mane ir vel ta nelemtoji pienlige uzpuole pas gine einu tik po savaites, sakykit ar nieko blogo nenutiks mano leliui per ta savaite nuo tos bjaurasties?
QUOTE(sebi @ 2007 08 03, 14:11)
mane ir vel ta nelemtoji pienlige uzpuole pas gine einu tik po savaites, sakykit ar nieko blogo nenutiks mano leliui per ta savaite nuo tos bjaurasties?
siaip tai patarciau pas vidaus gydytoja nueit ir israsys zvakeliu,nereikia kankintis,o ir nestumui pavojus yra,ir dar patarsiu gera dalyka ,plauk maksti su ramuneliu arbata,labai padeda,turiu daug patirties,nes pirma nestuma visa vargau su tuo grybu,o dabar jau antras nestumas tai irgi vel tas pats prasideda
nutruko mano nestumas 10 savaite....plysta sirdis, tik nutariau jums padeti...
dabar vaistinese yra nauja Israelio firmos DR.FISher linija nescosioms...man labai padejo ju higienines serveteles jas net kaip kompresa galima naudoti, vis apmazina perstejima... taip pat tos pacios firmos yra kremas mazinantis perstejima tinkantis ir prie hemarojinio perstejimo... O dar yra milteliai tantum rosa,is kuriu pasigamini tirpala (reikia tokios pompos maksciai issiplauti, yra tos pacios firmos)...
dabar vaistinese yra nauja Israelio firmos DR.FISher linija nescosioms...man labai padejo ju higienines serveteles jas net kaip kompresa galima naudoti, vis apmazina perstejima... taip pat tos pacios firmos yra kremas mazinantis perstejima tinkantis ir prie hemarojinio perstejimo... O dar yra milteliai tantum rosa,is kuriu pasigamini tirpala (reikia tokios pompos maksciai issiplauti, yra tos pacios firmos)...
QUOTE(nesmerk @ 2007 08 05, 10:33)
nutruko mano nestumas 10 savaite....plysta sirdis, tik nutariau jums padeti...
Labas,uzjauciu tave,isivaizduoju kaip nesmagiai jautiesi,stiprybes tau
Mano gine sakė, kad tas grybelis, ar uždegimas ar kaip dar jis vadinamas atseit pasitaiko daugumai neščiųjų ir praeina savaime po gimdymo. Jis atsiranda kaip pasikeičia makšties rūgštingumas, o viena iš tokiu sąlygų yra būtent - nėštumas. Ji man išrašė MACMIROR žvakutes ir iškart pasakė kad vartočiau tik tada jei tos išskyros pradės ypač vargint, nes po pavartojimo jos vėl sugrįš tai gausis kad vartoju kaip ir bereikalo... Bet vartot vistiek reikia nes bet koks uždegimas netaiso sveikatos....
Labas, mergaitės. Esu 34 sav nėščia, buvo 2k radę grybą, po to 2 k buvo norma. Bet dabar jau visą sav eina rausvos ar rusvos išskyros, pora kartų net su kraujo priemaišom /bet l nedaug/, ir tos išskyros daugiau rytą, dieną mažiau. Skaičiau , ką prirašėt apie pienligę: man jokio niežėjimo nėra. Kas čia galėtų būti? Be tepinėlio ir be gydytojo apžiūros nesužinosiu,o mano gn atostogose, teks eiti pas kt. Šiaip gimda nesusitraukinėja, lelius juda, na, sakau, gal čia ne gimdymo požymis?
QUOTE(rasasol @ 2007 08 06, 10:42)
Labas, mergaitės. Esu 34 sav nėščia, buvo 2k radę grybą, po to 2 k buvo norma. Bet dabar jau visą sav eina rausvos ar rusvos išskyros, pora kartų net su kraujo priemaišom /bet l nedaug/, ir tos išskyros daugiau rytą, dieną mažiau. Skaičiau , ką prirašėt apie pienligę: man jokio niežėjimo nėra. Kas čia galėtų būti? Be tepinėlio ir be gydytojo apžiūros nesužinosiu,o mano gn atostogose, teks eiti pas kt. Šiaip gimda nesusitraukinėja, lelius juda, na, sakau, gal čia ne gimdymo požymis?
