Man nuo pienligės mikogal žvakutės padeda ir nistatino tepaliukas.
QUOTE(remako @ 2007 12 11, 12:20)
Ar kuriai nors naudojant žvakutes ryte išeidavo su vaistukais ružavos išskyros
o kokius vaistus naudoji?
Man paskyrė MacMiror žvakutes, tai jos geltonos ir išskyros rytais būna geltonos nuo jų, kol makštis apsivalo.
Tas grybelis tikra tragedija. Profilaktiškai kas mėn. suvartoju EcoVag bakterijų kursą, į baseiną neinu, lytinio gyvenimo vengiu - ir vistiek užpuola tas grybas. Kad ir dabar liko 3 savaitės iki gimdymo, o grybas pačiame gražume pasireiškė. Tai dabar 8 dienas MacMiror kursas + 5 dienas EcoVag +2x dienoje nistatino tepaliukas išoriškai, gyvosios bakterijos į burną... ir liks savaitė iki gimdymo. O audiniai tai trapūs būna po grybelio, girdėjau, kad labai lengvai plyšta viskas gimdymo metu.
QUOTE(Chloe @ 2007 12 12, 13:12)
Gyno- pevaryl
Ankščiau naudojau Makmiror, bet greit atsinaujino.
O pas mane dar kita problema yra, tai bijau, kad gali tas kraujavimas ir ne dėl žvakučių būti Bet ryt jau sužinosiu
QUOTE(remako @ 2007 12 11, 13:20)
Ar kuriai nors naudojant žvakutes ryte išeidavo su vaistukais ružavos išskyros
Aš irgi naudojau žvakutes Makmiror ir jau į pabaigą vieną rytą pastebėjau mažytį tamsiai rudą gumulėlį kelnaitėse, lyg pasenusio kraujo. Kažkiek supanikavau, ir nutariau toliau save atidžiai stebėti, ir jei kas važiuoti į gydymo įstaigą. Bet tą dieną daugiau nepasikartojo. Kitą rytą pastebėjau šiek tiek didesnį gumulėlį, bet vėl tokį tamsiai rudą . Na tada jau skubiai nuėjau pas gydytoją. Ji detaliai apžiūrėjo viską, bet atsakymo tiesaus jokio iš jos ir neišgirdau. Sakė viskas švaru ir gražu , o tie gumulėliai gal dėl infekcijos arba senas užsilikęs žvakutės skystis įgavo tokį atspalvį .
Kai pabaigiau žvakutes, daugiau jokių gumulėlių ir nebebuvo.
Tad nenustebčiau, kad pas tave būtų irgi visai neaišku, kodėl tas ružavumas atsirado.
QUOTE(vipa @ 2007 12 13, 17:30)
Aš irgi naudojau žvakutes Makmiror ir jau į pabaigą vieną rytą pastebėjau mažytį tamsiai rudą gumulėlį kelnaitėse, lyg pasenusio kraujo. Kažkiek supanikavau, ir nutariau toliau save atidžiai stebėti, ir jei kas važiuoti į gydymo įstaigą. Bet tą dieną daugiau nepasikartojo. Kitą rytą pastebėjau šiek tiek didesnį gumulėlį, bet vėl tokį tamsiai rudą . Na tada jau skubiai nuėjau pas gydytoją. Ji detaliai apžiūrėjo viską, bet atsakymo tiesaus jokio iš jos ir neišgirdau. Sakė viskas švaru ir gražu , o tie gumulėliai gal dėl infekcijos arba senas užsilikęs žvakutės skystis įgavo tokį atspalvį .
Tad nenustebčiau, kad pas tave būtų irgi visai neaišku, kodėl tas ružavumas atsirado.
Pas mane buvo kraujingos išskyros, bet pasirodo tai ne dėl žvakučių , o mano šio nėštumo bėdos
QUOTE(vipa @ 2007 12 13, 17:30)
Aš irgi naudojau žvakutes Makmiror ir jau į pabaigą vieną rytą pastebėjau mažytį tamsiai rudą gumulėlį kelnaitėse,
Na žinok, man irgi po 2 ir 3 tokie gumuliukai buvo, kaip plastilinas koks. Taip ir supratau, kad dėl vaistų.
Man MacMiror irgi neilgam padeda, greitai atsinaujina grybelis, bet kažkada naudojau gynoPevaryl, tai išvis nulinis efektas buvo.
O gal kas vartojo Lomexin? man kita ginė sakė, kad čia naujos kartos priešgrybelinis vaistas ir jis geriau gydo nei koks MacMiror ar Polygynax.
QUOTE(Chloe @ 2007 12 15, 02:13)
Na žinok, man irgi po 2 ir 3 tokie gumuliukai buvo, kaip plastilinas koks. Taip ir supratau, kad dėl vaistų.
Man MacMiror irgi neilgam padeda, greitai atsinaujina grybelis, bet kažkada naudojau gynoPevaryl, tai išvis nulinis efektas buvo.
O gal kas vartojo Lomexin? man kita ginė sakė, kad čia naujos kartos priešgrybelinis vaistas ir jis geriau gydo nei koks MacMiror ar Polygynax.
man lomexin visiskai nepadedavo bet naudodavau ji kai nebuvau dzn pienlige kamuodavo...
o dbr gyno pevaryl naudoju kartas nuo karto bet irgi nepasakyciau kad efektas geras
kaip atpazinti pienlige neapziurejus daktarei?
nes mano daktare net nesiteikia apziureti manes normalei, pamatuoja pilva,svory ir spaudima paziuri.
nes mano daktare net nesiteikia apziureti manes normalei, pamatuoja pilva,svory ir spaudima paziuri.
prasau padekit ,laukiosi 8sav ir pastebejau ant apatynio trikodazo pastebejau tokias sviesei geltonus plemelius ir isigandau ar ce normalus dalykas ar taip turi tepti iskyros?ar gali buti persileidimo simtomai prasau padekit
QUOTE(Auryte Sh. @ 2007 12 15, 14:57)
kaip atpazinti pienlige neapziurejus daktarei?
tai jei neturi nusiskundimu ko ten lysti i vidu
o pienlige pasireiskia baltom varskinem isskirom, nieztiejimu...
QUOTE(robertukas @ 2007 12 15, 17:30)
prasau padekit ,laukiosi 8sav ir pastebejau ant apatynio trikodazo pastebejau tokias sviesei geltonus plemelius ir isigandau ar ce normalus dalykas ar taip turi tepti iskyros?ar gali buti persileidimo simtomai prasau padekit
nesijaudink, net kraujuot pradejus dar nereiskia, kad tai persileidimas, pati tokia patirti turejau - kraujuojancia pagulde i ligonine, bet gydytojai tik paguzciojo peciais, likau nesupratusi, kas tai buvo, ir ne viena toki pavyzdi zinau, tad del geltonu isskyru tikrai neverta sukti galvos
Man irgi kartais būna geltonos išskyros, o kartais baltos Gal kas žinot, ar tai nieko blogo, nes neramu Man dabar 8 savaitės