labarytis
kaip gyvenam ir kuo gyvenam? Mes bandom numesti (.) ir visiškai pereiti į draugystę su puodžiuku, rezultate nežinau ar aš, ar manoji be kantrybės tai tobulo rezultato nėra
kaip gyvenam ir kuo gyvenam? Mes bandom numesti (.) ir visiškai pereiti į draugystę su puodžiuku, rezultate nežinau ar aš, ar manoji be kantrybės tai tobulo rezultato nėra
QUOTE(gintare0820 @ 2012 10 04, 08:34)
žadini temutę?
Man sustojo laikas, labai laukiu į tą vaisingumo kliniką Nors iš dalies ir bijau to, ką pasakys, ką pasiūlys daryti, kaip tai gali atsiliepti mano sveikatai ateityje.
Beje, nežinau,ar Amour čia lankosi,jei lankosi tai atsiprašau, kad būsiu begėdė, o jei nesilanko, tai noriu pasidalinti jos džiugiomis naujienomis, kad pagaliau ir pro jos namučius prasuko gandras
Sveikos
Labai džiaugiuos už Amour! Sėkmingo jai nešiojimo
Nagla - įsivaizduoju, kaip sunku laukti. Siunčiu kibiriuką kantrybės ir tikėjimo, kad viskas bus gerai
Lute - ir tau kantrybės
O mes laikomės gerai. Aš sugalvojau neužmest mokslų, tai iki 2dienio kiekvieną laisvą minutę stengiaus mokytis, o dabar beliko tik atostogaut Mažoji auga gerai, vis gražyn ir protingyn Kitą savaitę eisim pas gydytoją, bus matyt, kiek ir ko priaugo
Gražios dienos
Labai džiaugiuos už Amour! Sėkmingo jai nešiojimo
Nagla - įsivaizduoju, kaip sunku laukti. Siunčiu kibiriuką kantrybės ir tikėjimo, kad viskas bus gerai
Lute - ir tau kantrybės
O mes laikomės gerai. Aš sugalvojau neužmest mokslų, tai iki 2dienio kiekvieną laisvą minutę stengiaus mokytis, o dabar beliko tik atostogaut Mažoji auga gerai, vis gražyn ir protingyn Kitą savaitę eisim pas gydytoją, bus matyt, kiek ir ko priaugo
Gražios dienos
AMOUR - super, nuostabu, sveikinimai
Egluzele - ačiū už kantrybę, nes db pats gudrumas ir drąsumas manosios jei kas negerai tuoj deda ranką prie ausies ir skambina tetei pasiburbuliuot ant mamos
nagla - na o gal ten labai gerų dalykų pasakys ir greit tu lakstysis oi kaip linkėčiau
Egluzele - ačiū už kantrybę, nes db pats gudrumas ir drąsumas manosios jei kas negerai tuoj deda ranką prie ausies ir skambina tetei pasiburbuliuot ant mamos
nagla - na o gal ten labai gerų dalykų pasakys ir greit tu lakstysis oi kaip linkėčiau
QUOTE(gintare0820 @ 2012 09 30, 16:40)
kaip jis ant to stalo uzsilipa?
Pirma ant kedes, o nuo kedes ir ant stalo
Kedziu atitraukimas nepadeda, puikiausiai jis jas nusistumdo kur jam reik :DDD
Matytum, kaip medini arkliuka paemes uz uodegos ir nosies nesiojasi po namus.. Kazkoks svarcas :DDDD
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 10 04, 20:12)
Beje, nežinau,ar Amour čia lankosi,jei lankosi tai atsiprašau, kad būsiu begėdė, o jei nesilanko, tai noriu pasidalinti jos džiugiomis naujienomis, kad pagaliau ir pro jos namučius prasuko gandras
Tikra begede Bet naujienos tai be gedos Mergytes, papasakosiu butinai viska, parasysiu istorija Tik kol kas laikelio tam mazai turiu. Net pakalbet siaip nerandu kada Paskaitau ir viskas...
QUOTE(Lemona` @ 2012 10 04, 19:19)
Kazkoks svarcas :DDDD
mama ne skysta, tai ko iš sūnaus nori
QUOTE(Amour @ 2012 10 04, 19:42)
Tikra begede Bet naujienos tai be gedos Mergytes, papasakosiu butinai viska, parasysiu istorija Tik kol kas laikelio tam mazai turiu. Net pakalbet siaip nerandu kada Paskaitau ir viskas...
lauksim kantriai, tu db savim su žirniuku rūpinkis
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 10 04, 10:12)
žadini temutę?
