išsipasakoję ir pamiršę atostogas, o aš dar tik planuoju ir ruošiuosi  biggrin.gif

Mes karstamegiai (isskyrus vyra biggrin.gif), todel ir domiuosi, kada "nesusalsiu" ten wink.gif
Turkijoje birzelio pabaigoje prie +46 nei man nei vaikui per karsta nebuvo, is baseino neislipom ir tiek biggrin.gif
As kol kas linktu link rugsejo, bet bijau emiciskai neistempti tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 11 08, 09:47)
Nei Varnoj, nei Burgase poilsiui skirtų viešbučių nėra, o skrenda tik į juos
Yra 2 dideli kurortai:
Saulėtas Krantas - arčiau Burgas
Auksinės kopos (Auksinės smiltys) - arčiau Varna
Pasiūlyti sunku, nes neaišku ką mėgstat ir kokios finansinės galimybės.
Jei tik miegosit ir valgysit, siūlyčiau 5* ant jūros kranto su "viskas įskaičiuota"
Jei vilioja barai ir diskotekos, tik didžiųjų kurortų centrus
Jei reikia ramybės - mažus viešbutukus mažuose miesteliuose kaip Obzoras ar pan.
bent jau Saulėtame Krante pilnas pliažas ir centrinės gatvės

Dekui uz atsakyma.
Guleti prie juros ne mums.... gal pora dienu tarp pakeliavimu, daugiau bandysim keliauti po sali, tai galvoju is kur butu patogiau ir daugiau galimybiu rinktis.
Gal kas bandet, pasidalinkit.
Is aksto dekui.
Atsakyti
na va, mes birželio pradžioj jau keliausim smile.gif
Atsakyti
Sveiki, planuojame ir mes su seima kelione i bulgarija, kur patartumete apsistoti , Kaip supratau albenoje viskas brangoka, gal kas gali patarti koki kita miesta rinktis tinkama poilsiui su mazu vaiku ir kad kainos butu neikandziojančios? bejei jei vaziuosim su vaiku iki 2 metu tai viskas jam nemokamai taip?
Atsakyti
Sveikos keliautojos, kadangi tema suaktyvejo dar karta prasau Jusu pagalbos. Gal kuri mama turi apartamentus nuomojanciu seimininku kontaktus tik ne Sailetam krante. Ieskau isinuomot gyvenamaji plota Bulgarijos pajuryje, kadangi vaziuosime su mazais vaikais norime ramios, kuklios vieteles arti juros blush2.gif Rasykite i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justina G @ 2012 11 10, 19:50)
Sveiki, planuojame ir mes su seima kelione i bulgarija, kur patartumete apsistoti , Kaip supratau albenoje viskas brangoka, gal kas gali patarti koki kita miesta rinktis tinkama poilsiui su mazu vaiku ir kad kainos butu neikandziojančios? bejei jei vaziuosim su vaiku  iki 2 metu tai viskas jam nemokamai taip?

Manau, kad Obzoras tinkamas
Atsakyti
QUOTE(baka2 @ 2012 11 09, 13:43)
Dekui uz atsakyma.
Guleti prie juros ne mums.... gal pora dienu tarp pakeliavimu, daugiau  bandysim keliauti po sali, tai galvoju is kur butu patogiau ir daugiau galimybiu rinktis.
Gal kas bandet, pasidalinkit.
Is aksto dekui.

Baka2, norint daugiau pakeliaut, manau idealiausia į Bulgariją važiuot savo automobiliu - jau vien kiek gėrio galima pamatyt pakeliui thumbup.gif Gaila, kad šiemet mums teko laimė tik nedidelę Rumunijos ir Bulgarijos dalelę pamatyt - bet, būtinai kada nors ten dar sugrįšim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 11 09, 10:41)
Mes karstamegiai (isskyrus vyra biggrin.gif), todel ir domiuosi, kada "nesusalsiu" ten wink.gif
Turkijoje birzelio pabaigoje prie +46 nei man nei vaikui per karsta nebuvo, is baseino neislipom ir tiek biggrin.gif
As kol kas linktu link rugsejo, bet bijau emiciskai neistempti tiek  biggrin.gif

mes irgi megstam siluma, ir norim, kad butu kuo silciau, taip pat planuojame keliauti su vaiku(6m.), bet as ziurinejuosi i rugpjucio pabaiga-rugsejo pradzia keliones, nes ir kainos mazenes jau ir oras dar labai geras smile.gif
gal jau turite nusiziureje viesbuti?

QUOTE(muminukas @ 2012 11 09, 16:34)
na va, mes birželio pradžioj jau keliausim smile.gif

uzsisakinejote kelione per agentura?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 11 lapkričio 2012 - 20:45
taip, mes per agentūrą.
Atsakyti