Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė nėštumo metu

Mane irgi tas "malonumas" aplanke. Bet cia jau irgi nuo nestumo pradzios. Vis zvakutes zvakutes zvakutes... O poveikis tik keleta dienu buna, po to ir vel tas pats. Taip as jos ir neissigydziau... Kazi ar per gimdyma leliukui nepakenks unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Joalin @ 2006 09 21, 09:01)
Mane irgi tas "malonumas" aplanke. Bet cia jau irgi nuo nestumo pradzios. Vis zvakutes zvakutes zvakutes... O poveikis tik keleta dienu buna, po to ir vel tas pats. Taip as jos ir neissigydziau... Kazi ar per gimdyma leliukui nepakenks unsure.gif ?

Man sake,kad pienlige gimdymo metu leliukui nepersiduos.Tai as apsiraminau,mane irgi ji kankina,bet as vis tepaliuku patepu ir praeina kai uzeina vel patepu.Isgydyti ja nestumo metu yra labai sunku,nes imunine sistema labai nusilpus buna.Tai tik salutini poveiki pasalinti,o po to jau (jei pati ne dings)gydyti.
Atsakyti
mane ir prieš nėštumą ta problema kamavo, ir dabar kamuoja.aš dabar naudoju ekovag žvakutes,bet jos ne konkrečiai pienligę gydo, o atstato makšties mikloflorą, taip patnusipirkau tokius miltelius, kurios reikai ištirpinti vandenyje ir su juo apsiplauti(pamiršau tikslų pavadinimą, paklauskit vaistinėje.dėžutė rausvos spalvos).šiaip girdėjau, kad reiktų ir vyrą gydyti.
Atsakyti
Oi merhytes kad as nieko nejausciau.As su ta pienlige kovoju jau naemazai laikoir vaistus visus esu bandziusi jie padedatik alikinai, nes grybeli labai sunku panaikinti si liga turi sezoniskuma per kuri visda kartojasi.Jei turite problemu dabar budamos nescios as jum galiu patart kaip medikas nenaudokit jokiu vaistu, nes nestumo metu jos tikrai neisgyduisit, nes nest. metu keiciasi mikroflora ir vaistai tik slopins ja.Tai kam moket tikius didekius pinigus kada galima apsieit i pigiau.
Paimkit ant 0,5l virinyo silto vandens 2 abat. saukst.sodos viska sumaisykit ir tada galit naudot ir isoriskai ir i vidu tik zinokit, kad galetumet plaut vagina jum reikalinga kriuase, bet po kiekvieno panaudojimo ja reikai dezinfekuot- uzpilt verdanciu vandeniu ir toliau galit vel ja naudo.
Pati esu bandziusi tikrai padeda, o kaip pagimdysit pienlige bus lengviau isgydit su stipriais vaistais. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(AGNIUXX @ 2006 10 05, 14:21)
mane ir prieš nėštumą ta problema kamavo, ir dabar kamuoja.aš dabar naudoju ekovag žvakutes,bet jos ne konkrečiai pienligę gydo, o atstato makšties mikloflorą, taip patnusipirkau tokius miltelius, kurios reikai ištirpinti vandenyje ir su juo apsiplauti(pamiršau tikslų pavadinimą, paklauskit vaistinėje.dėžutė rausvos spalvos).šiaip girdėjau, kad reiktų ir vyrą gydyti.

Tie milteliai vadinami TantumRosa,jie geri, bet negydo , otik slopina.Ir juos reik vartot 4-5d akd panaikint infekcija vieno kainaapie 4lt.Kai pagalvoji tai nemazai gaunasi biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar ziurekit , kad kandidoze- pienlige neperaugtu i COLPITA, nes tada bus blogiau ,NORS CANDIDOZE IR COLPITA SUKELIA TA PATI BAKTERIJA, BET BJAURESNIS. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zorzeta1984 @ 2006 10 06, 00:28)
Paimkit ant 0,5l virinyo silto vandens 2 abat. saukst.sodos viska sumaisykit  ir tada galit naudot ir isoriskai ir i vidu tik zinokit, kad galetumet plaut vagina jum reikalinga kriuase, bet po kiekvieno panaudojimo ja reikai dezinfekuot- uzpilt verdanciu vandeniu ir toliau galit vel ja naudo.
Pati esu bandziusi tikrai padeda, o kaip pagimdysit pienlige bus lengviau isgydit su stipriais vaistais. 4u.gif
Papildyta:

Tavo patarimas man labai abejotinas atrodo. Sodos apiplovimais kaip tik galima normalia flora isbalansuot, nes naturalu maksties pH keiti. Nemanau, kad tai labai geras patarimas schmoll.gif . Geriau kiekvienai individualiai su savo gydytoju konsultuotis ir gydytis taip, kaip jis rekomenduoja, nes tik jis yra susipazines su individualiais kiekvienos tyrimais. smile.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zorzeta1984 @ 2006 10 05, 21:28)

Ir dar ziurekit , kad kandidoze- pienlige neperaugtu i COLPITA, nes tada bus blogiau ,NORS CANDIDOZE IR COLPITA SUKELIA TA PATI BAKTERIJA, BET BJAURESNIS. schmoll.gif

Mano daktare irgi minejo, kad jeigu labai nekamuoja pienlige, geriau su soda apsipraust arba ramunieliu nuoviru, nes vaistais nestumo metu sudetinga isgydyti. Sake vienu daktaru nuomone reikia pienlige nesciosioms gydyti, kitu daktaru nuomone - nereikia. Tai va ir suprask kaip nori doh.gif O ka turejai omeny ziuret kad neperaugtu i colpita? Kaip cia reiktu ziuret? blush2.gif Kokiu priemoniu imtis?
Atsakyti
QUOTE(medituk @ 2006 10 07, 01:22)
Tavo patarimas man labai abejotinas atrodo. Sodos apiplovimais kaip tik galima normalia flora isbalansuot, nes naturalu maksties pH keiti. Nemanau, kad tai labai geras patarimas schmoll.gif . Geriau kiekvienai individualiai su savo gydytoju konsultuotis ir gydytis taip, kaip jis rekomenduoja, nes tik jis yra susipazines su individualiais kiekvienos tyrimais. smile.gif
Sekmes 4u.gif

Deja soda palaiko neutralia pH nes tai sarmas, o grybelis sukelia rugstine terpe, o soda atvirksciai ja normalizuoja, Na tai chemija. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Liolio @ 2006 10 07, 10:54)
Mano daktare irgi minejo, kad jeigu labai nekamuoja pienlige, geriau su soda apsipraust arba ramunieliu nuoviru, nes vaistais nestumo metu sudetinga isgydyti. Sake vienu daktaru nuomone reikia pienlige nesciosioms gydyti, kitu daktaru nuomone - nereikia. Tai va ir suprask kaip nori  doh.gif O ka turejai omeny ziuret kad neperaugtu i colpita? Kaip cia reiktu ziuret?  blush2.gif Kokiu priemoniu imtis?

Colpitas tai patogenine mikroflora kuri yra bjauresne nei candidos ir pavojingesne nestumo metu, nes ji gali veliau virst chlamidijoze, o chlamidijos sukelia nevaisinguma, jeigu negydysi.Jei jauti, kad pradeda gauset isskyru ir jos tave erzina tai daryk su soda voneles arba ramuneliu kurios ramina.Apseik be tu vaistu kai pagimdys tada ir issigydisi , nes vaistai nestumo metu tikrai ne koks variantas.Vistiek jie siuo metu tik slopina tai kam leist tokius pinigus pacios pagalvokit. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zorzeta1984: 07 spalio 2006 - 13:01
as gydziausi nestumo metu pienlige su zvakute tris kartus... jau praradau vilti kad ji man praeis, bet po paskutinio karto neatsinaujino... tfu tfu tfu, labai tikiuosi, kad ir neatsinaujins, nes gimdymo metu nenoreciau uzkrest vaikiuko verysad.gif
Pirma kart sergant pienlige pati ne nejauciau, tik gydytoja rado atlikus tepinelio tyrima, paskui issigydziau, susirgau vel, tada buvo be galo daug isskyru, reikedavo i diena maziausiai tris kart praustis, keist kelnaites, paskui jau ir iklotus nesiojau, keiciau kas tris valandas turbut, taigi vel gydziausi... trecia kart kai atsirado, siaubingai nakti niezedavo ir aisku isskyru vel daug doh.gif nu zodziu kas kart vis kitaip...
Atsakyti
mergytes,
pienlige issaukia visokiu mieliniu bandeliu, sausainiu,saldumynu valgymas doh.gif Kai man pienlige vis atsinaujindavo,mano gyd buvo klausimelis man: kaip brangioji su saldumynais sugyvenate??? Atsakiau teigiamai.Dar pienlige islenda,kai imunitetas susilpneja ir nestuke.gif Be to dar,kai moterytes per daug "ten" plauna su visokiais muilais,ypac vidu.Man taip gyd aiskino. Tfu tfu tfu pienliges neturiu net ir budama nestuke.gif o anksciau jin mane pastoviai kankindavo(aisku ne pacia sunkiausia forma( budavo tik daugiau isskyru,jokiu ten varskiu ar deginimu nebuvo niekad schmoll.gif schmoll.gif )) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klana @ 2006 10 28, 08:17)
mergytes,
pienlige issaukia visokiu mieliniu bandeliu, sausainiu,saldumynu valgymas doh.gif Kai man pienlige vis atsinaujindavo,mano gyd buvo klausimelis man: kaip brangioji su saldumynais sugyvenate??? Atsakiau teigiamai.Dar pienlige islenda,kai imunitetas susilpneja ir  nestuke.gif Be to dar,kai moterytes per daug "ten" plauna su visokiais muilais,ypac vidu.Man taip gyd aiskino. Tfu tfu tfu pienliges neturiu net ir budama  nestuke.gif o anksciau jin mane pastoviai kankindavo(aisku ne pacia sunkiausia forma( budavo tik daugiau isskyru,jokiu ten varskiu ar deginimu nebuvo niekad schmoll.gif  schmoll.gif )) doh.gif

Jo kai padideja cukraus kiekis kraujyje tai ir atsiranda ta zaraza, bet kai man pvz. cukrus geras, o ji vis vien maane kankina verysad.gif
Atsakyti
Sveikos

Man padare tepineli ir jis rode kad yra pienliges sporu. Tai labai geros nuo tos zarazos yra zvakutes Gyno Pevaryl 50, bet jos nepigios 50 lt pakuote kainuoja kazkurtais. Bet jos labai veiksmingos ax.gif

Sekmes visoms wub.gif
Atsakyti
mane irgi kamavo si problema, kai pirmojo laukiausi. kadangi esu prijaucianti naturaliai liaudies medicinai, nusprendziau pabandyti rekomenduota zalios arbatos tirpala. tiesiog, uzsiplikai stipresnes arbatos, nusunki tirscius ir visa ta skysti susisvirksti rolleyes.gif
gal ne kiekvienai priimtinas toks budas. bet man padejo tai tikrai ax.gif
Atsakyti