Na man ir panasiai..Taip pat 34sav- beje sveikinu O su grybeliu tai vargstu visa nestuma - nuo pat pradzios..Gydytoja sake tai lemia pats nestumas, susilpnejes imunitetas (lelius daug vertingu medziagu is musu pasiima- bet ir jam reikia ) bei stresas..Vartojau jau visokias zvakutes: Macmiror, Lomexin, o dar paprasto Clotrimazolio zvakuciu liepe nusipirkti.. Beje, nebutinai turi niezeti - tai jau individualu bet daugumai tai deja niezuliukas buna Man ir buvo tokiu rudaus atspalvio isskyru - butent rytais, o po to tokios balksvos.. Sakiau gyd, tai ji apziurejo mane ir sake lyg viskas gerai...Liepe stebeti ar neatsiranda kraujo - tada sake jau skubos tvarka pas gydytojus kreiptis..O beje, kazi cia negali buti jau tas gimdos kaklelio kamstis...?
Na galiu pasakyt kad aš ir vargau visą nėštumą.,visos macmiror ,polyginax išbandytos,jos padeda mėnesiui kokiam ir vėl tas pats.,bet nustebau kai man gydytoja sako nusipirk bepanteno.,na tikriaus visos žinot koks ten kremas ir tikrai padėjo per kelias dienas ir tada jau neatsinaujino.,net pačiai keista.,jis gi gal 10lt tekainuoja.,be to universalus ir mamai ir vaikui.O dėl išskyrų,jei ne baltos spalvos tai gali būt ir kamštis ,kreipkites į gydytoją nes man tai tik va prieš gimdymą atsirado.Va kiek pripyškinau
QUOTE(rence25 @ 2007 08 13, 17:17)
Na man ir panasiai..Taip pat 34sav- beje sveikinu O su grybeliu tai vargstu visa nestuma - nuo pat pradzios..Gydytoja sake tai lemia pats nestumas, susilpnejes imunitetas (lelius daug vertingu medziagu is musu pasiima- bet ir jam reikia ) bei stresas..Vartojau jau visokias zvakutes: Macmiror, Lomexin, o dar paprasto Clotrimazolio zvakuciu liepe nusipirkti.. Beje, nebutinai turi niezeti - tai jau individualu bet daugumai tai deja niezuliukas buna Man ir buvo tokiu rudaus atspalvio isskyru - butent rytais, o po to tokios balksvos.. Sakiau gyd, tai ji apziurejo mane ir sake lyg viskas gerai...Liepe stebeti ar neatsiranda kraujo - tada sake jau skubos tvarka pas gydytojus kreiptis..O beje, kazi cia negali buti jau tas gimdos kaklelio kamstis...?
Tai tikėkimės, kad praeis po gimdymo. Dėl tų rusvų išskyrų gydytoja sako, irgi būna, nors su pirmu nėštumu buvau visai švari. Man paskutinius kartus neberado to grybo, nors išskyrų ryais būna, bet nedaug . Pradėjau vartoti intymios higienos prausiklį FEMYLIANE,jis brangus, bet geras tais visais reikalais. Sėkmės belaukiant
man pienligę nustatė kartu su nėštumu. išrašė žvakučių (Lomexin) ir viskas. kol kas kaip ir susitvarkė tie reikalai, bet ginė mane įspėjo, kad pienligė nėštumo metu yra dažnas reikalas, galintis pasikartoti be jokios matomos priežasties
Sveikutės. Turiu ir aš šitą "džiaugsmą". Iš proto gali išvaryti. Turėjau ir prieš nėštumą. Vartojau LOMEXIN, padėdavo porai savaičių, o po vaisingų dienų vel prasidėdavo viskas iš naujo... Nebežinau nei kuo gydytis, bijau bet kokių medikamentų Gydytoja sako, kad tai nėra pavojinga ir labai dažnas reiškinys. Gal ir taip, bet labai jau nemalonus