nors bulvės dar tinka, maniškė dietinasi ir jai dzin
QUOTE(Lutė @ 2012 07 18, 20:01)
nors bulvės dar tinka, maniškė dietinasi ir jai dzin
ziuresiu vitaminu kurie apetita skatintu, nes jau nepatinka man vaikono dietos
Linutas, nors ir truputi paveluotai, bet
Sveikinu su pirmuoju gimtadieniuku!
Sveikinu su pirmuoju gimtadieniuku!
Linuto gražuoliukui su tortadieniu!
Laba diena
mes taip pat prisidedam prie sveikinimu
QUOTE(Lutė @ 2012 07 19, 09:02)
mes taip pat prisidedam prie sveikinimu
Prisidedam prie sveikinimų Linuto Lauriukui
Inesa, sveika prisijungusi iš kokio miesto jūs?
Na, vaikas vaikui nelygus. Turiu du pavyzdžius Smekliukės Tadukas gi labai anksti pradėjo ant puodo daryti ir vienos draugės mergytė metukų ir 4 mėn jau lengvai ant puodo prašėsi.
Hm.. kantrybės mums jau savaitę pratinamės, kelias dienas šiek tiek geriau - po 1-2 avarijas per dieną o geriausia sekasi, kai nueinų į WC ir palieku atidarytas duris - tada ateina ir rodo į puodą ir abi darom
bet vis tiek geriausias pokalbis:
- Ar nori sysiu?
- Neeee...
Ir tą pačią minutę teka upeliukas
per mėnesį turėtų priprasti.. Viltis.. Iki rudens dar tiek ir liko
gaunat darželį nuo rugsėjo?
O kiek sveria vaikinukas? Gal isai normalus svoris ir netrūksta? O dar gi dantys.. Mes irgi jau du mėnesius niekada neįveikiam visos maisto porcijos.. Ir tikrai žinau, kad kalti iltinukai.. Tikiuosi, iki antrųjų krūminių šiek tiek ilsėsimės.. Bet kai maniškė burbuliukė, tai per daug nepergyvenu dėl nevalgymo..
Beje, mamos, ką duodat savo mažiams/dičkiams valgyti? Jau nebesugalvoju.. Daržovių košės mums nebedraugas.. Tai beveik kasdien verdu sriubą su mėsa ir duodu tirštos sriubos... Kartais vienokių daržovių, kartais kitokių, vienokios ar kitokios mėsytės, su makaroniukais ir be.. Tai dar dar valgom kažkiek..
Inesa, sveika prisijungusi iš kokio miesto jūs?
QUOTE(Lutė @ 2012 07 18, 10:10)
knygoj skaičiau kad be 1,5-2m nieko jiem nedašyla
Na, vaikas vaikui nelygus. Turiu du pavyzdžius Smekliukės Tadukas gi labai anksti pradėjo ant puodo daryti ir vienos draugės mergytė metukų ir 4 mėn jau lengvai ant puodo prašėsi.
Hm.. kantrybės mums jau savaitę pratinamės, kelias dienas šiek tiek geriau - po 1-2 avarijas per dieną o geriausia sekasi, kai nueinų į WC ir palieku atidarytas duris - tada ateina ir rodo į puodą ir abi darom
- Ar nori sysiu?
- Neeee...
QUOTE(Lutė @ 2012 07 18, 16:03)
norėčiau iki rudens pabaigti šiuo reikalu ir draugaut tik su puodžiuku, bet kaip ten apie viltį sakoma
QUOTE(Inesa22 @ 2012 07 18, 21:06)
ziuresiu vitaminu kurie apetita skatintu, nes jau nepatinka man vaikono dietos
O kiek sveria vaikinukas? Gal isai normalus svoris ir netrūksta? O dar gi dantys.. Mes irgi jau du mėnesius niekada neįveikiam visos maisto porcijos.. Ir tikrai žinau, kad kalti iltinukai.. Tikiuosi, iki antrųjų krūminių šiek tiek ilsėsimės.. Bet kai maniškė burbuliukė, tai per daug nepergyvenu dėl nevalgymo..
Beje, mamos, ką duodat savo mažiams/dičkiams valgyti? Jau nebesugalvoju.. Daržovių košės mums nebedraugas.. Tai beveik kasdien verdu sriubą su mėsa ir duodu tirštos sriubos... Kartais vienokių daržovių, kartais kitokių, vienokios ar kitokios mėsytės, su makaroniukais ir be.. Tai dar dar valgom kažkiek..
QUOTE(jautuke21 @ 2012 07 21, 13:08)
- Ar nori sysiu?
- Neeee...
- Ar nori sysiu?
- Neeee...
tai darželių yra ir vietų yra, gi čia Panevėžys
dėl maisto man ir minčių prašom
labas rytas
Sveikutes !!!
Na va, apkrikstijau savo biceli, atsventem metukus
Jau lakioja mano bachurelis, vos speju sugaut
Tik va likau be vyro po baliaus..
Anas susisuko apie 12h, susivyniojo savo motina ir isvaziavo..
Tai jam nesaugu namus palikt nesaugomus - gi tik ir laukia uz tvoros, begs vogti iskart.. Tai kaip jo motina gris ir t.t.
Visa baliu kiek uzmetu aki - su mama da su mama vaiksto lauke snekasi..