Man sustojo laikas, labai laukiu į tą vaisingumo kliniką Nors iš dalies ir bijau to, ką pasakys, ką pasiūlys daryti, kaip tai gali atsiliepti mano sveikatai ateityje.
QUOTE(Amour @ 2012 10 04, 18:42)
atejau pries miega paskaityt ka nors ir nudziugina tokios zinios kad tik viskas gerai Amour butu linkiu net asara atsirado
NAGLA tikek ir viskas bus gerai turim daug tokiu pavyzdziu
Egluze faina kad burbuliuke auga o tu mokytis speji pienuka geria?
LUTE joo rimti reikalai pas jus Mes tai nuo sios savaites vel kartu bunam, tik kazkokia jautri paskutinem dienom labai ji pasidarius gal ta pilnatis ja veike
QUOTE(Amour @ 2012 10 04, 19:42)
vau! sveikinimai diziausi! labai smagu girdet!
Papildyta:
Dendule, ar as cia ne taip supratau, ar tu vis dar maitini? jeigu ne taip supratau, tai reiksias alaus padauginau o su puoduku Dovydas visai nebendrauja darzeli sake sedi, o namuos niekaip
Papildyta:
Egluzeleee,kaip smagu is taves girdet naujienas apie angeleli
Papildyta:
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 10 04, 11:12)
žadini temutę?
net nepastebesi kaip tas laikas praeis svarbu tikslas yra viskas bus gerai
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2012 10 04, 19:19)
Pirma ant kedes, o nuo kedes ir ant stalo
Matytum, kaip medini arkliuka paemes uz uodegos ir nosies nesiojasi po namus.. Kazkoks svarcas :DDDD
oho, bernuzelis kaip tankas gerai kad judrus, reiskias sveikas tik baisu del tu BUM kad ju maziau butu as va, neseniai apturejau toki BUM.... Dovydukas vartesi ant lovos, ir nukrito galva trenkdamasis i radiatoriu tai dabar sasas didziausias ant kaktos
Sveikos
Matosi pagyvėjimas su džiugiom žiniom
Amour saugok save ir žirniuką
Eglute, šaunuolė dėl mokslų aš irgi didžiuojuosi, kad gimus pupai sugebėjau pabaigti magistrą
Lute, ir mes kankinamės su puodu.. stogas kartais man važiuoja. Anksčiau bent pasodindavau be problemų, o dabar isterijos, kai noriu sodinti. Tai net neklausiu ar nori, kažkuo bandau užimti ir numovusi kelnes pasodinu. Per tuos beveik tris mėnesius be pampių nei karto nepasiprašė ir į klausimą "ar nori?" atsakymas visada vienas ir tas pats - "ne" + pykčiai, kai sodinu. Vienintelis dalykas, ko be problemų pasiprašo (tfu tfu tfu) - tai didelis reikalas. O jei nepasodinu dėl mažo, tai kelnės šlapios ir šlapios... o aš naiviai tikėjausi, kad per mėnesį išmoksim
O šiaip pas mus nieko naujo.. Laukiu, kol visai išdygs paskutinieji dantukai ir nebeduosiu nei to vienintelio karto (.)(.). Jau pavargau.. Noriu alaus, kaip Gintarė!!! na, bet nepadauginti.. bet pasiilgau gurkšnio..
Matosi pagyvėjimas su džiugiom žiniom
Amour saugok save ir žirniuką
Eglute, šaunuolė dėl mokslų aš irgi didžiuojuosi, kad gimus pupai sugebėjau pabaigti magistrą
Lute, ir mes kankinamės su puodu.. stogas kartais man važiuoja. Anksčiau bent pasodindavau be problemų, o dabar isterijos, kai noriu sodinti. Tai net neklausiu ar nori, kažkuo bandau užimti ir numovusi kelnes pasodinu. Per tuos beveik tris mėnesius be pampių nei karto nepasiprašė ir į klausimą "ar nori?" atsakymas visada vienas ir tas pats - "ne" + pykčiai, kai sodinu. Vienintelis dalykas, ko be problemų pasiprašo (tfu tfu tfu) - tai didelis reikalas. O jei nepasodinu dėl mažo, tai kelnės šlapios ir šlapios... o aš naiviai tikėjausi, kad per mėnesį išmoksim
O šiaip pas mus nieko naujo.. Laukiu, kol visai išdygs paskutinieji dantukai ir nebeduosiu nei to vienintelio karto (.)(.). Jau pavargau.. Noriu alaus, kaip Gintarė!!! na, bet nepadauginti.. bet pasiilgau gurkšnio..
Labas rytas Maniskis ir nenori sedeti ant puoduko, bet ant tuoleto tai sedasi ir baluciu jau retai turim