Labai gražūs visų žiedai
Rodau, kas žydi
[/url]
Mano kaktusai žydi
Ir visi
Ir visi
Suuuper visi žiedai - net galva nuo tiek grožių apsisuko
Dėkui Daugumoje vietų įkasta ruda banguota plastikinė juostelė, bet ji įleista lygiai su veja ir tik priėjus prie pat ir atsitūpus matosi, kad ji yra
Pavasarį, po įšalo, ji kiek pakyla, bet tuomet, kol dar žemė neišdžiuvo ją labai lengva sukišt atgal - perbėgu per visą sklypą ir per dešimt minučių viską sutvarkau
QUOTE(Frosta @ 2012 06 29, 22:14)
Mumrikai, be galo, be krašto man gražūs jūsų gėlynėliai...
Ar gėlynai atskirti nuo vejos kokia nors juosta-borteliu? Toks natūralus perėjimas atrodo, iš tolo nelabai ir įžlibinu...
Ar gėlynai atskirti nuo vejos kokia nors juosta-borteliu? Toks natūralus perėjimas atrodo, iš tolo nelabai ir įžlibinu...
Dėkui Daugumoje vietų įkasta ruda banguota plastikinė juostelė, bet ji įleista lygiai su veja ir tik priėjus prie pat ir atsitūpus matosi, kad ji yra
Pavasarį, po įšalo, ji kiek pakyla, bet tuomet, kol dar žemė neišdžiuvo ją labai lengva sukišt atgal - perbėgu per visą sklypą ir per dešimt minučių viską sutvarkau
Na pentinių grožis, niekaip negaliu atsigrožėt. O mano pentinis nenori žydėt
QUOTE(Singrida @ 2012 06 30, 23:24)
Na pentinių grožis, niekaip negaliu atsigrožėt. O mano pentinis nenori žydėt
Ačiū už pagyras mano pentiniams Tai ko gi jis spyriojasi, gal dar mažiukas Maniškiai žydi be priekaištų, tik šiemet žiedynai labai dideli. Pavasarį gavo trąšų, o šiaip jokios ypatingos priežiūros. Bijojau, kad vėjas ir liūtis juos išvartys, išlaužys, bet atsilaikė.
Papildyta:
QUOTE(be rėmų @ 2012 07 01, 15:41)
Tikrieji gvazdikai:
Kokie gražuoliai Ar jie daugiamečiai?
QUOTE(Linetax @ 2012 07 01, 19:31)
Dėkui Dvimečiai. Šiemet sėsiu, kitąmet žydės.
QUOTE(329 @ 2012 07 01, 17:01)
Gražus derinukas Rožės atspalviai nuostabiai mainosi