Merginos
Aa maniau, kad cia tema baigta, vis favorites nemet kad kazkas naujo temoj. Naujos ieskpt vis laiko neturejau. Sen nutariau rast.. O cia pasirodo tyla..
Mano kiku dar miega, tai istaikiau proga prasinest per foruma ;-)
Mes po truputi krutam judam savo namuke, ukininkaut pradejom (lyg maza darbo aplink namus)
Kiskutis labai kalbus pasidares. Tiesa, kalba daugiausia kinietiskai, tai mum tenka nemenkai sukt smegenis bandant sifruoti jo kalbas
Laukiam ejimo i darzeli labai. Net dreba, akytes spindi lelia pamaciu atsibodo jam jau mama :-D
O as laaaabai laukiu grizimo i darba. Na nedaug ir laukt beliko :-)
smagu Lemona, kad jums gerai, svarbu kad daržely būt viskas čiki
o mes virusą pasigavom (tiksliau visas draugių burys susirgo) bet ačiū D kol kas be ligoninės išisuksim, tikiuosi, nes mums sloga baigiasi baisuliniais dusimais, pradėjom gerti ten tokius hemeopatinius tai matyt sustiprinom imunitetą aš ir laukiu kada į darželį mat mes jau iš lopšio leksimės į daržleį, šiandien buvom susipažinti su auklėtoja, grupę apžiūrėjom apsižaidėm truputį, tikiuos bus gerai viskas
o mes virusą pasigavom (tiksliau visas draugių burys susirgo) bet ačiū D kol kas be ligoninės išisuksim, tikiuosi, nes mums sloga baigiasi baisuliniais dusimais, pradėjom gerti ten tokius hemeopatinius tai matyt sustiprinom imunitetą aš ir laukiu kada į darželį mat mes jau iš lopšio leksimės į daržleį, šiandien buvom susipažinti su auklėtoja, grupę apžiūrėjom apsižaidėm truputį, tikiuos bus gerai viskas
Labas,mamkos
Seniai matytos,girdėtos
Įnešu naujienų - sausio 31 laukiam sūnelio atėjimo į šį pasaulį Pagaliau
Seniai matytos,girdėtos
super nuostabu! Seveikinimai dideliausi! Su susiaukele
P.S. bet mūsų temoj yra taip kad dažniausiai būna trys vienu metu kas sekanti
P.S. bet mūsų temoj yra taip kad dažniausiai būna trys vienu metu kas sekanti
Nagla, puikios naujienos!!! Sveikinu, lengvo nesiojimo :-*
Kiek maciau Mamycių klube, tai ir Anileve antro laukiasi
tai jau dvi, kas trecia?
tai jau dvi, kas trecia?
QUOTE(Lutė @ 2013 08 06, 10:59)
Linutas - kaip aš tave suprantu, manoji tokia, laksto duodas, randą turim kol kas tik vieną tą kur prieš pirmą gimtadienį akį prasikalė, bet šeip mėlynės mūsų kasdienybė, tik va labai sergam pastoviai ligoninės, o či pas mus kaime nelabai kas gilinasi biški temp tuoj antibai tai db nedurna po tiekos sirgimų, neleidžiu kol nėra reikalo antibų, bet mums asmą norį įpaišyti, o man atrodo kad jau nuo tų antibiotikų viskas gaunasi, na bet dabar geriam tokius hemeopatinius vaistukus imunitetui stiprinti tikiuosi pasveiksim, nes jau pavargau labiau nei su kūdiniu kai buvau
oi, mergyt laikykites
Papildyta:
QUOTE(nagla-nachale @ 2013 09 06, 14:46)
Labas,mamkos
Seniai matytos,girdėtos
Seniai matytos,girdėtos
jeeee! sveikinimai!!!
Papildyta:
QUOTE(LINUTE24 @ 2013 09 17, 15:43)
as jau visai irgi noreciau jau nepraleidziu pro akis maziuku bet dar noriu padirbt metelius ir tada jau
Papildyta:
Linute24- kaip tavo mergina?
QUOTE(nagla-nachale @ 2013 09 06, 13:46)
Labas,mamkos
Seniai matytos,girdėtos
Seniai matytos,girdėtos
super zinios!!!!!!dziaugiuos uz jusu seima
LINUTE as FB paziurejau pasirode ir ji man nescia...bet nenorejau tenai rasyt...o ka per mamyciu kluba ten rode
QUOTE(LINUTE24 @ 2013 09 17, 14:43)
Trecia pas mus zylute
O as turbut atidarau nauja trejetuka , jei dar visiskai neisibegiojusios
QUOTE(Linutas @ 2014 04 30, 15:46)
Trecia pas mus zylute
Dideliausi sveikinimai!!!!
QUOTE(Linutas @ 2014 04 30, 17:46)
Trecia pas mus zylute
Wow kaip sveikinuuu, tyliai, bet užtikrintai
Planavot, ar kaip ir rašoma pas tave "Netyčia sučiupta"?
ir visai ne atidarai naują trejetuką, o papildai. Anileve pagimdė praeitų metų gruodį kiek mačiau reportažą mamyčių klube Tai likom mes su Zylute
Tikriausiai atpažinsit koks mano pavadinimas anksčiau buvo )
Wau merginos kaip smagu! Labai sveikinu gal temutė atgis po truputį
Sriubyte - į FB prisipažink kas tu tokia , nors pasiskaitysiu ir prisiminsiu, nes gi ti visos sužymėtos
Sriubyte - į FB prisipažink kas tu tokia , nors pasiskaitysiu ir prisiminsiu, nes gi ti visos sužymėtos