QUOTE(besilaukianti.mamyte @ 2006 11 29, 17:46)
Man apziura irgi tik po pusantros savaites. Ir as turiu ta beda, bet mane tai labai nemalonus kvapas kamuoja, naudoju ivairius prausiklius ir netgi ginekologines serveteles, bet vis tiek smirda
. Pries menesi issigydziau lygtais Zidoval kremu, bet jauciu, kad velk sugrizo. O mano daktare debile. Vakar paskambinau, kad nusiustu i ligonine anksciau tyrimu pasidaryti (siaip tureciau eiti 3 menesiu, o dar tik 11 savaiteliu), bet jie man neduoda ligonines duomenu, pati daktare tipo neturi laiko su manim pasneketi, o administartore neduoda net telefono. O as nezinau kuri ten ligonine man priklauso. Vat durnynas cia toj Anglijoj. Tai ka man ir kankintis beveii 2 savaites su tuo kvapu
Uzjauciu as tave del tokios anglijos sistemos - tikra nesamone - nei su daktare pakalbet negali kada reikia.
Siap as niekada nebuvau anglijoj - tai gal taip ir nedaroma ten - bet cia Lt del visokiu ligu ir vaistinej galima pasitarti su vaistininke - jos taigi irgi medicinos mokslus baigusios ir pataria gerai.
Man kai gydytoja liepe Polyginax nusipirkti nuo pienliges - as nuejus i vaistine ir dar vaistininkes paklausiau, ar sis vaistas tinka nesciosioms - tai ji patvirtino kad tinka.
Tai gal ir tu pabandyk su vaistines darbuotoju kokiu nors pasikalbet, nes is tikruju 2 savaites laukt tai nesamone
Papildyta:
QUOTE(rutelelt @ 2006 11 30, 18:43)
Sveikos manau jau apie tai snekejotes.Bet visdelto paaskinkit koks skirtumas tarp pienliges ir isskiru? Kas nustato sia liga(mano akusere nieko nera sakius,ji aplomai nesidomi).Kokie pozymiai
Labai lauksiu atsakymo.Aciu.
rutelelt,
pienlige nustato gine is tepinelio tyrimo, bet man ji po ginekologines apziuros ir taip pasake, kad pienlige yra, o tyrimas tik patvirtino. Tikriausiai tos iskyros kazkuom skiriasi?
Bet as ir pati nelabai zinau kuo
Siap pas mane klinikos sake nera - tai reiskai, kad tik bakterijas rado, bet dar pati liga neprasidejus. O kai jau buna liga - tai nemalonaus kvapo iskyros buna.