Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmagimių klubas :)

Nagla, Amour, smagu, kad nepamirštat mūsų nebedidelio būrelio smile.gif

Dendule, wub.gif 4u.gif o dar identiški smile.gif faina, tėvelis bus pagerbtas wink.gif

Lute, ir aš nepriskiriu savęs prie tų, kurias motinystė veža.. blush2.gif Bent kol kas bijočiau nestuke.gif ir nežinau, kaip reikėtų priimti tą jausmą, kad savo meilę reikėtų atiduoti ne vienam, o keliems vaikams.. dabar visą save atiduodu vienai vienintelei wub.gif nors iš kitos pusės, nenorėčiau, kad pupa augtų vienturtė.. Po kelių metų gal ir planuosim kažką.. blush2.gif

QUOTE(dendule @ 2012 08 02, 13:48)
Pas mus jei neklauso ir daro savaip bite kanda i subiniuka smile.gif Bijo ji tos bites smile.gif

oi, gera idėja lotuliukas.gif

aš tai vis kovoju su sysiotoja doh.gif jau daugaiu nei dvi savaitės, o viskas kaip ir taip pat. jei neužtaikau pasodinti, tai pati niekaip ir nepasiprašo. net kai paklausiu, ar nori sysiu, visada sako ne, nors po minutės privaro ant grindų.. ech.. kada gi pagaliau bent kiek pagerės situacija.. doh.gif
Atsakyti
Labas rytas:-)

Prisiduodu:-D vakar (08.02) 12:28 susilaukem (po cp) 4710g (skaiciuku nesumaisiau :-P) ir 54 juodaplaukes mergytes ilgom kasom. Jauciames puikiai,nuo siandien turetumem jau buti kartu;-) daugiau detaliu,kai grisiu;-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzeeele: 03 rugpjūčio 2012 - 05:22
QUOTE(Amour @ 2012 08 02, 20:57)

aciu uz sveikinimus 4u.gif siaip net kazkur skaiciau apie dvynukus dazniausiai uzduodamus klausimus ir daugelio pirmas buna ar naturaliai...tai lengvai galiu atsakyt identiski buna tik naturaliai wub.gif labai retais atvejais kai daro in vitro vaisinima ir skelia kiausineli kad didesne tikimybe butu kazkas tokio tada gal ir buna blush2.gif

QUOTE(egluzeeele @ 2012 08 03, 05:21)

Prisiduodu:-D vakar (08.02) 12:28 susilaukem (po cp) 4710g (skaiciuku nesumaisiau :-P) ir 54 juodaplaukes mergytes ilgom kasom. Jauciames puikiai,nuo siandien turetumem jau buti kartu;-) daugiau detaliu,kai grisiu;-)

SVEIKINAM BUKIT SVEIKOS, DAUG PIENELIO KAD PRISIGAMINTU wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif LAUKSIM GRYZTANCIOS. Na ir dicke uzsiauginai wub.gif Mano pupa turbut link 3 menesio tiek svere lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2012 08 03, 06:21)

bigsmile.gif sveikinimai dideliausi, ramių naktelių ir daug pienelio

ale tikrai dičkė thumbup.gif svarbu kad gerai jaustumėtės mirksiukas.gif

-----------------------
Dendule kokie extrymai pas mus?
Gi mano Fėja lipa visus ir netūrėdama baimės jausmo varo stačia galva žemyn, tik neužmatyt išgirsti bum, kojos mėlynos, kaktoj melynės visų vaivorykštės spalvų doh.gif niekad nesibaigia, pastoviai krausto, mėto nu kažkokia zbitkininkė, jei išeinam į lauką, tai tik rankom pamosikuoja ir bėgom - dažniausiai į gatvę, o jei vežime būna tai nėr bėdos išsipančioti ir išlipus pabėgti, tik pasilenk ko nors į pirkinių tą pažiūrėt doh.gif nebėr man tiek parako lakstyti, o gi dar tiūtę sudrąskėm ti db (,) trasoj doh.gif vnž ekstryminamės, o šeip kiekvieną dieną tėtis grįžta pietauti apie 12 doh.gif tai pietūs turi būt gatavi ir dar nauji jokių vakarykščių pašildytų...