Prie vaiko praktiskai tik per fotosesija ir tepriejo..
Jo motina isvis gera bajeri suskele - mes norim seimos nuotraukos - musus triju.. T.y. jos, vyro ir vaiko.. O manes sakiau i kadra nekviete, kad po skyryrbu nereiktu iskirpinet is foto Nu ta tai debile, viskas su ja aisku, bet bent jau vyras galejo buti protingas ir nepasiduoti tokiom intrigom - pasikviesti ir mane, as tai vaiko mama.
Mano mama kai fotkinomes seimos nuotraukai sauke ir vyra, ir anyta.
O ana matai seima - ji, vyras ir vaikas..
Tai nezinau, vyras karta tepaskambino, paklause, kada namo norim.. Pasakiau, kad nezinau.. Tai daugiau nesiteiravo nieko..
Ir lyg siol tyla.. Tyliu ir as..
Viskas, nutariau grieztai ji pamokyti. O jei nepasimokys, padavinesiu skyrybom.
Man atsibodo svaistyti savo gyvenima veltui, buti amzina pastumdele pas juos.
Tos krikstynos buvo paskutinis lasas. As jau pavargau viena viska daryti - auginti vaika, tvarkytis buityje, kovoti su anyta, aiskinti vyrui kaip priklauso elgtis sventese.. Laukinis kazkoks ir tiek.. Vaiko gimtadienis, krikstynos.. O tas pasimale svecio teisem, apsisuko ir palikes mus isvaziavo..
Kaip as jam ir sakiau - tavo seima motina..
Ai liudnai as cia kazkaip
Na va, apkrikstijau savo biceli, atsventem metukus
Jau lakioja mano bachurelis, vos speju sugaut
Tik va likau be vyro po baliaus..
Anas susisuko apie 12h, susivyniojo savo motina ir isvaziavo..
Tai jam nesaugu namus palikt nesaugomus - gi tik ir laukia uz tvoros, begs vogti iskart.. Tai kaip jo motina gris ir t.t.
Visa baliu kiek uzmetu aki - su mama da su mama vaiksto lauke snekasi..
Prie vaiko praktiskai tik per fotosesija ir tepriejo..
Jo motina isvis gera bajeri suskele - mes norim seimos nuotraukos - musus triju.. T.y. jos, vyro ir vaiko.. O manes sakiau i kadra nekviete, kad po skyryrbu nereiktu iskirpinet is foto Nu ta tai debile, viskas su ja aisku, bet bent jau vyras galejo buti protingas ir nepasiduoti tokiom intrigom - pasikviesti ir mane, as tai vaiko mama.
Mano mama kai fotkinomes seimos nuotraukai sauke ir vyra, ir anyta.
O ana matai seima - ji, vyras ir vaikas..
Tai nezinau, vyras karta tepaskambino, paklause, kada namo norim.. Pasakiau, kad nezinau.. Tai daugiau nesiteiravo nieko..
Ir lyg siol tyla.. Tyliu ir as..
Viskas, nutariau grieztai ji pamokyti. O jei nepasimokys, padavinesiu skyrybom.
Man atsibodo svaistyti savo gyvenima veltui, buti amzina pastumdele pas juos.
Tos krikstynos buvo paskutinis lasas. As jau pavargau viena viska daryti - auginti vaika, tvarkytis buityje, kovoti su anyta, aiskinti vyrui kaip priklauso elgtis sventese.. Laukinis kazkoks ir tiek.. Vaiko gimtadienis, krikstynos.. O tas pasimale svecio teisem, apsisuko ir palikes mus isvaziavo..
Kaip as jam ir sakiau - tavo seima motina..
Ai liudnai as cia kazkaip
Oi Lemona - atsiprašom kad vėluojam bet su metukais, ir su krikščioniu
dėl vyro na žinai čia jau ne vyrą reik, o anytą pamokinti, bet ir tam neblogai į skūrą duoti, MB biški toks buvo, bet apsitvarkė bet man užteko per nervus pagroti ir anytai jos vietą parodyti na čia jau rimtos pagalbos reik ...
Norėčiau paguosti kažkaip, bet nežinau kaip
dėl vyro na žinai čia jau ne vyrą reik, o anytą pamokinti, bet ir tam neblogai į skūrą duoti, MB biški toks buvo, bet apsitvarkė bet man užteko per nervus pagroti ir anytai jos vietą parodyti na čia jau rimtos pagalbos reik ...
Norėčiau paguosti kažkaip, bet nežinau kaip
Laba diena Lemona sveikinam ir mes tavo vaikuti su gimtadienium ir krikstynom:) Susitvarkys tavo gyvenimas su vyru jai ji gerai pamokysi, labai svarbu,kad jis tavo nuomone gerbtu ir klausytu, o ne mamos vien...
Laaabas mamos Priimsit?
Pirma karta panarsiau SM, kad cia kokie tai bendraminciu klubai yra
Jeigu tinku jums i kompanija - auginu suneli (pirmagimis ) - 10 menesiu, esu kauniete
Pirma karta panarsiau SM, kad cia kokie tai bendraminciu klubai yra
Jeigu tinku jums i kompanija - auginu suneli (pirmagimis ) - 10 menesiu, esu kauniete