Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė nėštumo metu

QUOTE(Gytr @ 2006 11 12, 14:58)
Esu girdejusi, kad kai kurie gydytojai net nedarydami tepinelio tyrimo del viso pikto  nesciosioms israso pries pat gimdyma zvakuciu, matyt, ta problema kamuoja ne viena  nestuke.gif Tiesa, tau dar yra laiko iki gimdymo...
Na, manau iki gimdymo issigydysi ta uzdegima 4u.gif

na tikiuosi, kad issigydysiu, bet neramu tai, kad galiu pagimdyti betkada, nes sutrumpejes gimdos kaklelis, del to gydyti reikia jau dabar...kt. savaite einu pas gydytoja tai reikes paprasyti gydymo
Atsakyti
QUOTE(Zorzeta1984 @ 2006 11 10, 19:03)
As ta zaraza turiu gal daugiau nei 5metai.Ir mano vyrui pradzioje jokiu simptomu nebuvo o neseniai tik pradejo berimai ant ten listi blush2.gif  4u.gif Deja ji persiduoda lytiniu budu savo partneriui tik ne visiem iskat=rt ji pasireiskia 4u.gif

Na as irgi sia beda turiu jau 4 metus. Atsibodo nerealiai. Gerdavo ir mano vyras kartais su manim vaistukus, ir kremuka panaudodavo. Gydytoja sakydavo, kad jam reikia pasigydyti, tik tada, kai jis jaucia kokius nemalonius simptomus (kuriais jis niekada nesiskundzia), na bet del viso pikto, sugerdavom vaistukus kartu. Beje kai dabar laukiuosi, vis vien kamuoja ta pati beda, tai gydytojas kazkoki kremuka israse, lygtais Zidoval vadinasi, tai dabar kol kas padejo, tpfu tpfu tpfu...
Atsakyti
QUOTE(besilaukianti.mamyte @ 2006 11 13, 14:43)
Na as irgi sia beda turiu jau 4 metus. Atsibodo nerealiai. Gerdavo ir mano vyras kartais su manim vaistukus, ir kremuka panaudodavo. Gydytoja sakydavo, kad jam reikia pasigydyti, tik tada, kai jis jaucia kokius nemalonius simptomus (kuriais jis niekada nesiskundzia), na bet del viso pikto, sugerdavom vaistukus kartu. Beje kai dabar laukiuosi, vis vien kamuoja ta pati beda, tai gydytojas kazkoki kremuka israse, lygtais Zidoval vadinasi, tai dabar kol kas padejo, tpfu tpfu tpfu...

Tau butent ta kremuka israse? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zorzeta1984 @ 2006 11 13, 19:09)
Tau butent ta kremuka israse? mirksiukas.gif

Aha, tai dabar kol kas gerai, bet pas mane ta pienlige grizta labai greitai, tik pasinervuoju, ar nedavalgau, arba vitaminu kokiu truksta, ir "-Laba diena, as jau grizau. Ar pasiilgai?" unsure.gif Ir daktarai sake, kad neimanoma jos issigydyti, tik nuolatos stengtis valgyti sveika maista, gerti vitaminus ir nesinervuoti. Bet kaip galima liepti sau nesinervuoti? Nebent raminamuju nuolatos prisigerti g.gif Nors bent tiek pazadejo, jog vaikeliui tai nepakenks... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2006 11 08, 12:23)
Norejau tik pasidalinti savo isgijimo "paslaptimi"  biggrin.gif
Ogi issigydziau ryte ir vakare pries miega apsiplovinedama isrugomis. Apsiplovus, is karto nenusausindavau, truputi palaukdavau, tai rezultatas  thumbup.gif  Dabar saldytuve laikau mazuti pakeli rugpienio, jeigu ka.
Tiesa, myletis po tokiu prausyniu tai nelabai..

o tu tik išorėj pasitepdavai ar vidun susišvirkšdavai? unsure.gif juk visi grybai visuj veši, juokas, kiek jų išorėj yra unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,

ir man ta pienlige rado, nors as tai nieko nejauciau (nenieztejo, nedegino), tai man gydytoja Polygynax vaistuku israse, as juos jau sunaudojau, bet pakartotinai tepineli ims tik 12.05 - tai tik veliau suzinosiu ar pagijau nuo sios zarazos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozyte23 @ 2006 11 29, 13:16)
Sveikutes,

ir man ta pienlige rado, nors as tai nieko nejauciau (nenieztejo, nedegino), tai man gydytoja Polygynax vaistuku israse, as juos jau sunaudojau, bet pakartotinai tepineli ims tik 12.05 - tai tik veliau suzinosiu ar pagijau nuo sios zarazos blush2.gif