vnž db turiu du vaikus: vienas mano, kitas anytos ir man iki žagt kol kas doh.gif

beje jautuke pas mus ir prisysiota visur jei tik be pampio, o ir kitą syk nusiima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2012 08 03, 08:30)
bigsmile.gif sveikinimai dideliausi, ramių naktelių ir daug pienelio

ale tikrai dičkė  thumbup.gif svarbu kad gerai jaustumėtės mirksiukas.gif
-----------------------
Dendule kokie extrymai pas mus?
Gi mano Fėja lipa visus ir netūrėdama baimės jausmo varo stačia galva žemyn, tik neužmatyt išgirsti bum, kojos mėlynos, kaktoj melynės visų vaivorykštės spalvų doh.gif niekad nesibaigia, pastoviai krausto, mėto nu kažkokia zbitkininkė, jei išeinam į lauką, tai tik rankom pamosikuoja ir bėgom - dažniausiai į gatvę, o jei vežime būna tai nėr bėdos išsipančioti ir išlipus pabėgti, tik pasilenk ko nors į pirkinių tą pažiūrėt  doh.gif nebėr man tiek parako lakstyti, o gi dar tiūtę sudrąskėm ti db (,) trasoj  doh.gif vnž ekstryminamės, o šeip kiekvieną dieną tėtis grįžta pietauti apie 12 doh.gif tai pietūs turi būt gatavi ir dar nauji jokių vakarykščių pašildytų...

vnž db turiu du vaikus: vienas mano, kitas anytos ir man iki žagt kol kas doh.gif

beje jautuke pas mus ir prisysiota visur jei tik be pampio, o ir kitą syk nusiima  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano dirikas panasiai elgdavosi bet tokio amziaus mums buvo ziema, tai aprengdavau kombiu ir i pusnis tai ji greit pavargdavo roges ir kt reikalai lotuliukas.gif Siaip kiek pamenu ir maniske alpinizmu uzsiminedavo tragedija ant odinio kampo virsaus (ten kur atsiremi)begiodavo. Tai as zinok buvau bjauri boba uztverdavau viska kur imanoma uzlipti ir neleisdavau. Jeigu blogai pasielgdavau ikeldavau i lovyte ir palikdavau uz bause ir pasakydavau. Buvo ir mums tas baisus periodas kai varydavo visas keturias puses kai tik paleisdavau begdavo dabar irgi isprotejus laukinuke tikra, batus pirmu reisu nusiima i lauka isejus ir varo basa. Vakar tai zvengem mergina uzsidejus pusta suknele(gazi manele- grazi panele) kojos juodos veidas visas juodas jogurtuotas leduotas, ir toliau varo basa tai kaip laukine cool.gif slanga pasiima visus laisto su vandeniu doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif 4u.gif

dendule - pas jus namie vietos būdavo daugiau mes vieno kambario kioske doh.gif
iš lovytės manąjai nėr problemų išlipt, tai kad neužsiplotų kur nuėmėm šona, o manoji energetinį jaučiu geria, ji niekad nepavargsta doh.gif lotuliukas.gif

o kodėl liniuotėj nebėra tavosios mergytės? g.gif
Atsakyti
Eglute, sveikinam ypatingojo susitikimo su dukryte proga 4u.gif wub.gif daug daug kantrybės ir gražių akimirkų mirksiukas.gif kaip pavadinot dukrytę?

Lute
, dendule, kantrybės, kantrybės ir dar kartą kantrybės 4u.gif maniškė irgi jau visur karstosi, keliai nubalnoti, žandas mėlynas doh.gif žodžiu.. Iš kitos pusės gerai, kad ne lepšės panos blush2.gif jei dabar aktyvios, tai ir ateityje mėgs viršininkauti ax.gif
šiandien lakstėm po Norfą lotuliukas.gif visa parduotuvė skambėjo nuo "mama!!!". mama ant greitųjų ėjo apsipirkinėti ir paliko tėtį su dukra vaikščioti po pardę.. tai pagal balsą žinojau, kur yra, lakstė tekina ir šaukė "mama! mama!", o pamačiusi spygavo iš džiaugsmo lotuliukas.gif

QUOTE(Lutė @ 2012 08 03, 10:02)
* mes vieno kambario kioske  doh.gif
** iš lovytės manąjai nėr problemų išlipt

