sveiki, turi vieną klausimelį. gal į jį ir buvo kažkas rašyta, bet negalėjau surasti. kaip dėl pienligės ir sekso? ar galima sergant pienlige mylėtis? tikriausiai jokio kaifo, kai ten viskas niežti, bet mano hormonai mane varo iš proto. o kadangi irgi praradau viltį iš jos prakeiktos išbristi nėštumo metu, tai gal jūs pasidalinsite patirtimi ir nors morališkai palaikysite.
labai dėkui
QUOTE(helen @ 2007 10 29, 22:58)
sveiki, turi vieną klausimelį. gal į jį ir buvo kažkas rašyta, bet negalėjau surasti. kaip dėl pienligės ir sekso? ar galima sergant pienlige mylėtis? tikriausiai jokio kaifo, kai ten viskas niežti, bet mano hormonai mane varo iš proto. o kadangi irgi praradau viltį iš jos prakeiktos išbristi nėštumo metu, tai gal jūs pasidalinsite patirtimi ir nors morališkai palaikysite.
labai dėkui
labai dėkui
jei yra noras tai galima, tik naudokit prezikus, nes kiek zinau vyrai neserga bet yra nesiotojai tokiu dalyku
Papildyta:
o man tai dar geriau - grybelis isanges srityje, niesti tai nezmoniskai. buvau pas gyd tai israse tokio kremuko, kuris nieko nepadeda...
gal kas turejote kazka panasaus?
mane vargino 1 ir 2 antrą trimestrą išbandžiau viską... padėjo tik speciailiai vaistinėje paminamos žvakutės (geltonos tokios su furacilinu ar furadoninu atrodo ), daugiau ta bjaurastis netsirado tfu tfu tfu
ir man ta pati bjaurybe yra. pries pastojant viskas buvo gerai. tik pradejus laukti padare tepineli ir se tau pienlige ir jos niekaip negaliu atsikratyti. pavartoju zvakutes praeina laikinai , ziurek jau uz poros savaiciu vel blogas tepinelis. tai taip ir zaidziam pavartojam kursa zvakuciu , praeina . uz kaskiek laiko vel atsiranda.
nebezinau kaip ta zaraza reikia atsikratyti. gal kitos dar kaip nors gydosi apart zvakuciu, ka nors naudojo???
ir gal kokios mamytes gali pasidalinti patirtimi kaip su gimdymu? ar reikia imtis kokiu papildomu atsargumo preimoniu, ar yra skiriami kokie vaistai ir t.t.....
nebezinau kaip ta zaraza reikia atsikratyti. gal kitos dar kaip nors gydosi apart zvakuciu, ka nors naudojo???
ir gal kokios mamytes gali pasidalinti patirtimi kaip su gimdymu? ar reikia imtis kokiu papildomu atsargumo preimoniu, ar yra skiriami kokie vaistai ir t.t.....
Nu va ir man tas "malonumas" prasidėjo . Ne tiek daug išskyrų, kiek nemalonus niežulys. Nebežinau kuo čia reiks gydytis. Ir pas ginę tik pirmadienį ...
QUOTE(Selga @ 2007 11 29, 19:00)
Nu va ir man tas "malonumas" prasidėjo . Ne tiek daug išskyrų, kiek nemalonus niežulys. Nebežinau kuo čia reiks gydytis. Ir pas ginę tik pirmadienį ...
o man ne karto nenezejo. tik isskyru labai daug ir nepatogumas, ir kvapas .
kiek domejausi apie pienlige tai svarbiausia:
naturalaus pluosto kelnaites ir jokiu siaurikiu
gerti ir valgyti jogurtus su bifido bakterijom tom vadinamom gerosios bakterijos
perdaznai neplauti su muilu, proto ribose
Man ta pienligė kaip sloga, gelbėjuosi žvakutėm ir nistatino tepaliuku nuo niežėjimo
As jum patarsiu pati paprasciausia ir nekenksminga gydymo buda per kuri pati praejau.0.5L SILTO VANDENS IR VALG.SAukstas su puse viska ismaisyti ir itraukt i kriausia ir galite ir i vidu leistis bei apsiplovimui.
QUOTE(kvartetas @ 2007 11 27, 12:32)
ir man ta pati bjaurybe yra. pries pastojant viskas buvo gerai. tik pradejus laukti padare tepineli ir se tau pienlige ir jos niekaip negaliu atsikratyti. pavartoju zvakutes praeina laikinai , ziurek jau uz poros savaiciu vel blogas tepinelis. tai taip ir zaidziam pavartojam kursa zvakuciu , praeina . uz kaskiek laiko vel atsiranda.
Mane irgi tokia pati problema kamavo pirma nestuma, I trimestra buvau labai smarkiai persisaldzius, turejau didele sloga. Po sio persalimo ir prasidejo grybelis, visa nestuma prasikankinau su zvakutem.
II nestumui dar tik 5 savaites ir jau gine rado grybeli, negi ir vel teks visa nestuma kankintis.
Ar kuriai nors naudojant žvakutes ryte išeidavo su vaistukais ružavos išskyros