Man apziura irgi tik po pusantros savaites. Ir as turiu ta beda, bet mane tai labai nemalonus kvapas kamuoja, naudoju ivairius prausiklius ir netgi ginekologines serveteles, bet vis tiek smirda blush2.gif . Pries menesi issigydziau lygtais Zidoval kremu, bet jauciu, kad velk sugrizo. O mano daktare debile. Vakar paskambinau, kad nusiustu i ligonine anksciau tyrimu pasidaryti (siaip tureciau eiti 3 menesiu, o dar tik 11 savaiteliu), bet jie man neduoda ligonines duomenu, pati daktare tipo neturi laiko su manim pasneketi, o administartore neduoda net telefono. O as nezinau kuri ten ligonine man priklauso. Vat durnynas cia toj Anglijoj. Tai ka man ir kankintis beveii 2 savaites su tuo kvapu blink.gif
Atsakyti
Man irgi ta pati problema. Tik man pienlige atsirado dar pries nestuma, o tada pabandziau tas GYNOPEVARYL zvakutes - padejo is karto, bet po menesio vel tas pats. Gydytoja sake, kad praktiskai beviltiska kazka nestumo metu daryti, nes vistiek atsinaujins, tik tikiuosiu kad kai pagimdysiu praeis. Nors su pirmu nestumu tokios problemos neturejau. Ir dar girdejau, kad gali ir vaikui pereiti, jei motina nestumo metu serga pienlige, labai del to bijau. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos manau jau apie tai snekejotes.Bet visdelto paaskinkit koks skirtumas tarp pienliges ir isskiru? Kas nustato sia liga(mano akusere nieko nera sakius,ji aplomai nesidomi).Kokie pozymiai

Labai lauksiu atsakymo.Aciu.
Atsakyti
QUOTE(besilaukianti.mamyte @ 2006 11 29, 17:46)
Man apziura irgi tik po pusantros savaites. Ir as turiu ta beda, bet mane tai labai nemalonus kvapas kamuoja, naudoju ivairius prausiklius ir netgi ginekologines serveteles, bet vis tiek smirda  blush2.gif . Pries menesi issigydziau lygtais Zidoval kremu, bet jauciu, kad velk sugrizo. O mano daktare debile. Vakar paskambinau, kad nusiustu i ligonine anksciau tyrimu pasidaryti (siaip tureciau eiti 3 menesiu, o dar tik 11 savaiteliu), bet jie man neduoda ligonines duomenu, pati daktare tipo neturi laiko su manim pasneketi, o administartore neduoda net telefono. O as nezinau kuri ten ligonine man priklauso. Vat durnynas cia toj Anglijoj. Tai ka man ir kankintis beveii 2 savaites su tuo kvapu  blink.gif

Uzjauciu as tave del tokios anglijos sistemos - tikra nesamone - nei su daktare pakalbet negali kada reikia.
Siap as niekada nebuvau anglijoj - tai gal taip ir nedaroma ten - bet cia Lt del visokiu ligu ir vaistinej galima pasitarti su vaistininke - jos taigi irgi medicinos mokslus baigusios ir pataria gerai.
Man kai gydytoja liepe Polyginax nusipirkti nuo pienliges - as nuejus i vaistine ir dar vaistininkes paklausiau, ar sis vaistas tinka nesciosioms - tai ji patvirtino kad tinka.
Tai gal ir tu pabandyk su vaistines darbuotoju kokiu nors pasikalbet, nes is tikruju 2 savaites laukt tai nesamone g.gif
Papildyta:
QUOTE(rutelelt @ 2006 11 30, 18:43)
Sveikos manau jau apie tai snekejotes.Bet visdelto paaskinkit koks skirtumas tarp pienliges ir isskiru? Kas nustato sia liga(mano akusere nieko nera sakius,ji aplomai nesidomi).Kokie pozymiai

Labai lauksiu atsakymo.Aciu.

rutelelt,

pienlige nustato gine is tepinelio tyrimo, bet man ji po ginekologines apziuros ir taip pasake, kad pienlige yra, o tyrimas tik patvirtino. Tikriausiai tos iskyros kazkuom skiriasi?
Bet as ir pati nelabai zinau kuo doh.gif
Siap pas mane klinikos sake nera - tai reiskai, kad tik bakterijas rado, bet dar pati liga neprasidejus. O kai jau buna liga - tai nemalonaus kvapo iskyros buna.
Atsakyti
Man jau 32sav.o tepinelio ne karto neeme.Gyvenu Ispanijoje,cia prigalvoja visokiu nupezusiu tyrimo o ko reikia is tiesu tai nepadaro.
Kokie gi tie pienliges pozymiai? Jau pradejau nerimauti.
Atsakyti
Man irgi uzhdegimas, bet ash net nustebau ish kur jis, nes niekada jokiu problemu tokiu neturejau...o padaugejo ishskyru tai pamaniau kad na gi buna visaip...ir pamaniau gi nieko blogo, o vat padare tepineli ir pasake kad uzhdegimas, tai turiutas zhvakutes naudot. paskyre tik 6, nes sake uzhteks, beto man 30 savaiteliu, tai veliau reiks praplaut su klizmute ir ramuneliu koncentratu. sake labai ramina oda ir mazhina uzhdegimus.
Atsakyti