Veronica incana - kaip kareivėliai išrikiuoti, nes vieną kerelį į eilutę išdalinau - laukiu kol kupsteliais suaugs, o iki tol juokingai po vieną žydi
Pagaliau šilokas ir lietuje išsiskleidė
Balta rusmenė
Saulakiai
Susivėlusios ramunės
Vienintelis vazonas lauke, kur karaliauja ne hortenzijos, o pelargonijos ir serenčiai. Priežastis paprasta - kitos gėlės tokioje saulėkaitoje ant laiptų iškepa
Gvazdikėliai
Ima žydėt astilbės
QUOTE(mumrikas @ 2012 06 28, 17:34)
vat tokie jie būna tose šalyse, kur neapšąla
fantastika Neregėjus negirdėjus aš tokių grožių
O jūsų gėlynai
QUOTE(bumsik @ 2012 06 29, 02:15)
dėkui
kai kažkurią dieną važinėjomės su šeimyna apylinkėmis tai prie vieno namo Zujūnuose mačiau labai gražiai žiedais apsipylusį pūkenį, nors ūgiu ir nediduką. Maniškis šią žiemą puikiai išgyveno, tai tikiuosi gal ir žiedais vėliau pasidžiaugt
Šiuo metu ypač gražus:
Pasirodo, apsimelavau aš dėl pūkenio Sakiau, kad neregėjus tokio augalo. Tai vat, važiuoju šiandien įprastu maršrutu "namai - darbas", žvilgt pro langą - ogi pūkenis kuo gražiausiai stovi šalia kelio 10 metų važinėju tuo pačiu keliu kasdien, ir net po kelis kartus per dieną - niekad nemačiau O matyti, kad auga jis tenai seeeeeniai, jau didelis medis, tiksliau kamienas, o nuo jo aukštyn kyla rausvas debesėlis - tiksliai taip atrodo, kaip mumrik'o vakar įkeltose nuotraukose. Vat kaip būna
QUOTE(Oli_vija @ 2012 06 29, 13:55)
vakarvakare man Jūsų vingiorykštė "įkrito į akį" kiek saulės ji gauna Jūsų sklypelyje?
dėkui sakyčiau saulės gauna mažai, nes auga po obelim pavėsis būna praktiškai visą dieną
Na, mergužėlės-lelijėlės,... džiuginat Jūs mano širdį tokiais vaizdeliais..
Mumrikai, be galo, be krašto man gražūs jūsų gėlynėliai...
Ar gėlynai atskirti nuo vejos kokia nors juosta-borteliu? Toks natūralus perėjimas atrodo, iš tolo nelabai ir įžlibinu...
Ar gėlynai atskirti nuo vejos kokia nors juosta-borteliu? Toks natūralus perėjimas atrodo, iš tolo nelabai ir įžlibinu...