Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė nėštumo metu

Tai va,kada paskutini karta rasiau kad Polyginax padejo ir vel jauciu ta pati,na girdejau kad jei viena kart susirgai tai ir kartosis.Beje gydytoja sake kad jei jau naudoji pakuote tai visas sunaudot,nes viena dvi tik prislopina,o dabar sake macmiror reiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 04 09, 15:44)
padaugeja baltu isskyru, gali buti ir zalsvos spalvos. nemalonus jausmas "ten", buna, kad niezti ir persti.

ir ankschiau turejau shita problema, bet kazhkaip suvartodavau pakuote ir kokiam pusmechiui ar metam ramu budavo.. dabar kol laukiuosi, gydytoja skiria Lomexin 600 N1.. Ten vienos ovules pakuote tokia.. taj nu nzn, atrodo tik praeina, kokias tris dienas viskas gerai pavartojus buna, o paskui vel ishnaujo sad.gif doh.gif nu nezinau, atrodo ir apatinius kasdien keichiu, ir iklotelius kadieninius naudoju(tikrai nealergizuoja jie, nes visada tokius naudodavau ir gerai buvo), ir prausiuosi tai dabar bent po tris kart per diena, nu bet jau taip vargina tas pershtejimas.. koshmaras.. o gydytoja vistiek ta Lomexin'a man siulo..

gal kas zinot kanors efektyvesnio?.. ar tas "macmiror", kuri cia visos mini nekenkia vaisiui?
Atsakyti
QUOTE(Top @ 2007 04 09, 15:58)

gal kas zinot kanors efektyvesnio?.. ar tas "macmiror", kuri cia visos mini nekenkia vaisiui?

zinau... susitaikyt su esama padetim biggrin.gif
nu bent jau as taip darau, nes jokie man ten kremukai ar zvakutes nepadeda, bo pienlige turiu nuo kieto vandens, o praustis gi reik doh.gif
Atsakyti
hm.. nuo kieto vandens.. ne nebuchiau pagalvojus... taj gal reik kokios sodos isipilt priesh prausiantis ir ne tekanchiu vandieniu tada bandyt praustis o ish kokio asochio apsipilant.. nu nes rimtai koshmarishkas jausmas doh.gif pas mus vanduo irgi labai kietas.. Cia indaplove kai pirkom toks 'testeris' idetas buvo, tai maximalu kietuma rode..
Atsakyti
Ar buvo kam pienlige jau nuo pat nestumo pradzios? mum dar tik 6 savaiteles, o jau pienlige uzpuole. israse gin mikogal zvakuciu man nuo ju dar blogiau, ar man jos netinka, ar cia taip turetu buti...?
pasidalinkit patirtim, ka naudojot esant tokiam mazam nestumui..
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(UKĖ @ 2007 04 17, 09:25)
Ar buvo kam pienlige jau nuo pat nestumo pradzios? mum dar tik 6 savaiteles, o jau pienlige uzpuole. israse gin mikogal zvakuciu man nuo ju dar blogiau, ar man jos netinka, ar cia taip turetu buti...?
schmoll.gif

Kai man buvo 4-5 savaitės, irgi prasidėjo pienligė. Gydytoja paskyrė Lomexin 200mg N3 - padėjo ax.gif Ir dar - reikia nepamiršti ir savo vyrų doh.gif Dažniausiai pas juos požymiai nepasireiškia, bet grybelio nešiotojai gali būti. Todėl dėl šventos ramybės rekomenduojama ir jiems teptis pvz. Lomexin kremu. Kai gydosi abu, rezultatas geresnis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Top @ 2007 04 09, 19:02)
hm.. nuo kieto vandens.. ne nebuchiau pagalvojus... taj gal reik kokios sodos isipilt priesh prausiantis ir ne tekanchiu vandieniu tada bandyt praustis o ish kokio asochio apsipilant.. nu nes rimtai koshmarishkas jausmas doh.gif pas mus vanduo irgi labai kietas.. Cia indaplove kai pirkom toks 'testeris' idetas buvo, tai maximalu kietuma rode..

mane ši bėda kankina visą nėštumą ir per pirmą buvo tas pats, bet 1999m. vaistinėse parduodavo Nistatino žvakutes, kurios tikrai buvo efektingos. O dabar aš tik su sodos vandeniu ir gelbščiuos. Tikrai padeda.Tiesiog į dubenėlį virinto vandens įdedu porą šaukštelių sodos ir apsiprausiu.

QUOTE(UKĖ @ 2007 04 17, 08:25)
schmoll.gif

man gydytoja išrašė Macmiror žvakutes, nuo kurių buvo toks niežulys, kad nors sienom lipk. Išsigydžiau kaip ir sakiau tik sodos mišinuku. Vėliau naudojau Lomexin - tai visai nieko, apramina.
Šiaip reikia nors porą kartų per dieną keisti įklotėlius( aišku jeigu juos nešiojat). O labai dažnai apsiprausiti - tikrai ne pats geriausias būdas nuo pienligės, nes taip išplaunamos visos gerosios bakterijos ir pienlygei atsiranda pačios palankiausios sąlygos išvešėti.
Atsakyti
man visai negeriau schmoll.gif mikogal zvakutes netiko, nusipirkau lomexin zvakutes, kol kas tik viena sunaudojau, bet visai pagerejimo nejauciu schmoll.gif negaliu nieko daryti, nors sienom lipk...
nezinau ka daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(UKĖ @ 2007 04 19, 10:00)
man visai negeriau  schmoll.gif mikogal zvakutes netiko, nusipirkau lomexin zvakutes, kol kas tik viena sunaudojau, bet visai pagerejimo nejauciu schmoll.gif negaliu nieko daryti, nors sienom lipk...
nezinau ka daryt  doh.gif

Kantrybės, sunaudok visas tris. Po pirmos žvakutės efekto gali ir nesijausti. Jei išorėje labai niežti, galima Lomexin kremu dar pasitepti. Kai baigsis grybelis, patarčiau įsigyti Dercome intymios higienos prausiklį mirksiukas.gif Aišku, jis brangokas apie 40 Lt, bet skalsus, ilgam užtenka. Jame natūralių išrūgų ir pieno rūgšties, kurios padeda išlaikyti natūralią intymių vietų mikrofloros pusiausvyrą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(UKĖ @ 2007 04 17, 09:25)
schmoll.gif

Nuo Macmiror man tokie marazmai prasideda, kad iki kraujo per miegus nusidrąskau. doh.gif Man padėjo Tantum Rosa granulių tirpalo dušai makščiai su Vagisan žvakutėmis. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 20 balandžio 2007 - 10:37
viduj ginekologe patare neplauti, nelabai gerai. sake gali oro patekti... labai atsargiai reikia...
vakar ir su ramunelem apsiprausiau, ir naturaliu jogurtu pasitepliojau (tai vakaras ir naktis be niezulio praejo), nakciai zvakute.
gerai iki siandien pietu, ir vel prasidejo blink.gif
nulekiau nusipirkau arbatmedzio aliejaus, pasitepiau tai vel gerai... nors dirbt galiu.
prisipirkau kefyru su bifido, bandysiu tokiais budais kovot.

na ir kankyne doh.gif
Atsakyti
UKE, bet kad Tantum Rosa rekomenduojama pienligės pradžioje, kad ji neišplistų ir neprasidėtų uždegiminiai procesai... Gali pasiskaityti apie tai www.vaistai.lt
Atsakyti