Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė nėštumo metu

Norėčiau paklausti, namuose kaip psidaryti tą praplovimą, ko reikia? Nes man vėl uždegimas žvakučiu išrašė, reik kažka daryt man tai jau 28 sav.

Atsakyti
QUOTE(zivala @ 2006 12 21, 17:35)
Norėčiau paklausti, namuose kaip psidaryti tą praplovimą, ko reikia? Nes man vėl uždegimas žvakučiu išrašė, reik kažka daryt man tai jau 28 sav.

o kodel zvakuchiu nenori naudot? man gi 30sav. ir vat ishrashe ir naudoju.
o praplovimui ash tai jau seniai buvau pirkus toki purkshtuvely vaistinej. Lietuvoj tai nezhinau ar yra, bet pirkau profilaktishkai, nes menesiniu metu turedavau bedu (alergija higieniniam priemonem tuo metu) .
Atsakyti
Sveikutės.Ir mane užpuolė ta pati problemėlė,bet aš nelaukiau sekančio vizito pas GIN.ir pajutusi kad kažkas netaip skambinausi GIN ir nuvykau apžiūrai.Išrašė Clotrimazolum makšties tabletes ir viena kapsulytę Mycomax išgert.Skaičiau,kad daug kas gydosi pačios,tai nesaugu.Sėkmės visoms ir sveikatos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anzela0626 @ 2007 01 08, 22:09)
Sveikutės.Ir mane užpuolė ta pati problemėlė,bet aš nelaukiau sekančio vizito pas GIN.ir pajutusi kad kažkas netaip skambinausi GIN ir nuvykau apžiūrai.Išrašė Clotrimazolum makšties tabletes ir viena kapsulytę Mycomax išgert.Skaičiau,kad daug kas gydosi pačios,tai nesaugu.Sėkmės visoms ir sveikatos wub.gif

Labai keista, kad nestuke.gif skyrė geriamą vaistuką, nes šiaip kiek žinau, kad nestuke.gif tik žvakutėmis gydo g.gif
Atsakyti
Čia dauguma rašot apie pienligės problemas, o man yra padidėjas leukocitų kiekis. Buvo iki 70 ir gydytoja išrašė clotitrimazolo žvakutes, o kita gydytoja sužinojus ka naudoju 6 nėštumo savaitę, griežtai uždraudė tuos vaistukus. Bet vis tiek pavykom leukocitus sumažinti iki 45, ir ištemti iki 13 sav. Tai dabar drasiai pradėsiu naudoti polyginax žvakutes, nes iki 12 sav bet koks vaistas yra nerekomenduojamas. ax.gif
Atsakyti
Būna, kad ir nieko nejauti, ją atranda iš tepinėlio tyrimo.
O būna tiesiog pagausėję išskyrų ir tiek.

Mano ginekologė aiškino, kad vaginozė nėštumo metu yra normalu: nes į lytinius organus priteka daugiau kraujo, ir tai yra puiki terpė įvairioms bakterijoms daugintis. Jei iki to laiko neturėjai, tai nereiškia, kad nėštumo metu neatsiras. O gydytis būtina, kaip ir su kiekviena liga.
Aš vartojau Polygynax žvakutes, o kai jos nepadėjo vartojau Macmiror komplex No8 žvakutes. 4u.gif
Atsakyti
man buvo išlindus pienligė, tai išrašė ginė lomexin žvakučiu ir praėjo. svarbiausia yra pačiom nesigyditi, kad nepakenktume savo mažiukam
Atsakyti
Mes irgi su pienlige kankinames.Mazdaug antram trimestre apsireiske.Pagal gydytojos nurodyma vartojau polygynax zvakutes.Nuo pirmos zvakutes jauciasi palengvejimas,bet...is karto po paskutines vel prasideda tas pats doh.gif Jau gal man taip lemta.Jau antra karta ir vistiek tas pats.Erzina klaikiai,jauciuosi bjauriai.
Atsakyti
irgi turiu si malonuma. Apsireiske isvaziavus i siltesnius krastus. Kadangi cia dar vanduo laaaabai kietas, tai nezinau, ar man kokios zvakutes ar kremai pades. verysad.gif
Atsakyti
as taip pat visa nestuma kankinausi, bet kai sunaudojau beveik 2 dezutes gynalgin zvakuciu jau beveik visa savaite kaip viskas ok!
Atsakyti
Man išrašė Macmiror. Nu ir tfu tfu tfu lyg ir neatsinaujina cool.gif
Atsakyti
Sveikos.Aš irgi jau antrą kartą su ta problemėle kovoju,išrašė man GIN Macmiror,jau baigiu sunaudoti,tikiuosi padės.Nebedaug beliko nestuke.gif ,tikiuosi nebepasikartos.Sveikatėlės visoms 4u.gif
Atsakyti