Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė nėštumo metu

QUOTE(krevete6 @ 2007 06 13, 16:08)
[CODE]
Gal nieko blogo neatsitiks jei kremuka 'clotrimozolum' panaudosiu? g.gif

Siulau geriau pasikonsultuoti su savo gine 4u.gif
Atsakyti
Siulau geriau pasikonsultuoti su savo gine

[CODE]
Kad man pas gine tik kita sav g.gif
Beje, kai sirgau pienlige, tai ji man leido si krema naudoti, tai gal sakau, kad dabar panaudosiu nebus blogiau?.. blush2.gif gali blogiau but jei nenaudosiu..
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2007 06 14, 00:18)
[CODE]
Beje, kai sirgau pienlige, tai ji man leido si krema naudoti, tai gal sakau, kad dabar panaudosiu nebus blogiau?.. blush2.gif  gali blogiau but jei nenaudosiu..

Tavo teise rinktis mirksiukas.gif As ir norejau savavaliskai zvakuciu panaudoti, nes kazka jauciau ten ne taip, tai gine atrado man laisva minute tada ir paemus tepineli paaiskejo, kad esu visiskai sveika, tai aciu,dievui, kad nenaudojau 4u.gif
Atsakyti
Tavo teise rinktis  As ir norejau savavaliskai zvakuciu panaudoti, nes kazka jauciau ten ne taip, tai gine atrado man laisva minute tada ir paemus tepineli paaiskejo, kad esu visiskai sveika, tai aciu,dievui, kad nenaudojau

[CODE]
Na as jau savivaliauju ax.gif nebegalejau kentet blush2.gif ir man padeda mirksiukas.gif bet aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
doh.gif
Na va, žiūriu čia daug likimo draugių. Mano lialiui pilvuke dar tik 6 savaitės, bet jau geras porą savaičių grybelis kankina... Gydytoja paskyrė tik tokio nekalto tepaliuko, žvakučių neleido naudot, bo gali lialiui, atseit, pakenkti. o man vis negerėja... Tiesa, niežulio nėra, bet išskyros nemalonios, nežinau jau ką bedaryti. Tuoj kompleksą dėl jų įsivarysiu... Kažkur skaičiau, kad reikia jogurtu ar kefyro apsiplaudinėti. Jau neviltis mane jama. Dar vienas klusimukas - ar gali grybeliuks būt nuo to, kad nevartoju papildomų vitaminų (vemiu nuo jų...)? Nes juk imunitetas g.gif labai pasilpęs nėštumo metu..
Atsakyti
Gal kas gali parašyti kaip atskirti grybelį nuo pagausėjusių išskyrų nėštumo metu?

Tikrai turėjau grybelį, nes išskyros buvo kietos kaip grūdėta varškė. 12 dienų naudojau Polygynax, tepiau Clotrimazolio kremu.

Ir ką gi, dabar 13 dieną, o vis tiek išskyros baltos, bet dabar kaip kefyras.

Ar čia dar grybelis po tokios smūginės dozės neišgydytas, ar čia jau visą laiką iki nėštumo pabaigos bus tokios išskyros?

Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2007 06 18, 10:45)
doh.gif 
Na va, žiūriu čia daug likimo draugių. Mano lialiui pilvuke dar tik 6 savaitės, bet jau geras porą savaičių grybelis kankina... Gydytoja paskyrė tik tokio nekalto tepaliuko, žvakučių neleido naudot, bo gali lialiui, atseit, pakenkti. o man vis negerėja... Tiesa, niežulio nėra, bet išskyros nemalonios, nežinau jau ką bedaryti. Tuoj kompleksą dėl jų įsivarysiu... Kažkur skaičiau, kad reikia jogurtu ar kefyro apsiplaudinėti. Jau neviltis mane jama. Dar vienas klusimukas - ar gali grybeliuks būt nuo to, kad nevartoju papildomų vitaminų (vemiu nuo jų...)? Nes juk imunitetas g.gif labai pasilpęs nėštumo metu..

Grybelis dažnai atsiranda nėštumo metu. O negydo jo iki kokio 4 mėnesio, kad nepakenkt leliukui. Man buvo dingęs grybelis po žvakučių kurso, bet po poros mėnesių vėl atsinaujino. Tai dabar vėl kursą pavariau. Nes kaip žinia negydomas grybelis provokuoja persileidimą ir plonina sieneles, kurios gimdymo metu sutrūkinėja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2007 07 03, 13:47)
Grybelis dažnai atsiranda nėštumo metu. O negydo jo iki kokio 4 mėnesio, kad nepakenkt leliukui. Man buvo dingęs grybelis po žvakučių kurso, bet po poros mėnesių vėl atsinaujino. Tai dabar vėl kursą pavariau. Nes kaip žinia negydomas grybelis provokuoja persileidimą ir plonina sieneles, kurios gimdymo metu sutrūkinėja blink.gif

as tai jau nebegaliu.. schmoll.gif 12 savaitej susidejau lomexin zvakutes, praejo menuo kursa vel pakartojau, nes buvo labai pablogeje..o dabar vel atsinaujino ta nelaba liga..ka daryt?slapimas visa laika rodo uzdegima, baigia nugalabyti ta busena.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Astule @ 2004 07 29, 18:44)
sonecka, manau tikrai gali, nes man paskyre LOMEXIN, kuri spadejo tik tada kai ji naudojau, kai baigiau - vel ta pati kancia....... paskui panaudojau polygynax- irgi nepasakyciau kad geriau.... zodziu praradau vilti ...... sad.gif  sad.gif  sad.gif
gal po gimdymo bus geriau sad.gif

O man nuo tu zvakuciu pasirode kraujas ir pagulde 3 dienom i ligonine, siuo metu pienlige vel atsinaujimo, tikiuosi kai gims leliukas jos nebeliks. Niekada nesu turejusi jos iki nestumo g.gif . Kazin medetku arbata ar padetu? jei rytais ir vakarais praustis ja? Ar kas bandet? Nebenesioju jokiu sintetiniu kelnaiciu,tik isskyru daug, bet man jos neniezti nors doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2007 06 13, 22:18)
[CODE]
Beje, kai sirgau pienlige, tai ji man leido si krema naudoti, tai gal sakau, kad dabar panaudosiu nebus blogiau?.. blush2.gif  gali blogiau but jei nenaudosiu..

o tu laukeisi tada g.gif ? keista, nes nepatartina jo naudoti nėštumo metu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2007 07 03, 11:27)
Gal kas gali parašyti kaip atskirti grybelį nuo pagausėjusių išskyrų nėštumo metu?

Tikrai turėjau grybelį, nes išskyros buvo kietos kaip grūdėta varškė. 12 dienų naudojau Polygynax, tepiau Clotrimazolio kremu.

Ir ką gi, dabar 13 dieną, o vis tiek išskyros baltos, bet dabar kaip kefyras.

Ar čia dar grybelis po tokios smūginės dozės neišgydytas, ar čia jau visą laiką iki nėštumo pabaigos bus tokios išskyros?

Aš taip vargau visą antrą nėštumą doh.gif .Tai kas mėnesį naudojau žvakutes (neprisimenu tiksliai gal Mycomax (žinau kad kaina apie 50Lt))
Atsakyti
oi,mergytes,man irgi isskyros atsirado ir dar su kvapu,jauciu,kad ir kankinsiuosi visa nestuma.nu eisiu pas gine kita savaite,tikiuosi,kad israsys ka nors,nes neimanoma jau. verysad.gif
Atsakyti