Ačiū, Gintarai, už išsamų aprašymą.
Kaip miela, kai tikri specai netingi pasisakyti.
Nors tiesą sakant, pamačius, kad yra Jūsų žinutė, tikėjausi pamatyt dar nerealių jūsų vilkdalgių Visada stebina jų žiedų gausa
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2013 05 25, 19:28)
geguzes men. gali prazysti tik RUSINES viendienes(Hemerocallis_middendorffii,H.citrina-pastaroji ir yra jediaros demonstruojama)...arba remontantines veisles,kurios "ziedus pradejo formuoti rudeni,bet iki uzsalimo nespejo ju parodyti.
MASINIO viendieniu zydejimo menuo-LIEPA ...ankstyvesnes veisles prazysta birzeli(antroje birzelio puseje jau zydi labai daug viendieniu),o remontantines veisles,kurioms "Gyvenimas atrodi grazus","zydalioja" iki pat uzsalimo
...tokiu metu(geguzes gale) mano kolekciniuose gelynuose ...per daug darbo su gelemis metu...teko stebeti iv. veisliu "netyciukinius" ziedus,bet normaliai DABAR ZYDI TIK rusis- Hemerocallis_middendorffii
MASINIO viendieniu zydejimo menuo-LIEPA ...ankstyvesnes veisles prazysta birzeli(antroje birzelio puseje jau zydi labai daug viendieniu),o remontantines veisles,kurioms "Gyvenimas atrodi grazus","zydalioja" iki pat uzsalimo
...tokiu metu(geguzes gale) mano kolekciniuose gelynuose ...per daug darbo su gelemis metu...teko stebeti iv. veisliu "netyciukinius" ziedus,bet normaliai DABAR ZYDI TIK rusis- Hemerocallis_middendorffii
ačiū labai už informaciją esu įsimylėjusi viendienes
QUOTE(Dajulita @ 2013 05 25, 19:48)
Ačiū, Gintarai, už išsamų aprašymą.
Nors tiesą sakant, pamačius, kad yra Jūsų žinutė, tikėjausi pamatyt dar nerealių jūsų vilkdalgių Visada stebina jų žiedų gausa
Vyriskai pasamonei sunku atsilaikyti pries svelnu moteriska spaudima Si Gamtos desni ismintingos moterys puikiai zino is sekmingai ji naudoja praktikoje savu tikslu igyvdinimui...
...to pasekoje-kelios sviezios nuotraukos is mano kolekciniu gelynu...
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2013 05 25, 22:45)
QUOTE(Enigm@ @ 2013 05 20, 11:43)
Esu orchideju gerbeja
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 25, 17:20)
Ko gero, as jau nebenoriu pas jus I svecius, nes numirsiu tiek groziu pamaciusi:)
Kol atvažiuosite, šie augalai jau nežydės
Ačiū, Gintarai Burgundijos princas nerealaus grožio
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2013 05 25, 22:45)
Vyriskai pasamonei sunku atsilaikyti pries svelnu moteriska spaudima
gerai, kad nors kokia priemonė veikia.
Dabar niekaip negaliu apsispręsti KURIS čia gražiausias Jau kokį penkioliktą kartą žiūriu - niekaip Visi tokie Dar kartą pasistebėsiu pačių žiedų gausa Nerealus žydėjimas
QUOTE(jediara @ 2013 05 26, 00:01)
Kol atvažiuosite, šie augalai jau nežydės
Pas jus visada kas nor zydi
pirma kekė ir dar daug pumpurų
Kiemo grozybes
Papildyta:
Kaktusiukas
Papildyta:
Kaktusiukas