Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

gal kas buvote Rubin 4* viesbutyje, nera atsiliepimu is lietuvos, tik rusai raso, nusiziurejau si viesbuti, bet dar abejoju, jei kas buvote, labai lauksiu atsiliepimu
Atsakyti
QUOTE(raimuta @ 2012 08 08, 06:35)
Čia skrendančių tikrai nemažai, bet buvo ir važiuojančių mašina.Pvz aš keliavau mašina ir šioje temoje rašiau trumpai kas ir kaip cool.gif . Aš kai domėjausi ,tai ir teko tikrai daug puslapių pervers ,kad rast info, bet jei domisi ,tai ir reik ieškot taip ax.gif
Nuo 8 puslapio aš rašiau apie kelione mašina ir dar buvo rašanti viena forumietė, šiuo metu dar viena šeima išvykus mašina ir neužilgo turi pasidalint įspūdžiais smile.gif

tai taip, reikia skaityt, bet kai dar nežinom tiksliai kur važiuoti, nes vieni sako ten geriau, kiti ten, jau perskaičius esu visą Ukrainos temą, Kroatijos, o Bulgarijos visų nebepajėgiau, ačiū, jūsų jau skaičiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Miramax @ 2012 08 08, 08:41)
Vienas reportažas čia
Bulgarija

ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GudPerson: 08 rugpjūčio 2012 - 15:36
QUOTE(LOOONDA @ 2012 08 08, 12:25)
Turejom apyrankes.Skeciai,gultai nemokami ir papludimyje ir prie baseino.Tik reikia apie 8-9 val.uzsiimti(mes tiesiog uzmesdavom ranksluosti)gultus.Nes viena ryta kazkaip ilgiau miegojom,nuejom 10.30 i papludimi ir neradom laisvu gultu.Einant i papludimi ar prie baseino ranksluoscius isduoda pateikus korteles. 4u.gif

Aciu labai uz informacija smile.gif smile.gif Dar noriu paklausti, viena mamyte, kuri buvo praeitais metais, sake, kad viesbucio ranksluosciai i pliaza labai mazuciai, kad geriau savo pasiimti, ar tai tiesa? ar geriau pataupyti vieta lagamine? smile.gif
Ir dar, ar buvo kambaryje plauku dziovintuvai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buckizs @ 2012 08 07, 17:22)
O gal yra buvusių Balčiko mieste? Konkrečiai botanikos sode? ax.gif Nes skaitau, kad toks yra, tik nežinau ar verta skirti dėmesį ax.gif

buvom..nieko ypatingo...neverta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 08 08, 16:42)
buvom..nieko ypatingo...neverta smile.gif

Supratau ax.gif o šiaip gal galit parašyti kokia kaina? Gal visai pradings noras lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinke @ 2012 08 08, 17:35)
Aciu labai uz informacija  smile.gif  smile.gif Dar noriu paklausti, viena mamyte, kuri buvo praeitais metais, sake, kad viesbucio ranksluosciai i pliaza labai mazuciai, kad geriau savo pasiimti, ar tai tiesa? ar geriau pataupyti vieta lagamine?  smile.gif
Ir dar, ar buvo kambaryje plauku dziovintuvai?  smile.gif

Geriau pataupykite vieta lagamine,tikrai pakanka ju ranksluosciu.as buvau 1 ir savo isidejusi,taciau net neimiau ipapludimi.Plauku dziovintuvas yra.Isidekite koki sulankstoma peili.Mes mieste pirkome vaisius, labai skanus melionai,arbuzai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOOONDA @ 2012 08 08, 19:25)
Geriau pataupykite vieta lagamine,tikrai pakanka ju ranksluosciu.as buvau 1 ir savo isidejusi,taciau net neimiau ipapludimi.Plauku dziovintuvas yra.Isidekite koki sulankstoma peili.Mes mieste pirkome vaisius, labai skanus melionai,arbuzai. 4u.gif

Aha, supratau, aciu smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena.
Gal kas lanketes Varnos delfinariume? Butu malonu paskaityti ispudzius 4u.gif
Aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo josvardasNikita: 09 rugpjūčio 2012 - 18:18
QUOTE(josvardasNikita @ 2012 08 09, 19:18)
Laba diena.
Gal kas lanketes Varnos delfinariume? Butu malonu paskaityti ispudzius  4u.gif 
Aciu!

Labas.
Mums gide sake, kad jaigu buvot Klaipedos delfinariume, tai neverta i Varnos vaziuoti. Ne teip ispudingai jau ten smile.gif
Atsakyti
sveikos, ar niekam neteko būti Edelweiss viešbuty?
Gal yra kas, ką reikėtų žinoti iš anksčiau? ax.gif
Atsiliepimai, kaip visur ir visada, labai prieštaringi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2012 08 09, 20:37)
Labas.
Mums gide sake, kad jaigu buvot Klaipedos delfinariume, tai neverta  i Varnos vaziuoti. Ne teip ispudingai jau ten  smile.gif

Aciu uz komentara 4u.gif
Atsakyti
Labukas, sudomino kelione i Bulgarija, bet su savo auto. Gal galit pasakyt kiek mazdaug kainuoja tokia kelione? ax.gif

Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti