Sveikutes,labai vargstu ir as su ta pienlige.Man tik 15ta savaite,o jau kankinuosi kokios 3...Su pirmais vaikais irgi buvo taip,bet kazkaip svelniau praejo,o dabar -kazkoks kosmaras.Perstejimas,nemalonus jausmas,apie pasimylejima negali buti net kalbos-bijau vyra prisileist,tas jau zvairuoja-nesupranta ,kame reikalas .Pasiskaiciau Jusu patarimu bandysiunevalgyt saldumynu(nors neatsimenu,kada ju valgiau) daugiau pieno produktu ir pabandysiu soda apsiplauti,gal pades???
Sveikutes. Bjaurus dalykas ta pienlige. Esu pora kartu turejusi ne nestumo metu bet padedavo LOMEXIN. Tris kapsules panaudodavau ir baigdavosi. Gydytoja sake, kad kas turi antsvorio i metus kokia pora kartu gali pasikartoti. Taip pat liepe nenesioti sintetiniu kelnaiciu ir nesiprausti su visokiom naujoviskom hiegienos priemonemis o paprasciausia vaikiska muila
sveikos mielosios as auginu pilveli esu sitoj srity naujoke,o kas del pienliges tai ji mane kankina jau 11 metu.siuo metu naudoju vagisan zvakutes vyras geria tabletes MYKOmax i menesi po viena,daktare sake norint geru rezultatu reik gerti jas abiem maziausiai metus,bet man dabar negalima,tom kurios nasilaukia patarciau POLIGINAX zvakutes,galite pasitarti su gyditoju ar galima vartoti nestumo metu,man neleido,jas panaudojus reik panaudoti vagisan kad atstatytu geraja mikroflora makstyje.
Sveikos mergytes as taip pat turejau problemu su ta pienlige kai laukiausi pirmo vaikelio.Sodos tirpalas tai man nepadejo,o dar daugiau pakenke,nes isdziovino visa oda man.Tai as naudojau zvakutes Clotrimazol ar karkas pan,tai jos iskart man padedavo
As irgi naudoju Vagisan zvakutes. Man ginekologe liepe 3 pakus sunaudoti, tai jau antra ipusejau. Tik bliamba kaip jis varva.
Del Poliginax, tai as naudojau jau 2 kartus. Nestumo metu juos leidzia naudoti. As nuo pat pastojimu vargstu su ta pienlige.
Beje, o galima myletis, kai pienlige sergi? As nezinau, tad ir laukiu, kol apmazeja.
Del Poliginax, tai as naudojau jau 2 kartus. Nestumo metu juos leidzia naudoti. As nuo pat pastojimu vargstu su ta pienlige.
Beje, o galima myletis, kai pienlige sergi? As nezinau, tad ir laukiu, kol apmazeja.
zinoma gali bet tik su prezervatyvu nes vyra uzkresi,skaiciau kazkuri sake kad vyrui tai niekaip nepasireiskia deja.... visa galvute ismeto puslelem ir po to jos sprogsta ir lieka zaizdeles ziauriai skauda,naudojant krema jiem greit isnyksta nemalonumai,ne taip kaip mums,as visai negaliu pagalvoti apie seksa nes man isskyros net pazaliuoja,ziauriai persti kartais oda nueda iki krauju tiesiog puiku uz ka viskas mum moterim ir gimdyti ir ligos bjaurios
QUOTE(enos @ 2006 07 31, 08:47)
Sveikos mergytes as taip pat turejau problemu su ta pienlige kai laukiausi pirmo vaikelio.Sodos tirpalas tai man nepadejo,o dar daugiau pakenke,nes isdziovino visa oda man.Tai as naudojau zvakutes Clotrimazol ar karkas pan,tai jos iskart man padedavo
va as ir apie tai pagalvojau,nes pas mane ir taip ten viduj sausa,o soda dar issausins Gal geriau nereikia,nes poto skauda mylu mylu daryt,nes nera mano slapumo.
O kaip vyrams gali persinest,niekaip nesuprantu,jau kiek mylejomes be nieko,nebuvo jokiu jam pozymiu tpu tpu tpu kad neprikarkseciau...
QUOTE(garbane1 @ 2006 08 01, 15:42)
nezinau kaip kitiem vyram bet maniskiui buvo ir drauges vyrui taip kad palaukit,be to vyrai gal jum nesako nieko nes geda,
o ir gyditoja vis sako kad reikia partneri gyditi
jus kaip norit bet as siulau pasisaugoti ne del ju o del saves nes jie gali po to uznesti sia zaraza
o ir gyditoja vis sako kad reikia partneri gyditi
jus kaip norit bet as siulau pasisaugoti ne del ju o del saves nes jie gali po to uznesti sia zaraza
Nu gyvenant kartu ir mylintis niekur jis nieko nenusleps Kokia cia geda,is kart pamatyciau.Juk su neapsirengusiu mylu mylu darom
Ir man gydytoja neliepe partnerio gydyt.As dar jos paklausiau ar gali tai buti kad as nuo jo apsikreciau(dar kai nesupratau kas cia yra),tai ji sake negali,bet tai ar as ji tada uzkresiu,sake ne...tai va ir zinok dabar Man pasake,kad cia normalu nestumo metu,sitaip gimda valosi ir yra tokia apsauga maziukui...
Ir man gydytoja neliepe partnerio gydyt.As dar jos paklausiau ar gali tai buti kad as nuo jo apsikreciau(dar kai nesupratau kas cia yra),tai ji sake negali,bet tai ar as ji tada uzkresiu,sake ne...tai va ir zinok dabar Man pasake,kad cia normalu nestumo metu,sitaip gimda valosi ir yra tokia apsauga maziukui...
Kiek gydytoju tiek uomoniu. Paklausiau ir as savo gydytojos ar verta gydyti ta pienlige, jei ji vis tiek nepraeina, vis atsinaujina, ji pasake, kad negydant gali tai sukelti prieslaikinį gimdymą. Visgi tai yra maksties grybelis - bakterijos kadangi silta, dregna, ir nestumo metu susilpnejus imunitetui dauginasi masiskai. ..
Mane irgi ta pati priblemele uzpuole siandien is ryto nuejau pas savo gydytoja (net sunervino kad ta mano gydytoja atrode tokia nepetenkinta,tipo ko cia atejau ,nu bet cia ne apie tai:) tai va ji skyre man toki prausikli "Dercome",jis aisku brangokas 40 lt,reikia ji naudoti 2 kartus per diena,i jo sudeti ieina pieno isrugos naturalios ir tai skatina odos regeneracija.Gydytoja sake turetu padeti. Esu nescia taigi labai susirupinau. Siulyciau ir jums pabandyti si prausikli,jeigu aisku pinigeliu negaila..jis tikrai nepakenks,o ar pades galesiu pasakyti ilgiau panaudojus. Taciau kai mane taip vargina tie nemalonumai,ypac vakarais,tai as jau pasiryzusi viska isbandyti:)
QUOTE(jurgitele12 @ 2006 08 31, 15:56)
Mane irgi ta pati priblemele uzpuole siandien is ryto nuejau pas savo gydytoja (net sunervino kad ta mano gydytoja atrode tokia nepetenkinta,tipo ko cia atejau ,nu bet cia ne apie tai:) tai va ji skyre man toki prausikli "Dercome",jis aisku brangokas 40 lt,reikia ji naudoti 2 kartus per diena,i jo sudeti ieina pieno isrugos naturalios ir tai skatina odos regeneracija.Gydytoja sake turetu padeti. Esu nescia taigi labai susirupinau. Siulyciau ir jums pabandyti si prausikli,jeigu aisku pinigeliu negaila..jis tikrai nepakenks,o ar pades galesiu pasakyti ilgiau panaudojus. Taciau kai mane taip vargina tie nemalonumai,ypac vakarais,tai as jau pasiryzusi viska isbandyti:)
As visalaik naudoju Dercome femme, jis tikrai geras prausiklis, bet vien tik jis nuo pienliges, jei dabar ja sergi, nepades ( bet tikriausiai tau gydytoja papildomai paskyre zvakuciu nuo pienliges). O naudoti ji galima tiek kartu per diena, kiek tik yra poreikis (nebutinai du kartus )
O siaip is tikruju kai pradejau vartoti si prausikli, pienlige sirgdavau daug reciau, o dabar jau daugiau nei metai ja nebesergu (tfu, tfu, tfu).
QUOTE(Gytr @ 2006 08 31, 20:02)
As visalaik naudoju Dercome femme, jis tikrai geras prausiklis, bet vien tik jis nuo pienliges, jei dabar ja sergi, nepades ( bet tikriausiai tau gydytoja papildomai paskyre zvakuciu nuo pienliges). O naudoti ji galima tiek kartu per diena, kiek tik yra poreikis (nebutinai du kartus )
O siaip is tikruju kai pradejau vartoti si prausikli, pienlige sirgdavau daug reciau, o dabar jau daugiau nei metai ja nebesergu (tfu, tfu, tfu).
Na man gydytoja liepe ji panaudoti savaite, o jei tepinelis bus blogas tai tikriausiai ir zvakuciu skirs O del vartojimo tai man gyd.rekomendavo du kartus per diena ji:) Nuraminai mane..tikiuosi ir man pades,dar niekada pienliges neturejau tai ir griebiuosi visokiu priemoniu