* jo.. ir mes tokioj pačioj kišenėj.. unsure.gif jau metus ieškom didesnio, bet per dideli mūsų reikalavimai turbūt lotuliukas.gif doh.gif užkniso jau visos paieškos.. ir šitas kioskas dar veinas argumentas, kad antrajam kleckui tikrai dar nelaikas (tfu tfu tfu).
** blink.gif čia jau akrobatiniai sugebėjimai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautuke21: 03 rugpjūčio 2012 - 21:23
QUOTE(jautuke21 @ 2012 08 03, 22:22)
* jo.. ir mes tokioj pačioj kišenėj..  unsure.gif jau metus ieškom didesnio, bet per dideli mūsų reikalavimai turbūt  lotuliukas.gif  doh.gif užkniso jau visos paieškos.. ir šitas kioskas dar veinas argumentas, kad antrajam kleckui tikrai dar nelaikas (tfu tfu tfu).
**  blink.gif čia jau akrobatiniai sugebėjimai  doh.gif

* tai mums tikriausiai ir tokios pat bėdos...nieko įtinkamo mums nerandam, o mūsų kaime ir labai pasiūlos nėra doh.gif
** tik taip atrodo, paleisk saviškę - nustebsi pati, kaip minėjai ne lepšės mūsų panos lotuliukas.gif
Atsakyti
Egluzeeele,sveikinam susilaukus tokios rubuilytes! wub.gif thumbup.gif
Labai lauksim pasakojimo cia arba pastkyje blush2.gif O dabar sveik pooperacijos, ir megaukis svajone, kuri kazkada atrode taip tolima thumbup.gif

Nau ir prisizvengiau beskaitydama mamu nuotytkius lotuliukas.gif as maniaukad maniskis jau uzturbintas,ali dar truksta iki jusiskiu merginu lotuliukas.gif
tfu tfu tfu, kad nebutu taip, kai zvengiau is giminaites, kai ujosios panele grikius pasejo visam bute, na o maniskis sugebejo aliejuje issimaudyti karu su visai virtuviniais dubeneliais doh.gif

Kozna bijau jau as kas bus ateity, jei mano spakainuolis man dabar siauba varo, tai dar po pusmecio reikes stoga stpriau priverzt, kad nenuvaziuotu lotuliukas.gif

Kur zylute? lyg po gimtadieninio meeto paleidau svekas drutas merginas g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2012 08 03, 05:21)

Sveikinimai didziausi mamytei ir dukrytei!!!
Aukit sveikos, kad mamyte gerai maitintu, ir kad dukryte leistu pailset...
Viso ko geriausio!!!
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2012 08 03, 07:21)

va je pagaliau kaip sveikinu wub.gif bet ir dicke uzauginai mamuk bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes rolleyes.gif

dingus buvau nes tetukas iesejes atostogu buvo tai pirma atostogu savaite sugebejom su maze ligoninej pagulet iskankino mano lelyte bet jau praeitis jau viskas gerai gavo vaistuku ir viskas puiku i va jos gyditoja kazkaip neisigilino i jos tas bedeles tai dabar kiek susinervinus ar gerai padariau pasiringdama ta gyditoja g.gif

na o smagioji dalis kad savaite su maze praleidom prie juros ir jai labai patiko o dar ir mociute kartu vaziavo tai mazei isvis buvo smagumelis bet man ji ir ugtelejo prie juros tai poryt varom i paveluota TA tai net bausu bus ant svarstykliu det doh.gif

o sip jau viskas idomu ir va prie kompo jau negaliu pasedet rosciasi ir jai reikia neleidziu dudos doh.gif distancinius ,tel ir visa kita jau reik slepti nes apsoliuciai jai visko reikia gultuke jau negaliu sodinti nes vercesi lauk su visu gultuku nu zodziu jauciu auga kompanija dendules ir lutes bosem lotuliukas.gif
beje jau puikiai atsiseda nuo pusiau gylimos padeteis o nuo gulimos labai stengiasi bet dar iki galo nepavyksta rolleyes.gif

zodziu dar pries kelias dienas buvo gana geras vaikas bet tiesiog akyse keiciasi ja siandien kaip gavau koses duso doh.gif tai mazia napasirode lotuliukas.gif
Atsakyti